1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Adrian bu fizikle 2 sezon'da Türkiye zar zor adapte olur. 17 maçta adamın 1 defa tam yararını gördük o da ilk hafta Manisa maçıydı. Adama zaten verilen bonservis başlı başına bir hata, rezillik.
    Birde işin o kısmı var. 5 milyon euro bonservis verilen adamı yedekte oturtmak bizim bütçemize göre çok lüks bir durum. Ayrıca ben Adrian'dan umutluyum. Şenol hoca bu kadar ısrarla transfer ettirdiyse bence bir bildiği vardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Birde işin o kısmı var. 5 milyon euro bonservis verilen adamı yedekte oturtmak bizim bütçemize göre çok lüks bir durum. Ayrıca ben Adrian'dan umutluyum. Şenol hoca bu kadar ısrarla transfer ettirdiyse bence bir bildiği vardır.
    Valla ben Adrian'ı hocanın istediğine bile inanamıyorum nedense. Adrian alındığında yönetici ''Hocamız kimi isterse alırız, şartlar ne olursa olsun'' gibisinden açıklama yaptı ama hoca geldiğinden beri 2 eski öğrencisini iste di Koreli oyuncular Ki Sung Yueng ve Park Chu Young ama ne oldu alınmadı 2side.

Alınabilirmiydi alınırdı.

Trabzonspor transferlerini menajerlerin pörtföyüne göre yapıyor ve yaptığı sürece birşey değişmez.

Mesaj Yetkileri