Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 126 sonuç

Konu: Galler'de Bala Town İle Zorlu Macera Başladı | 3. Sezon

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla ne yaparsak yapalım elenemedik

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

CSKA Sofia Evinde Mağlup 1-0

Evimizde Valencia karşısında maalesef çok şanssız bir gol yedik ve tur atlama umudumuzu kaybettik...Deplasmanda ofansif oynamayı düşünüyorum...

Montana'yı Rahat Geçtik 3-0

Valencia maçı öncesi bir prova yaptık ve liderliğimizi sürdürdük...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

CSKA Sofia Sürprizi Sona Erdi 3-2

Deplasmanda Valencia'ya 3-2 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'nden elendik...Ofansif oyun ortaya koyduk gole ihtiyacımız vardı Valencia deplasmanında 3-2'lik bir skoru iyi buluyorum ben zaten yeterisi kadar sürpriz yaptık...Şimdi sezonu bitirip istifamı vereceğim...Bulgaristan Ligi'ni kazanıp bırakmak istiyorum...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Peki buradan nereye gitmeyi planlıyorsun hocam?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla İtalya'ya gitmeyi düşünüyorum ama belli de olmaz Ukrayna,Türkiye,Almanya ve Fransa ligleri de açık...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Ukrayna deneyimi, bu kariyere çok iyi olur bence. Diğer ligler sıradan sonuçta. Önerim Ukrayna'ya gitmen ama İtalya'ya gidersen hangi takımı düşünüyorsun?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İtalya'da Cesena,Siena tarzında bi takıma gideceğim söyledim zaten...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bulgaristan A Grup Şampiyonu : CSKA Sofia !

Bulgaristan A Grubunda şampiyonluğu 5 maç önceden garantiledik ve sezon sonunda da evimizde yenilmemezlik rekorumuzu devam ettirerek sezonu noktaladık...Bende bu şampiyonluktan sonra istifamı verdim...CSKA Sofia'da güzel günlerim geçti umarım ŞL'de gruplara kalabilirler şimdi takım bulmak benim için zor olacak sonuçta sezon başı kolay kolay takım boşalmaz sezon başlarında anca takım bulabilirim diye düşünüyorum...

İtalya ligi bizi bekler hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Açık olsaydı en zevklisi İngiltereydi ama İtalya da fena değildir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yeni Adresimiz : Ukrayna

Kasım ayına kadar iş bulmakta çok zorlandım Levski Sofia ve Tavria'dan teklif aldım Bulgaristan'a tekrar dönmek istemediğim için Tavria'nın teklifini kabul ettim...Kasımın 20'sindeyiz ve takım ligde 16 maç sonunda 14 puanla 14. sırada yer alıyor...Hedefimiz ligi ilk 10'da tamamlamak olacak 6. ile de 7 puan farkımız var taktiğimizi oturtabilirsek belki Avrupa'ya da gidebiliriz...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yeni Adresimiz : Ukrayna

Kasım ayına kadar iş bulmakta çok zorlandım Levski Sofia ve Tavria'dan teklif aldım Bulgaristan'a tekrar dönmek istemediğim için Tavria'nın teklifini kabul ettim...Kasımın 20'sindeyiz ve takım ligde 16 maç sonunda 14 puanla 14. sırada yer alıyor...Hedefimiz ligi ilk 10'da tamamlamak olacak 6. ile de 7 puan farkımız var taktiğimizi oturtabilirsek belki Avrupa'ya da gidebiliriz...
    Güzel ama zor bir kariyer olacak gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Buca'da Özkan Dönemi !

Tavria'dan zevk alamadım çabuk bıraktım orayı...Bayağı bir süre teklif alamadım 19 Ocak'ta Buca'dan gelen teklifi kabul ettim...6 Puanla Süper Lig'de sonuncu sıradalar 15. ile 14 puanlık bir fark var ligde kalmamız zor görünüyor takımın ligde kalması için elimden geleni yapacağım...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu ne olum tek gecelik ilişkiler yakışıyor mu sana
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne olum Ukrayna futboluna ters geldi taktiğim ben ülkemde iyiyim

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

hadi hayırlısı . heycanlı ve stresli bi lig olacak , umarım ligde kalırsın .başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Buca'da Transfer Show

Uğur Boral,Bilal Kısa,İlhan Özbay ve Simone Del Nero'yu bedelsiz olarak transfer ettik...Bu oyuncuların boşta kalmasına şaşırdım açıkcası hemen aldım...Takımda kaliteli oyuncu yoktu bu 4 transfer iyi oldu bizim için...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ukrayna futbola çok elverişli bir ülke kanka
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kanka iyi olan takım tek kale oynuyor hep kontra falan da işlemiyor

Çorap değiştirir gibi takım değiştiriyon sende dayı İşin zor çok kötü bi kadro var.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

La 3 takım aldık suçmu iş lazım iş burda daha çok maaş veriyorlar zaten ligde kalmamız çok zor kadromuz çok kötü burdanda gideri kalamazsak zaten çünkü Bank Asya açık değil

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şanslı Antalyaspor Yenilmedi 1-1

Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmaktan kurtulamadık...Maç bizim hakkımızdı çok şanssız bir gol yedik zaten o da rakibin tek kaleyi bulan şutuydu yazık oldu açıkcası...

Beşiktaş'a Yenilmedik 1-1

Evimizde Beşiktaş'a karşı çok iyi oynadık ve yeni transferimiz Uğur'un golüyle 1 puanı kaptık...

Önce Öne Geçtik Sonra Yenildik 2-1

Deplasmanda Galatasaray karşısında önce 1-0 öne geçmemize rağmen güçlü rakibimizin 2 golüne engel olmadık ve sahadan mağlup ayrıldık...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Puanlar Paylaşıldı 0-0

Evimizde İ.B.B ile 0-0 berabere kaldık...Zevksiz karşılaşma da 2 takımda defansif oynamayı tercih edince ortaya bu sonuç çıktı...

Karabük'te Puan Zor Kurtarıldı 1-1

İlk yarı da şanssız bir gol yesekte bitime 5 dakika kala attığımız golle zorlu deplasmandan 1 puanla döndük...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Buca Evinde Mağlup 2-0

Bursaspor'a evimizde 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadık...Artık toparlanmamız şart...

Buca Şeytanın Bacağını Kırdı 2-1

Mersin'i evimizde zorda olsa 2-1'le geçmeyi başardık ve ligdeki 2. galibiyetimizi aldık...

Buca Sivas'ı Da Yıktı 1-0

Zorlu Sivas deplasmanından da galip gelerek çok iyi bir iş çıkarttık...Sisteme oturdu artık takım...

Buca Sonradan Açıldı 2-0

Evimizde Rize'ye top oynatmadığımız maçta son 25 dakika da attığımız 2 golle sahadan galip ayrılan taraf olduk...

10 Kişi Buca Paşa'yı Devirdi 2-1

Deplasmanda gol atıp 10 kişi kaldığımız maçta Kasımpaşa'yı 2-1 yenmesini bildik...

Oyuncularıma tek tek helal olsun bu kısıtlı kadromuza rağmen son 4 maçımızda da galip gelerek rakiplerimizi yakaladık...Hala sonuncu olsak bile son 5 hafta kala 15. ile aramızdaki farkı 6'ya indirdik...Son 5 hafta maçlarımız zor gözükse de en az 3'ünü kazanmak zorundayız...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

süper gidiyosun valla umarım kalırsın bu sene

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Teşekkürler ben zor görüyorum valla kalan maçları yazınca anlarsınız...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla hevesim kursağımda kaldı 7 puanda aldığımız Bucaspor'la ligi 27 puanla sonuncu sırada tamamladık...Çok şanssız bir takımız Eskişehir deplasmanında 90'da yedik Gaziantep maçında rakip 10 kişiyken 2-1 yenildik daha bir sürü şanssızlıklar yaşadık...Kadromuz kötüydü bu kısıtlı kadroyla bu sonuçları ben çok iyi buluyorum...Yeni sezon da başka bir takımda olacağım...Galler,Portekiz,Rusya ve Hollanda liglerini açtım...Önceliğim Galler olacak oradan teklif gelirse zaten düşünmeden giderim...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Augsburg'tan teklif aldım ancak Galler ligini tercih ettim...Takımı açıklayacağım birazdan küçük bilgiler de vereceğim detaylı bilgiler ise yarın...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yeni Takımımız : Bala Town

Galler Ligi'ni bilmeyenleriniz de var bilenleriniz de...TNS'yi tanır ama hemen hemen herkes ligi onlar domine edecektir...Bu takımı niye tercih ettin derseniz UEFA'da olan takımdan da teklif aldım ancak ben güçsüz bir ekip istediğim için Bala Town'ı tercih ettim...Hemde adı ve logosundan dolayı...Takım 1921'de kuruldu...Statümüz Semi Pro...

Kaptanımız : John Irving

İngiliz oyuncu Everton'da yetişti ve 4 senedir burda oynuyor...23 Yaşında ve özellikleri bu lig için hiçte fena değil...

Yarın daha detaylı bilgiler vereceğim sizinde merak ettiğiniz şeyler varsa lütfen sorun...Zorlu bir dönem bizi bekliyor umarım ilk senemizde başarılı olabiliriz...

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yeni Takımımız : Bala Town

Galler Ligi'ni bilmeyenleriniz de var bilenleriniz de...TNS'yi tanır ama hemen hemen herkes ligi onlar domine edecektir...Bu takımı niye tercih ettin derseniz UEFA'da olan takımdan da teklif aldım ancak ben güçsüz bir ekip istediğim için Bala Town'ı tercih ettim...Hemde adı ve logosundan dolayı...Takım 1921'de kuruldu...Statümüz Semi Pro...

Kaptanımız : John Irving

İngiliz oyuncu Everton'da yetişti ve 4 senedir burda oynuyor...23 Yaşında ve özellikleri bu lig için hiçte fena değil...

Yarın daha detaylı bilgiler vereceğim sizinde merak ettiğiniz şeyler varsa lütfen sorun...Zorlu bir dönem bizi bekliyor umarım ilk senemizde başarılı olabiliriz...
    hayırlısı olsun artık burda tutun biraz ya

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri