Bu ''Lucid'' rüya kavramını 3-4 ay evvel bir yerde okumuştum pek önemsememiştim iki günce önce bu konuyu gördüm ve yazayım dedim kendi kendime ''Allah Allah böyle bişey olur mu ?'' gibi şeyler söylesemde çok merak ediyordum ''Bilinçaltı psikolojisi'' olduguna kesinlikle katılıyorum ama neyse.
Bu konudan sonra aklıma iyice girdi merak sardım kendime bir sembol değilde bir renk belirledim ve evin etrafında yada dışarıda o rengi gördüğümde ''Acaba rüyada mıyım ?'' diye kendimi uyarmak için cimcikledim , arkadaş ben nerden bilirdim bu kadar etki edeceğini.
Yılbaşı gecesi yani dün gece 2 gibi yapttım , ben sürekli aralarda uyanırım ilk yattığımda hiçbirşey yoktu ancak ikinci yatışımda tamamen bir felaketle karşılaştım bildiğin rüyaydı ama uyanık gibiydim sanki birazdan su içmeye kalkacağımı düşünüyorduk , ikinci yattıgımda rüyamda bütün gün kendimce belirledigim rengi gördüm , içimden bir ses bana ''Rüya mı?'' bu diye sordurttu fakat tam cevabını alamamışken direk olaya girdim , bizim evde koltuğun altında kocaman bir böcek ama böcek ile konuşabiliyorum bildiğin sohbet ediyorum ondan bir cevap alamıyorum ama beni teyit ediyor her nasıl olduysa aniden koltuğun altından fırlayıp elimi ısırdı ve nasıl olduysa zehirli olduğunu hisettim sağ başparmağım feci ağrıyordu tam böceği ezecekken uyandım , ve rüyada ki gibi sağ elimin başparmağı acıyordu anlayamadığım bir sebepten dolayı
Şimdi ben merak ediyorum , Lucid mi oldum yoksa başka bişey mi ? Rüya olsa parmağım acımazdı , rüya degilse ne oldu ? , valla şuan bunu yazarken bile rüyada gibi hissediyorum kendimi çıkamadım şu psikolojiden , araftamı kaldım ne![]()

Alıntılı Yanıtla