1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Hybrid View

1. Default

Turksportal 09 dan sonra yama işini bıraktı, nedendir bilinmez..
    Last edited by DisCo : 02.Ocak.2012 at 13:39

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by sezgin 2 View Post
    Turksportal 09 dan sonra yama işini bıraktı, nedendir bilinmez..
    Turksportal'ın belirttiğiniz dönemden sonraki çalışmaları oyuna Türkçe dilini ekletmek üzere. Yani korsan bir yama çıkarmıyoruz, bu şekilde gittiği sürece de çıkarmayacağız.

Tek amacımız ve uğraşımız direkt olarak oyunda Türkçe dili olması yönünde.
    Last edited by DisCo : 02.Ocak.2012 at 13:39

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

3. Default

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Turksportal'ın belirttiğiniz dönemden sonraki çalışmaları oyuna Türkçe dilini ekletmek üzere. Yani korsan bir yama çıkarmıyoruz, bu şekilde gittiği sürece de çıkarmayacağız.

Tek amacımız ve uğraşımız direkt olarak oyunda Türkçe dili olması yönünde.
    Kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Hatta bu sene oyunu orjinal aldım belki ileriki seneler için yüzdeyi yakalarız diye ama hep dediğim gibi Müslüman ve Türk oluşumuz, gayr-i Müslim'lerin bize bakışını değiştiriyor. Yoksa, bırak Türkiye Cumhuriyeti nüfusunu, İstanbul kadar nüfusu olmayan Allah'ın Çekoslovakya'lısının, Danimarka'nın direkt olarak dilleri ekleniyorda, Türkçe niye eklenmiyor.

Sırf Miles Jacobson efendiye kapak olsun diye bende destekliyorum yamayı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sezgin 2 View Post
    Kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Hatta bu sene oyunu orjinal aldım belki ileriki seneler için yüzdeyi yakalarız diye ama hep dediğim gibi Müslüman ve Türk oluşumuz, gayr-i Müslim'lerin bize bakışını değiştiriyor. Yoksa, bırak Türkiye Cumhuriyeti nüfusunu, İstanbul kadar nüfusu olmayan Allah'ın Çekoslovakya'lısının, Danimarka'nın direkt olarak dilleri ekleniyorda, Türkçe niye eklenmiyor.

Sırf Miles Jacobson efendiye kapak olsun diye bende destekliyorum yamayı..
    sana katılıyorum tamam türksportal özverili bi şekilde çalışıyor ama yüzde hikayesi de kocaman bi yalan belki korsan yama çıkınca miles efendinin aklı başına gelir gelmesede sorun yok benim memurum işini bilir

Mesaj Yetkileri