1 ile 30 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Hybrid View

başarılar dilerim kardeşim kerem inan hayati bir transfer görüceksin bunu mehmet yozgatlı ilk bir kaç hafta çok çabuk yoruluyor ama sonra toparlıyor kendini ve gollerinede başlıyor gs fb ve bjk alt yapılarına göz at mutlaka kiralık olarak kadrona katacagın futbolcular olacaktır

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ahmetkaptan1905 View Post
    başarılar dilerim kardeşim kerem inan hayati bir transfer görüceksin bunu mehmet yozgatlı ilk bir kaç hafta çok çabuk yoruluyor ama sonra toparlıyor kendini ve gollerinede başlıyor gs fb ve bjk alt yapılarına göz at mutlaka kiralık olarak kadrona katacagın futbolcular olacaktır
    Çok teşekkür ederim. Transferleri yaptım ama oynatamıyorum. sadece 4 tane 88 li ve üsttü oyuncu oynatabiliyormuşum bu da beni sıkıntıya sokuyor

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Transferler süper.Dardanelspor en güçlü takım , onu geçersen üst lige çıkarsın ama bu baya bir zor kariyerinde başarılar
    Teşekkür ederim. Ilk haftalar iyi gidiyordum ama sakatlıklar biraz ritmimizi bozdu umarım yine toparlarız

Quote Originally Posted by gencteamsah16 View Post
    Teman çok iyiymiş ligede iyi başlamıssın ayrıca barbarosu önümüzdeki sezon elinde tutamazsın çok talibi oluyor
    Teşekkür ederim Bu arada tema beğenilmiş sanırım. Bu siteden indirdim buyrun linki http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103414

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yolun daha çok uzun bıkmadan devam etmen dileğiyle, başarılar.
    Benimde amacım o bıkmadan götürebilmek. Bu aralar finaller var o yüzden çok giremiycem ama sonra seri bir tempoda devam etcem

Mesaj Yetkileri