Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 99 sonuç

Konu: FM 2012'de ilk kariyerim başlıyor

türkiye kupasında malup oldugumuz balıkesirsporla bu sefer ligde karşılaştık ve rövanş mücadelesi niteligindeki maçtan 3-2 galip ayrılarak türkiye kupasıın intikamını almış olduk.

Quote Originally Posted by ahmetkaptan1905 View Post
    saolasın renkdaş ama şu iki sakatlık cok canımı sıktı onları kurtardıgımda hiçbi sıkıntı kalmıycak inş

adıyamanspor maçının ardından türkiye kupasında araklispor ile karşılaştık ve gol düellosu şeklinde geçen mücadelede uzatmalarda buldugumuz golle 3-2 galip ayrılarak bir üst tura yükseldik

bende sakatlık olmasın diye belki etkili olur diye düşündüm oyunu açdıgım ilk 2 hafta full konsidyon antremanına sokdum oyuncuları ölede daha çabuk forma ve diyip daha dayanaklı oluyorlar diye duydum şuan bi sakatlık yaşamadım çok hazırlık maçım vardı ama benm kadrom baya geniş hazırlık maçıda oldugundan yabancı kontejanınada takılmıyor suan ama kondisyon antremanına full bütün oyuncuları aldıkdan sonra en az 1 hafta enfazla 2 hafta yoksa oyuncular isyan ediyor çok fazla form antremanı yapdırıyorsun diye sonra standart antremanalrına geri alıcan şuan bi sakatlık görmedim bende ilk kez duydum denedm bu kondisyon taktigini

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    bende sakatlık olmasın diye belki etkili olur diye düşündüm oyunu açdıgım ilk 2 hafta full konsidyon antremanına sokdum oyuncuları ölede daha çabuk forma ve diyip daha dayanaklı oluyorlar diye duydum şuan bi sakatlık yaşamadım çok hazırlık maçım vardı ama benm kadrom baya geniş hazırlık maçıda oldugundan yabancı kontejanınada takılmıyor suan ama kondisyon antremanına full bütün oyuncuları aldıkdan sonra en az 1 hafta enfazla 2 hafta yoksa oyuncular isyan ediyor çok fazla form antremanı yapdırıyorsun diye sonra standart antremanalrına geri alıcan şuan bi sakatlık görmedim bende ilk kez duydum denedm bu kondisyon taktigini

hazırlık maçlarında sakatlık yaşamadım zaten sakatlıkların hepsi lig maçlarında ikili mücadele esnasında sakatlıklar cıktı zaten iki sakatlık var biri kerem digeri berk onlarda zaten kadronun degişilmezleri arasındaydı

hazırlık maçlarında sakatlık yaşamadım zaten sakatlıkların hepsi lig maçlarında ikili mücadele esnasında sakatlıklar cıktı zaten iki sakatlık var biri kerem digeri berk onlarda zaten kadronun degişilmezleri arasındaydı
    hmm ben daha lig maçlarına geçmedim 1 maç kaldı hazırlıkmaçı bitiecek ve ilk lig maçın fb ile ya

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    hmm ben daha lig maçlarına geçmedim 1 maç kaldı hazırlıkmaçı bitiecek ve ilk lig maçın fb ile ya

gördüm onu o maçı kazanmalısın ki moral motivasyon yükselsin takımın kendine güveni gelsin gerisi gelir zaten

arkadaşlar bu arada bi ek bilgide veriyim askerden yeni döndügüm için en son fm 2011 de kalmıştım fm 2012 oynamaya yeni başladım ve sizden ikinci lig için alınabilicek yetenekli oyuncuları ve genç oyuncuları bekliyorum bi de taktik ve antreman programı önerilerinizi tabiki

gördüm onu o maçı kazanmalısın ki moral motivasyon yükselsin takımın kendine güveni gelsin gerisi gelir zaten
    inş kazanacaz bomba gibi geliyorm yeni transferin çogu şuan iyi performans segiiliyor yavaşca ısınıyor oyuncular birbirine tecrübelilerle gencler karışımı bir takım ortaya çıkarmak istedim bakalım neler olarak

arkadaşlar bu arada bi ek bilgide veriyim askerden yeni döndügüm için en son fm 2011 de kalmıştım fm 2012 oynamaya yeni başladım ve sizden ikinci lig için alınabilicek yetenekli oyuncuları ve genç oyuncuları bekliyorum bi de taktik ve antreman programı önerilerinizi tabiki
    valla bildigim kadarıyla söylim obaje var forvet okoli var orta saha ) he berkin arslan vardı kiralaya bilcegin semih kaya gelirmi bilmiyorum ama kiralık listesinde olması lazım ismail aslan , recep niyaz vardı fb alt yapısında 16yaşında kiralayabilirsin herhalde serbest olması lazım ali aliyev , nyassi sainey

süper lig (özellikle) ve bank asya takımlarının yedeklerine bak ordan kirala oyuncuları kiralayabildigini bukadar yardımcı olabilirim anca taktik ve antreman konusunda pek bilgimyok :/ free oyuncu görörsen gelmiyorsa fln önce denemeye gel bazen denemeye gelip takımı beyenip takıma katılmak istiyordu önceki fmlerde bunda bilmiyormda öledir herhalde
    Last edited by Gratel : 03.Ocak.2012 at 02:32

Kırıkkale sporu hep beğenmişimdir nedense belkide bursaspor a benzediği için belkide bi dönem orda bulunduğum için başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu Gökhan Tokgöz hala yaşıyor mu (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by gencteamsah16 View Post
    Kırıkkale sporu hep beğenmişimdir nedense belkide bursaspor a benzediği için belkide bi dönem orda bulunduğum için başarılar
    Kırklarelispor demek istedigini düşünerek teşekkür ediyorum hocam

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu Gökhan Tokgöz hala yaşıyor mu (:

gökhan tokgöz yaşıyor ama bence yaşamasın ya kerem inan ın boşlugunu kimse doldurmuyor takımda tam 6 tane kaleci var ama hiç biri bi kerem etmedi arkadaş 3 ay kaldı o süreçte ne yapıcagımızı bilmiyorum

Kırklarelispor demek istedigini düşünerek teşekkür ediyorum hocam

gökhan tokgöz yaşıyor ama bence yaşamasın ya kerem inan ın boşlugunu kimse doldurmuyor takımda tam 6 tane kaleci var ama hiç biri bi kerem etmedi arkadaş 3 ay kaldı o süreçte ne yapıcagımızı bilmiyorum

Fbde aykut kiratlı vardı yedekler de kiralaya bilirsen o iyi diye duymuşdum

Nesil
    2008
    Yer
    Samsun

Öncelikle başarılar. Daha yeni kapatmak zorunda kaldığım kariyerde yönettiğim takımdı. Transferlerin güzel. Mohamed Ali Kurtuluş'u takımına katabilirsen 1 dakika bile bekleme kat derim. Başarılar tekrardan

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

başarılar ortak.destekliyorum seni ve azmini..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferler güzel, bir dönem Süper Lig'de adından söz ettiren oyuncuları yeniden toplayıp onlarla oynamak değişik bir heyecan verir sanırım, bu şekilde bir kariyer deneyebilirim ben de. Başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Transferler güzel, bir dönem Süper Lig'de adından söz ettiren oyuncuları yeniden toplayıp onlarla oynamak değişik bir heyecan verir sanırım, bu şekilde bir kariyer deneyebilirim ben de. Başarılar...
    admin çok teşekkür ederim zevkli ilerliyor bakalım görücez sonunda spor toto birinci ligini görebilicekmiyiz

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    başarılar ortak.destekliyorum seni ve azmini..
    teşekkürler kardeşim

Quote Originally Posted by serdarakyol View Post
    Öncelikle başarılar. Daha yeni kapatmak zorunda kaldığım kariyerde yönettiğim takımdı. Transferlerin güzel. Mohamed Ali Kurtuluş'u takımına katabilirsen 1 dakika bile bekleme kat derim. Başarılar tekrardan
    mutlaka bakıcam eger gitmemişse bir yerlere almayı deniycem

arkadaşlar bu arada ibb nin maç trafiginden dolayı kariyeri bi süre oynayamadım ama bu aksamdan itibaren devam edicem ve paylaşıcam destekleriniz ve iyi niyetiniz için teşekkürler

arkadaşlar kariyere devam ediyorum son paylaştıgım maçtan sonra 3 maç daha yaptık ve bundan sonra maçları 6 hafta 6 hafta paylaşıcam hedef en kötü ihtimalle play off lara kalmak

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

arkadaşlar kariyere devam ediyorum son paylaştıgım maçtan sonra 3 maç daha yaptık ve bundan sonra maçları 6 hafta 6 hafta paylaşıcam hedef en kötü ihtimalle play off lara kalmak
    bekliyoruz

Başarılar.

Quote Originally Posted by cCcIspartaspor View Post
    Başarılar.
    teşekkürler kardeşim

evet arkadaşlar normal sezon bitti ve hedeflediğimiz gibi play off tayız. maçları tek tek paylaşmıycam direkman fikstürü veriyorum ve puan durumunu tabi ki hadi bakalım hedef üst lige yükselmek

fikstür

ve puan durumu

play off larda başarılar dileyin bana

play off çeyrek finalinde bugaşsporla karşılaştık maçta tek gol vardı ve mehmet yozgatlı golünü atarak kırklarelispor u yarı finale taşıdı

Ahmet Kaptan Kırklarelisporla sözleşmesini 2013 e kadar uzattı.Kulüp başkanı Volkan Can bu anlaşmadan ötürü çok mutlu olduğunu söyledi.

bu arada play off yarı finalinde rakip Balıkesirspor oldu arkadaşlar

Balıkesirsporla yaptığımız mücadelede ilk yarıyı 2-0 geride tamamlamamıza ragmen ibrahim yılmazın mükemmel oyunu ile 3-2 alıp finalin yolunu tutuyoruz hadi çocuklar bu başarı sizin tamamını getirin diyoruz.

KIRKLARELİSPOR BANK ASYA 1.LİG'DE !!

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor bu sezon gösterdiği güzel performansın meyvelerini toplamaya başladı.Sezon Başında TD Ahmet Kaptan'nın kendilerine belirledikleri hedef olan Bank Asya 1.Lige yükselme hedefini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyorlar.Ahmet Kaptan önderliğindeki takım sezon boyunca verdiği mücadele sonucu ligi 3. sırada tamamladı ve playoff lara kalmaya hak kazandı.Playoff çeyrek finalinde Bugaşspor ile karşılaşan Ahmet Kaptan'ın ögrencileri sahadan 1-0 galip ayrıldı ve yarı finale yükseldi.Yarı finalde rakip Balıkesirspor'du ve ilk yarıyı da 2-0 geride bitirdiler.İkinci yarı başladığında ise karşımızda bambaşka bir Kırklarelispor vardı ve onlar İbrahim Yılmaz'ın 2 golü ve Berkan Ergene'nin golleriyle rakibini 3-2 devirdi.Final maçında rakip 1461 Trabzon u geçen İskenderun DÇ idi.Maçın hemen başında Yeşil-Beyazlı takım golü buldu ama seviçleri çok uzun sürmedi ve İskenderun DÇ beraberligi 2. dk da sağladı.Ama maçın hemen başıydı ve Kırklarelisporun yenilgiye tahammülü yoktu ve öylede oldu maçtan 4-3 galip ayrılan Kırklarelispor Bank Asya 1. Lig'e merhaba dedi.Ahmet Kaptan ve öğrencilerini kutluyor ve Bank Asya 1. Lige yükselen diğer takımlarada yeni sezonda başarılar diliyoruz.

ve final maçı

sonunda hedeflerimize ulaştık ve artık bir üst ligdeyiz burdaki ilk hedef ilk sezonumuzda düşmemek ve tabiki üst sıralarada oynamaya çalışıcaz bakalım yeni sezonda neler bekliyor bizi
    Last edited by ahmetkaptan1905 : 12.Ocak.2012 at 02:07

Default Ve Yeni Sezon Başlıyor Kırklarelispor Bank Asya 1.Ligde

Kulübümüz geride kalan sezonda sergilediği güzel performansın ödülü aldı ve bir üst lig olan Bank Asya 1.Lig'e yükseldi yeni sezon maceralarımız başlıyor.Transfer politikamız yine agırlıklı olarak kiralık oyuncular olucak ama kulübün vericeği transfer bütçesine göre transfer politikamızı şekillendireceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Kulübümüz geride kalan sezonda sergilediği güzel performansın ödülü aldı ve bir üst lig olan Bank Asya 1.Lig'e yükseldi yeni sezon maceralarımız başlıyor.Transfer politikamız yine agırlıklı olarak kiralık oyuncular olucak ama kulübün vericeği transfer bütçesine göre transfer politikamızı şekillendireceğiz.
    tebrikler arkadaşım Bank Asya kolay olmayacak

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    tebrikler arkadaşım Bank Asya kolay olmayacak
    biliyorum kardeşim bunun içinde yeni sezon öncesi eksiklikleri gidermem gerekecek bakalım neler olucak

BERKİN KAMİL ARSLAN KIRKLARELİSPOR'DA

Nazilli Belediye Spor alt yapısında futbola başlayan Berkin Kamil ARSLAN daha sonra Galatasaray alt yapısına geldi ve burda futbol hayatına devam etti.Berkin bu sezonun başında Bank Asya 1.Ligin yeni ekiplerinden Kırklarelispor'a bedelsiz olarak transfer oldu.Galatasarayla olan sözleşmesini yenilemeyen Berkin bugün tesislerde teknik direktör Ahmet Kaptan'nında katılımıyla düzenlenicek imza töreniyle kendini 3 yıllıgına yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atacak

BERKİN KAMİL ARSLAN'DAN SONRA ERSAN TEKKAN'DA KIRKLARELİSPORDA !!!

Kırklarelispor almanya dogumlu olan gurbetçi genç oyuncu Ersan Tekkanı kadrosuna katarak yeni sezon öncesi takviyelerine devam etti.06.01.1985 Bochum doğumlu olan Ersan Almanya 2.Liginden Uerdingen'den 8K karşılığında Yeşil-Beyazlı renklere kendini 2015 yılına kadar kulübe bağlayan imzayı bugün Berkin Kamil Arslan ile beraber atıcak.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Arkadaşım kusura bakma ama ben 2 transferini de beğenmedim Berk 2. lig topçusu aynı zamanda Ersan da öyle... Daha yaratıcı transferler bekliyoruz Bu arada Bank Asya da 3 yabancı hakkın var di mi?

evet var ama 23 yaş altı oyuncuları alman gerekiyor ayrıca bunlar bana gelmeyi kabul eden adamlar kimlerle ugraştım bi bilsen ama adamlar reddediyorlar kulübün itibarından dolayı transfer yapamıyorum resmen şimdi bedelsiz olarak bi kaç adamla görüşüyorum onları kadroya katarsak güzel olucak bakalım görücez bu arada yabancı oyuncu önerilerine acıgım

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri