bende sakatlık olmasın diye belki etkili olur diye düşündüm oyunu açdıgım ilk 2 hafta full konsidyon antremanına sokdum oyuncuları ölede daha çabuk forma ve diyip daha dayanaklı oluyorlar diye duydum şuan bi sakatlık yaşamadım çok hazırlık maçım vardı ama benm kadrom baya geniş hazırlık maçıda oldugundan yabancı kontejanınada takılmıyor suanama kondisyon antremanına full bütün oyuncuları aldıkdan sonra en az 1 hafta enfazla 2 hafta yoksa oyuncular isyan ediyor çok fazla form antremanı yapdırıyorsun diye sonra standart antremanalrına geri alıcan şuan bi sakatlık görmedim bende ilk kez duydum denedm bu kondisyon taktigini
![]()
arkadaşlar bu arada bi ek bilgide veriyim askerden yeni döndügüm için en son fm 2011 de kalmıştım fm 2012 oynamaya yeni başladım ve sizden ikinci lig için alınabilicek yetenekli oyuncuları ve genç oyuncuları bekliyorum bi de taktik ve antreman programı önerilerinizi tabiki
inş kazanacaz bomba gibi geliyorm yeni transferin çogu şuan iyi performans segiiliyor yavaşca ısınıyor oyuncular birbirinetecrübelilerle gencler karışımı bir takım ortaya çıkarmak istedim bakalım neler olarak
valla bildigim kadarıyla söylim obaje var forvet okoli var orta saha) he berkin arslan vardı kiralaya bilcegin semih kaya gelirmi bilmiyorum ama kiralık listesinde olması lazım ismail aslan , recep niyaz vardı fb alt yapısında 16yaşında kiralayabilirsin herhalde serbest olması lazım ali aliyev , nyassi sainey
süper lig (özellikle) ve bank asya takımlarının yedeklerine bak ordan kirala oyuncuları kiralayabildigini bukadar yardımcı olabilirim anca taktik ve antreman konusunda pek bilgimyok :/ free oyuncu görörsen gelmiyorsa fln önce denemeye gel bazen denemeye gelip takımı beyenip takıma katılmak istiyordu önceki fmlerdebunda bilmiyormda öledir herhalde
Last edited by Gratel : 03.Ocak.2012 at 02:32
Kırıkkale sporu hep beğenmişimdir nedensebelkide bursaspor a benzediği için belkide bi dönem orda bulunduğum için
başarılar
![]()
Bu Gökhan Tokgöz hala yaşıyor mu (:
...
Kırklarelispor demek istedigini düşünerek teşekkür ediyorum hocam
gökhan tokgöz yaşıyor ama bence yaşamasın ya kerem inan ın boşlugunu kimse doldurmuyor takımda tam 6 tane kaleci var ama hiç biri bi kerem etmedi arkadaş 3 ay kaldı o süreçte ne yapıcagımızı bilmiyorum
Öncelikle başarılar. Daha yeni kapatmak zorunda kaldığım kariyerde yönettiğim takımdı. Transferlerin güzel. Mohamed Ali Kurtuluş'u takımına katabilirsen 1 dakika bile bekleme kat derim. Başarılar tekrardan
başarılar ortak.destekliyorum seni ve azmini..
Transferler güzel, bir dönem Süper Lig'de adından söz ettiren oyuncuları yeniden toplayıp onlarla oynamak değişik bir heyecan verir sanırım, bu şekilde bir kariyer deneyebilirim ben de.Başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
admin çok teşekkür ederim zevkli ilerliyor bakalım görücez sonunda spor toto birinci ligini görebilicekmiyiz
teşekkürler kardeşim
mutlaka bakıcam eger gitmemişse bir yerlere almayı deniycem
arkadaşlar bu arada ibb nin maç trafiginden dolayı kariyeri bi süre oynayamadım ama bu aksamdan itibaren devam edicem ve paylaşıcam destekleriniz ve iyi niyetiniz için teşekkürler
arkadaşlar kariyere devam ediyorum son paylaştıgım maçtan sonra 3 maç daha yaptık ve bundan sonra maçları 6 hafta 6 hafta paylaşıcam hedef en kötü ihtimalle play off lara kalmak
Başarılar.
play off larda başarılar dileyin bana
KIRKLARELİSPOR BANK ASYA 1.LİG'DE !!
Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor bu sezon gösterdiği güzel performansın meyvelerini toplamaya başladı.Sezon Başında TD Ahmet Kaptan'nın kendilerine belirledikleri hedef olan Bank Asya 1.Lige yükselme hedefini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyorlar.Ahmet Kaptan önderliğindeki takım sezon boyunca verdiği mücadele sonucu ligi 3. sırada tamamladı ve playoff lara kalmaya hak kazandı.Playoff çeyrek finalinde Bugaşspor ile karşılaşan Ahmet Kaptan'ın ögrencileri sahadan 1-0 galip ayrıldı ve yarı finale yükseldi.Yarı finalde rakip Balıkesirspor'du ve ilk yarıyı da 2-0 geride bitirdiler.İkinci yarı başladığında ise karşımızda bambaşka bir Kırklarelispor vardı ve onlar İbrahim Yılmaz'ın 2 golü ve Berkan Ergene'nin golleriyle rakibini 3-2 devirdi.Final maçında rakip 1461 Trabzon u geçen İskenderun DÇ idi.Maçın hemen başında Yeşil-Beyazlı takım golü buldu ama seviçleri çok uzun sürmedi ve İskenderun DÇ beraberligi 2. dk da sağladı.Ama maçın hemen başıydı ve Kırklarelisporun yenilgiye tahammülü yoktu ve öylede oldu maçtan 4-3 galip ayrılan Kırklarelispor Bank Asya 1. Lig'e merhaba dedi.Ahmet Kaptan ve öğrencilerini kutluyor ve Bank Asya 1. Lige yükselen diğer takımlarada yeni sezonda başarılar diliyoruz.
ve final maçı
sonunda hedeflerimize ulaştık ve artık bir üst ligdeyiz burdaki ilk hedef ilk sezonumuzda düşmemek ve tabiki üst sıralarada oynamaya çalışıcaz bakalım yeni sezonda neler bekliyor bizi
Last edited by ahmetkaptan1905 : 12.Ocak.2012 at 02:07
Kulübümüz geride kalan sezonda sergilediği güzel performansın ödülü aldı ve bir üst lig olan Bank Asya 1.Lig'e yükseldi yeni sezon maceralarımız başlıyor.Transfer politikamız yine agırlıklı olarak kiralık oyuncular olucak ama kulübün vericeği transfer bütçesine göre transfer politikamızı şekillendireceğiz.
BERKİN KAMİL ARSLAN KIRKLARELİSPOR'DA
Nazilli Belediye Spor alt yapısında futbola başlayan Berkin Kamil ARSLAN daha sonra Galatasaray alt yapısına geldi ve burda futbol hayatına devam etti.Berkin bu sezonun başında Bank Asya 1.Ligin yeni ekiplerinden Kırklarelispor'a bedelsiz olarak transfer oldu.Galatasarayla olan sözleşmesini yenilemeyen Berkin bugün tesislerde teknik direktör Ahmet Kaptan'nında katılımıyla düzenlenicek imza töreniyle kendini 3 yıllıgına yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atacak
BERKİN KAMİL ARSLAN'DAN SONRA ERSAN TEKKAN'DA KIRKLARELİSPORDA !!!
Kırklarelispor almanya dogumlu olan gurbetçi genç oyuncu Ersan Tekkanı kadrosuna katarak yeni sezon öncesi takviyelerine devam etti.06.01.1985 Bochum doğumlu olan Ersan Almanya 2.Liginden Uerdingen'den 8K karşılığında Yeşil-Beyazlı renklere kendini 2015 yılına kadar kulübe bağlayan imzayı bugün Berkin Kamil Arslan ile beraber atıcak.
![]()
Arkadaşım kusura bakma ama ben 2 transferini de beğenmedimBerk 2. lig topçusu aynı zamanda Ersan da öyle... Daha yaratıcı transferler bekliyoruz
Bu arada Bank Asya da 3 yabancı hakkın var di mi?
evet var ama 23 yaş altı oyuncuları alman gerekiyor ayrıca bunlar bana gelmeyi kabul eden adamlar kimlerle ugraştım bi bilsen ama adamlar reddediyorlar kulübün itibarından dolayı transfer yapamıyorum resmen şimdi bedelsiz olarak bi kaç adamla görüşüyorum onları kadroya katarsak güzel olucak bakalım görücez bu arada yabancı oyuncu önerilerine acıgım