1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: FM 2012'de ilk kariyerim başlıyor

Hybrid View

Quote Originally Posted by ahmetkaptan1905 View Post
    gördüm onu o maçı kazanmalısın ki moral motivasyon yükselsin takımın kendine güveni gelsin gerisi gelir zaten
    inş kazanacaz bomba gibi geliyorm yeni transferin çogu şuan iyi performans segiiliyor yavaşca ısınıyor oyuncular birbirine tecrübelilerle gencler karışımı bir takım ortaya çıkarmak istedim bakalım neler olarak

Quote Originally Posted by ahmetkaptan1905 View Post
    arkadaşlar bu arada bi ek bilgide veriyim askerden yeni döndügüm için en son fm 2011 de kalmıştım fm 2012 oynamaya yeni başladım ve sizden ikinci lig için alınabilicek yetenekli oyuncuları ve genç oyuncuları bekliyorum bi de taktik ve antreman programı önerilerinizi tabiki
    valla bildigim kadarıyla söylim obaje var forvet okoli var orta saha ) he berkin arslan vardı kiralaya bilcegin semih kaya gelirmi bilmiyorum ama kiralık listesinde olması lazım ismail aslan , recep niyaz vardı fb alt yapısında 16yaşında kiralayabilirsin herhalde serbest olması lazım ali aliyev , nyassi sainey

süper lig (özellikle) ve bank asya takımlarının yedeklerine bak ordan kirala oyuncuları kiralayabildigini bukadar yardımcı olabilirim anca taktik ve antreman konusunda pek bilgimyok :/ free oyuncu görörsen gelmiyorsa fln önce denemeye gel bazen denemeye gelip takımı beyenip takıma katılmak istiyordu önceki fmlerde bunda bilmiyormda öledir herhalde
    Last edited by Gratel : 03.Ocak.2012 at 02:32

Mesaj Yetkileri