Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 349 sonuç

Konu: "Gerçekçi Bir Kariyer | Hedefimiz Copa Libertadores'te Başarı | 2014/2015"

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 21. Hafta

Neymar ilk dakikada bulduğu önemli gol fırsatından yararlanamadı, ardından biz golü bulduk. Daha sonra Neymar iki net gol fırsatından daha yararlanamadı ve biz penaltıdan golü bulduk. Çok heyecanlıydım; çünkü Santos Neymar ile atak üzerine atak yapıyordu. İlk yarıyı önde kapayacağız derken, Neymar kalitesini gösterdi ve soyunma odasına beraberlikle gitmemizi sağladı. Santos karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyduk. Kötü bir mağlubiyet oldu. Liderle aramızdaki puan farkı 10'a kadar çıktı, malesef.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

- Bu sene ligdeki hedefimiz ilk dört içine girmektir. İlk dördün içinde yer alırsak Copa Libertadores'te direk gruplara kalıyoruz.

- İkinci hedefimiz; ligde ilk dörde giremezsek mutlaka beşinciliğe oynamak olacak. Çünkü 5. olan takım da Copa Libertadores Ön Elemesine katılıyor.

* Ligde 6-13. sıralarda yer alan takımlar Copa Sudamericana Ön Eleme Turu'nda oynamaya hak kazanacaktır.
    * Ligin son dört sırasındaki takımlar küme düşecektir.
    Last edited by ardaskoc : 02.Ocak.2012 at 20:34

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Copa Libertadores ayrı bir heyecan, oraya mutlaka katılmalısın üsttekilerle fazla puan farkı yok umarım başarırsın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Takım rayına oturmuş gibi, başarılarının devamını dilerim...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Copa Libertadores ayrı bir heyecan, oraya mutlaka katılmalısın üsttekilerle fazla puan farkı yok umarım başarırsın.
    Evet, hedefimiz de bu zaten. Copa Sudamericana'yı ilk defa duydum ve oraya katılmak istemiyorum. Internacional ile Copa Libertadores'te gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Takım rayına oturmuş gibi, başarılarının devamını dilerim...
    Teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 22. Hafta

Kötü oynadığımız maçta galip gelmemiz beni çok sevindirdi diyebilirim. İlk yarıda attığımız tek şut gol pozisyon yarattı. İkinci yarıda yaptığımız baskı ile galibiyete uzandık. Şu anda ligde yedinciyiz ve liderle aramızda 10 an fark var.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 23. Hafta

Güzel bir galibiyet daha alıyoruz ve rakibimizle olan puan farkını 0'a indiriyoruz. Liderle olan puan farkı 8'e düştü.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 24. Hafta

Lig liderine karşı harika bir oyunla, net bir skorla galip gelmesini bildik. Aramızdaki puan farkı 5'e indi, 4. sıraya kadar çıktık. Rakipte kayıp çook...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 25. Hafta

Kötü bir sezon geçiren Flemengo'yu da yenerek 4 maçlık galibiyet serimizi devam ettiriyoruz.

Puan Durumu

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Damiao'nun cezasından dolayı Cruzeiro maçında Dellatorre'ye şans verdim ve 2 gol attı. Damiao'nun cezası geçmesine rağmen, son maçta da 21 yaşındaki genç forvetimize şans verdim ve yine 2 gol atarak formayı kaptı. Çok yetenekli bir isim Dellatorre...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Yeni eleman...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zirvede puanlar birbirine çok yakın, her şey olabilir, başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Zirvede puanlar birbirine çok yakın, her şey olabilir, başarılar...
    Takımın başına geçtiğimde amacım Libertadores'e gitmekti ve direk gitmek için ilk dörde girmek yetiyor. Ancak şu anda şampiyonluğu hedeflemiş durumdayım ve bunu yapmak için 13 haftamız var. Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5.sıradasın ama liderle puan farkı sadece 4, galibiyet serisini devam ettirirsen lider olmak zor olmayacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    5.sıradasın ama liderle puan farkı sadece 4, galibiyet serisini devam ettirirsen lider olmak zor olmayacak.
    Takıma, nannar'ın yaptığı programdan oluşturulmuş yeni bir taktik getireceğim yakın zamanda. Bakalım nasıl etkileyecek takımı bu taktik.. Galibiyet serimizi sizin de dediğiniz gibi devam ettirmemiz gerek.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 26. Hafta

Yeni taktiğimizle beraber müthiş bir oyun ortaya koyduk ve hakkımızla galip geldik. Şimdi 1 maç eksikle liderin 5 puan gerisindeyiz ve 2. sıraya yükseldik.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 27. Hafta

Zor da olsa kazandık. Liderle aramızdaki puan farkı 2'ye indi ve galibiyet serimiz 6'ya çıktı.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 28. Hafta

17. sırada bulunan rakibimize karşı 4-5 as oyuncumuzdan yoksun bir şekilde maça başladık. Bir tane bile tehlikeli atağımız olmadı. Rakibin 2 tehlikeli atağı da gol oldu ve son golü de yan toptan geldi. Liderle aramızdaki puan farkı 3'e çıktı. Ligin bitmesine daha 10 hafta var, moral bozmak yok.

rahat ol bu ligde ilk 10'a mı ne girsen bile dış turnuvalara açılıyosun

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

İlk 5'e girersem Libertadores'e, İlk 13'e girersem de Sudamericana'ya gidiyoruz. Ama benim amacım ilk 4'e girip Copa Libertadores'e doğrudan katılmak.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 29. Hafta

Bu deplasmanı da kayıpsız geçiyoruz. Hala 2. sıradayız ve 3. ile aramızdaki puan farkı 4'e çıktı.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 30. Hafta

Beklenen bir galibiyetle zirve yarışımızı sürdürüyoruz.

Puan Durumu

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 31. Hafta

Lig sonuncusu rakibimize karşı hoş futbolla güzel bir galibiyet aldık. Maç fazlasıyla liderle aynı puandayız.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

- Lider Atlético Minerio son maçında yenildi ve averajla üstümüzde bulunuyor.
    - Her şey yeni başlıyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 32. Hafta

Güzel bir galibiyetle serimizi 4'e çıkardık. Averajla ikinci sırada bulunuyoruz. En yakın rakibimize 6 puan fark attık. İşler iyi gidiyor şimdilik, son 6 haftaya averajla ikinci olarak giriyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 33. Hafta

Maç fazlasıyla liderliğe yükseldik. Oscar'ın sakatlığı iki hafta önce bitti ve bir önceki maçta onu oynatmaya başladım; 2 maçta 3 gollük bir katkı yaptı şu ana kadar.

Yarış iyice heyecanlı bir hal almaya başladı gerçekten.
    Bu işi başaracağını düşünüyorum...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Yarış iyice heyecanlı bir hal almaya başladı gerçekten.
    Bu işi başaracağını düşünüyorum...
    İnşallah dostum.

İyi ki kovulmuşsun internacional kayseriden farkla üstün damiao ve dellatore gibi iyi yıldızların var takımının takviyeye bile ihtiyacı yok. Uzun süredir takip edemiyorum ameliyat olduğum için, başarılar bu kariyer tutar , başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by babafm View Post
    İyi ki kovulmuşsun internacional kayseriden farkla üstün damiao ve dellatore gibi iyi yıldızların var takımının takviyeye bile ihtiyacı yok. Uzun süredir takip edemiyorum ameliyat olduğum için, başarılar bu kariyer tutar , başarılar.
    Ben de öyle düşünüyorum ve kariyerden daha fazla zevk alıyorum bu takımın başına geçtiğimdendir. Takviyeye gelirsek, takımın sadece biraz gençleşmesi gerek. Geçmiş olsun hocam.

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri