1 ile 30 arası toplam 349 sonuç

Konu: "Gerçekçi Bir Kariyer | Hedefimiz Copa Libertadores'te Başarı | 2014/2015"

Hybrid View

Takım rayına oturmuş gibi, başarılarının devamını dilerim...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Copa Libertadores ayrı bir heyecan, oraya mutlaka katılmalısın üsttekilerle fazla puan farkı yok umarım başarırsın.
    Evet, hedefimiz de bu zaten. Copa Sudamericana'yı ilk defa duydum ve oraya katılmak istemiyorum. Internacional ile Copa Libertadores'te gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Takım rayına oturmuş gibi, başarılarının devamını dilerim...
    Teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 22. Hafta

Kötü oynadığımız maçta galip gelmemiz beni çok sevindirdi diyebilirim. İlk yarıda attığımız tek şut gol pozisyon yarattı. İkinci yarıda yaptığımız baskı ile galibiyete uzandık. Şu anda ligde yedinciyiz ve liderle aramızda 10 an fark var.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 23. Hafta

Güzel bir galibiyet daha alıyoruz ve rakibimizle olan puan farkını 0'a indiriyoruz. Liderle olan puan farkı 8'e düştü.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 24. Hafta

Lig liderine karşı harika bir oyunla, net bir skorla galip gelmesini bildik. Aramızdaki puan farkı 5'e indi, 4. sıraya kadar çıktık. Rakipte kayıp çook...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Brezilya Serie A 25. Hafta

Kötü bir sezon geçiren Flemengo'yu da yenerek 4 maçlık galibiyet serimizi devam ettiriyoruz.

Puan Durumu

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Damiao'nun cezasından dolayı Cruzeiro maçında Dellatorre'ye şans verdim ve 2 gol attı. Damiao'nun cezası geçmesine rağmen, son maçta da 21 yaşındaki genç forvetimize şans verdim ve yine 2 gol atarak formayı kaptı. Çok yetenekli bir isim Dellatorre...

Mesaj Yetkileri