Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

14 87.50%
  • Berabere biter

2 12.50%
  • İBB kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: [18.Hafta] Galatasaray - İBB

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Şu Engin Baytar denen futbolcu iyi de oynasa kötü de oynasa terbiyesizin önde gideni yahu. Bu adam ilk 11 de oynayınca maçtan soğuyorum. Ne kadar itici bir tiptir. Rakip takım oyuncularına Allah kolaylık versin Engin ile oynayınca. Çirkefin önde gideni.

Semih'inde sanki ayağı kopmuş. Çok komik bir kırmızı kart olmuş bana göre.

İBB A.Avcı'dan sonra büyük düşüşte. Emre Çolak'ın da gol atması çok sevindirici. Takıma monte oluyo yavaş yavaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Şu Engin Baytar denen futbolcu iyi de oynasa kötü de oynasa terbiyesizin önde gideni yahu. Bu adam ilk 11 de oynayınca maçtan soğuyorum. Ne kadar itici bir tiptir. Rakip takım oyuncularına Allah kolaylık versin Engin ile oynayınca. Çirkefin önde gideni.

Semih'inde sanki ayağı kopmuş. Çok komik bir kırmızı kart olmuş bana göre.

İBB A.Avcı'dan sonra büyük düşüşte. Emre Çolak'ın da gol atması çok sevindirici. Takıma monte oluyo yavaş yavaş.
    Resimden anladığım kadarıyla Semih'in ayağında baya morartı var. Kırmızı kart olması için illa rakibin ayağının kırılması gerekmiyor. Hatırlıyorum Barcelona-Galatasaray maçında Hakan Ünsal sırf rakibe hızlı girdiği için, rakibe değmemesine rağmen, kırmızı kart görmüştü Markus Merk'ten.

Mesaj Yetkileri