Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

3 18.75%
  • Berabere biter

7 43.75%
  • Fenerbahçe kazanır

6 37.50%
1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: [18.Hafta] Orduspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim en çok takıldığım Fenerbahçe hakem hatalarıyla kazanıyor diyenler kendi takımlarına bakmıyorlar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    benim en çok takıldığım Fenerbahçe hakem hatalarıyla kazanıyor diyenler kendi takımlarına bakmıyorlar.

ben hemen bakayım....

İ.B.B. maçında Galatasaray'da Baros'un attıgı gol % 100 ofsayttı ve hak etmediğimiz bir golle farkı 3'e çıkardık. Belki maç 2-1 gitse İ.B.B. gol de atardı.Belki yine GS farka giderdi ama Hakem bizim lehimize çok ciddi bir hata yaptı. Fakat aynı hakem Doka'nın % 100 kırmızı kartını göstermedi. Yani önemli hataları teraziye koyduğumda ağır basmadı iki takıma da... En azından bu hafta böyleydi...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben hemen bakayım....

İ.B.B. maçında Galatasaray'da Baros'un attıgı gol % 100 ofsayttı ve hak etmediğimiz bir golle farkı 3'e çıkardık. Belki maç 2-1 gitse İ.B.B. gol de atardı.Belki yine GS farka giderdi ama Hakem bizim lehimize çok ciddi bir hata yaptı. Fakat aynı hakem Doka'nın % 100 kırmızı kartını göstermedi. Yani önemli hataları teraziye koyduğumda ağır basmadı iki takıma da... En azından bu hafta böyleydi...
    böyle öz eleştirileri görmek cidden güzel. sıkıntı olan Fenerbahçe hakem hatalarıyla zirvede diyenlerin aksine Fenerbahçe de aksini düşünüyor olması..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    tamam pozisyon ofsayttıda gördündüğü kadar net ofsayt değildi çünkü ligtv çizgiyi yanlış çekmiş bide hakemin önünde oyuncu vardı hakemde yanlış yerde duruyodu pozisyonu sezmesi çok zordu hani buna farklı mana getiren varsa o yüzden sölim dedim yoksa ofsayt pozisyon kasıt yok sadece

Mesaj Yetkileri