benim en çok takıldığım Fenerbahçe hakem hatalarıyla kazanıyor diyenler kendi takımlarına bakmıyorlar.
benim en çok takıldığım Fenerbahçe hakem hatalarıyla kazanıyor diyenler kendi takımlarına bakmıyorlar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ben hemen bakayım....
İ.B.B. maçında Galatasaray'da Baros'un attıgı gol % 100 ofsayttı ve hak etmediğimiz bir golle farkı 3'e çıkardık. Belki maç 2-1 gitse İ.B.B. gol de atardı.Belki yine GS farka giderdi ama Hakem bizim lehimize çok ciddi bir hata yaptı. Fakat aynı hakem Doka'nın % 100 kırmızı kartını göstermedi. Yani önemli hataları teraziye koyduğumda ağır basmadı iki takıma da... En azından bu hafta böyleydi...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
tamam pozisyon ofsayttıda gördündüğü kadar net ofsayt değildi çünkü ligtv çizgiyi yanlış çekmiş bide hakemin önünde oyuncu vardı hakemde yanlış yerde duruyodu pozisyonu sezmesi çok zordu hani buna farklı mana getiren varsa o yüzden sölim dedim yoksa ofsayt pozisyon kasıt yok sadece