Sayfa 547 / 896 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
16,381 ile 16,410 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Sow'la ilgili video hazırlamışlar ama ben orda daha çok Hazard'a hayran kaldım bütün işi o yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haber F.Bahçe'yi çok üzecek!

Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille forması giyen ve transfer döneminin en çok ismi anılan oyuncuları arasında bulunan Moussa Sow için iki İngiliz devi teklif hazırlığında bulunuyor.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Tottenham Hotspur, Fenerbahçe'nin büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen Lille 'in Senegalli forveti Moussa Sow ile ilgileniyor.

Daily Mail'de yer alan habere göre, 25 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekiplerinin 20 milyon sterlinlik bir teklif hazırladığı belirtilirken özellikle Arsene Wenger'in Şampiyonlar Ligi'nde de takip ettiği oyuncuyu ısrarla istediği vurgulandı.

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı ve kadrosuna katmak için gün saydığı haberlerinin medyamızı meşgul ettiği bu günlerde çıkan haberlerin yanı sıra Moussa Sow'un açıklamaları da sarı-lacivertli camiasının canını sıkacak cinsten:

"Lille ile 2013 yılına kadar sözleşmem var. Şu anda sadece futbola odaklanmak istiyorum ve Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimalim bulunmuyor. Ancak hayalım tabii ki Premier Lig'de oynamak. Çünkü orası mücadele, atmosfer, goller, oyun...bir çok sebepten dolayı en iyisi. TV'de izlerken 'Birgün orada oynayacağım' diyorum. Arsenal çok büyük takım ancak neler olacak göreceğiz"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çıkmadık candan umut kesilmez tabi ama ortada Tottenham ve Arsenal isimleri varken Türkiye'den herhangi bir kulübün işi zor ve hatta imkansız

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ne arsenal nede tottenham cikaripta sow icin 20 milyon euro vermez niye diyecek olursaniz adam 1 senedir göz önünde ve yasida 25 ayrica gelmez dedigimiz ne adamlar geldi türkiyeye sow mu gelmeyecekmis

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Totthennam"da forvet bollugu var yalan haber ayrica arsenalde henry,persie gibi isimler var sow gereksiz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yanlız haberde 20 milyon sterlin diyor yani yaklaşık 25-26 milyon euro. şimdi inandırıcılığını kaybetti biraz bu haber.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Haber balon 20m sterlin etmez sow. Bana kalırsa sow u aldık
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Totthennam"da forvet bollugu var yalan haber ayrica arsenalde henry,persie gibi isimler var sow gereksiz olur.
    Defoe ve Adebayor oynuyor, Pavlu ayrilmak istiyor. Dahasida aklima gelmiyor ?

4-4-2 oyniyan bi takimda forvet bollugu dedigin 3 kisimi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dos santosda forvet degil ama oda yari forvet gibi birsey 3-4 tane forvette adam var bence sow"da gelince gereksiz olur Pavlu giderse Sow ozman olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Defoe ve Adebayor oynuyor, Pavlu ayrilmak istiyor. Dahasida aklima gelmiyor ?

4-4-2 oyniyan bi takimda forvet bollugu dedigin 3 kisimi ?
    4-2-3-1 oynuyorlar benim bildiğim ama yine de forvet oyuncuları fazla değil dediğin gibi abi. Pavlyuchenko gitmek istiyor ayrıca Adebayor da kiralık zaten. Seneye ne olur ne olmaz belli değil. Bence forvet arıyor olmaları gayet doğal.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    4-2-3-1 oynuyorlar benim bildiğim ama yine de forvet oyuncuları fazla değil dediğin gibi abi. Pavlyuchenko gitmek istiyor ayrıca Adebayor da kiralık zaten. Seneye ne olur ne olmaz belli değil. Bence forvet arıyor olmaları gayet doğal.
    Ingilterede kaliyorum hergun baska bi isim yaziyorlar gazetelerde Spurs icin ve bildigim tek sey forvet aradiklari.

Dos Santos kac mac kadroya girmis , Galatasarayda forvet oynamadi Tottenhamda nasil oynasin Spurs 4-4-2 oynar bunu herkes bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ingilterede kaliyorum hergun baska bi isim yaziyorlar gazetelerde Spurs icin ve bildigim tek sey forvet aradiklari.

Dos Santos kac mac kadroya girmis , Galatasarayda forvet oynamadi Tottenhamda nasil oynasin Spurs 4-4-2 oynar bunu herkes bilir.
    Dos Santos nerden çıktı abi

Ben Vaart'ı forvet olarak düşünmediğim için 4-2-3-1 şeklinde yorumluyorum

-------Modrid-Huddlestone (Sandro)

-----Lennon------Vaart---------Bale

---------Adebayor(Defoe)

Neyse konu Tottenham konusuna döndü

Ama gerçek şu ki Tottenham'ın forvete ihtiyacı var. 25 milyon euro verirler vermezler orasını bilemeyiz ama isterlerse Sow'u alırlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ugur boral antepe kiralik verilmis

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya kulübün telefonu falan yokmu arayıp soralım biri bişi desin bitsin bu muamma

Nesil
    2006

http://www.lequipe.fr/Football/breve...enerbahce.html

Şöyle bir haber var ama site Fransızca olduğundan anlaşılmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dos Santos nerden çıktı abi

Ben Vaart'ı forvet olarak düşünmediğim için 4-2-3-1 şeklinde yorumluyorum

-------Modrid-Huddlestone (Sandro)

-----Lennon------Vaart---------Bale

---------Adebayor(Defoe)

Neyse konu Tottenham konusuna döndü

Ama gerçek şu ki Tottenham'ın forvete ihtiyacı var. 25 milyon euro verirler vermezler orasını bilemeyiz ama isterlerse Sow'u alırlar.
    Dos Santos cevabi diger arkadasaydi, telefondan yaziyorumya tam tutturamadik kime yazacagimizi.

Ama anlasmaya vardik, Spurs forvet istiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe, Sow'un, Fabiano'nun, Krasiç'in peşinde koşuyor bu zor dönemde, helal olsun. Fenerbahçe oyuncularını satmaya çalışıyor diyenler buna ne diyorlar merak ediyorum..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sürekli başkalarının ne dediğini merak etmek işimize yaramıyor,kendi işimize baksak yeter bence.

Ayrıca Tottenham forvet falan almaz zaten gol sorunu yaşamıyorlar ve tek forvet oynuyorlar.Defoe üçüncü forvetliğe düşürülecek adam değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Özgüven göstergesidir bu durum böyle zor dönemde 5 m$ verip topçu almak yürek ister

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fenerbahçe, Sow'un, Fabiano'nun, Krasiç'in peşinde koşuyor bu zor dönemde, helal olsun. Fenerbahçe oyuncularını satmaya çalışıyor diyenler buna ne diyorlar merak ediyorum..
    Neden o zaman sezon başında elindeki yıldızları sattı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Lille 10 milyon'a bırakmaz Sow'u, geleceğini pek sanmıyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe Kongre Üyesi Aziz Yılmaz : ''Tesisleşme için geçen ay çekilen 20M Euro transfere harcanıyor.FB yönetimine yazıklar olsun.''

Şöyle bir şey var twitterda.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    http://www.lequipe.fr/Football/breve...enerbahce.html

Şöyle bir haber var ama site Fransızca olduğundan anlaşılmıyor.
    benimde fransizcam yok fakat google dan fransizcadan almancaya cevirttim, lille'in fenerle 12 milyon euroya anlastigi transferin %99 tamamlandigi tek pürüzün sow da oldugu onunda sowun afrika kupasinda bulunmasindan dolayi kaynaklandigini yazmislar... sowun tercihinin ingiltereden yana oldugunu yazmislar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Neden o zaman sezon başında elindeki yıldızları sattı ?
    biz mi sattık yoksa onlar mı gitmek istedi aykut kocaman bu ortam olmasa hepsi kalırdı diye açıklama yaptı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Para ihtiyacı olduğu için sattı sorusturmadan korktuğu icin değil

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    biz mi sattık yoksa onlar mı gitmek istedi aykut kocaman bu ortam olmasa hepsi kalırdı diye açıklama yaptı
    Asla katılmıyorum F.Bahçe satmak istemese hiçbirisi bir yere gitmezdi. Hele hele Emenike.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Para ihtiyacı olduğu için sattı sorusturmadan korktuğu icin değil
    Para ihtiyacı nerede harcandı ? Şu anda ihtiyaç yok mu ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Asla katılmıyorum F.Bahçe satmak istemese hiçbirisi bir yere gitmezdi. Hele hele Emenike.
    zaten emenike satilmayacakti kendisi türkiyede bu ortamda daha fazla kalamayacagini söyledi adamda hakli 4 gün icerde tutuldu suclu muamelesi yapildi.. niang ile luganoya gelince ikiside 30 yasini asmis oyuncular niang kariyerinin son dönemlerinde para kazanmak icin gitmeyi tercih etti lugano ise avrupa kupalarinda oynamak icin gitti... ben bu ortamda fenerin finans olarak hala türkiyenin en güclü kulübü oldugunu düsünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

paraya ihtiyaci palavra fenerbahce oyunculari elinde tutamadi sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

para ihtiyacı nerede harcandı? burada ne demek istediğinizi anlamadım. bir yerlerden kısılmış ve transfer yapılıyor. soruşturmadan korkmuş olsa bu gidip Sow ile görüşmezdi bile.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by byariff View Post
    paraya ihtiyaci palavra fenerbahce oyunculari elinde tutamadi sadece.
    olay bundan ibaret.. sampiyonlar ligi kozu elinden gidince oyuncular bir bir ayrildi yönetimin yapabilecegi fazla birsey yoktu..

Mesaj Yetkileri