Sow'la ilgili video hazırlamışlar ama ben orda daha çok Hazard'a hayran kaldım bütün işi o yapmış![]()
Sow'la ilgili video hazırlamışlar ama ben orda daha çok Hazard'a hayran kaldım bütün işi o yapmış![]()
Bu haber F.Bahçe'yi çok üzecek!
Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille forması giyen ve transfer döneminin en çok ismi anılan oyuncuları arasında bulunan Moussa Sow için iki İngiliz devi teklif hazırlığında bulunuyor.
Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Tottenham Hotspur, Fenerbahçe'nin büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen Lille 'in Senegalli forveti Moussa Sow ile ilgileniyor.
Daily Mail'de yer alan habere göre, 25 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekiplerinin 20 milyon sterlinlik bir teklif hazırladığı belirtilirken özellikle Arsene Wenger'in Şampiyonlar Ligi'nde de takip ettiği oyuncuyu ısrarla istediği vurgulandı.
Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı ve kadrosuna katmak için gün saydığı haberlerinin medyamızı meşgul ettiği bu günlerde çıkan haberlerin yanı sıra Moussa Sow'un açıklamaları da sarı-lacivertli camiasının canını sıkacak cinsten:
"Lille ile 2013 yılına kadar sözleşmem var. Şu anda sadece futbola odaklanmak istiyorum ve Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimalim bulunmuyor. Ancak hayalım tabii ki Premier Lig'de oynamak. Çünkü orası mücadele, atmosfer, goller, oyun...bir çok sebepten dolayı en iyisi. TV'de izlerken 'Birgün orada oynayacağım' diyorum. Arsenal çok büyük takım ancak neler olacak göreceğiz"
Çıkmadık candan umut kesilmez tabi ama ortada Tottenham ve Arsenal isimleri varken Türkiye'den herhangi bir kulübün işi zor ve hatta imkansız
ne arsenal nede tottenham cikaripta sow icin 20 milyon euro vermez niye diyecek olursaniz adam 1 senedir göz önünde ve yasida 25 ayrica gelmez dedigimiz ne adamlar geldi türkiyeye sow mu gelmeyecekmis
Totthennam"da forvet bollugu var yalan haber ayrica arsenalde henry,persie gibi isimler var sow gereksiz olur.
yanlız haberde 20 milyon sterlin diyor yani yaklaşık 25-26 milyon euro. şimdi inandırıcılığını kaybetti biraz bu haber.
Haber balon 20m sterlin etmez sow. Bana kalırsa sow u aldık![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Dos santosda forvet degil ama oda yari forvet gibi birsey 3-4 tane forvette adam var bence sow"da gelince gereksiz olur Pavlu giderse Sow ozman olabilir
Dos Santos nerden çıktı abi
Ben Vaart'ı forvet olarak düşünmediğim için 4-2-3-1 şeklinde yorumluyorum![]()
-------Modrid-Huddlestone (Sandro)
-----Lennon------Vaart---------Bale
---------Adebayor(Defoe)
Neyse konu Tottenham konusuna döndü
Ama gerçek şu ki Tottenham'ın forvete ihtiyacı var. 25 milyon euro verirler vermezler orasını bilemeyiz ama isterlerse Sow'u alırlar.
ugur boral antepe kiralik verilmis
http://www.lequipe.fr/Football/breve...enerbahce.html
Şöyle bir haber var ama site Fransızca olduğundan anlaşılmıyor.
Fenerbahçe, Sow'un, Fabiano'nun, Krasiç'in peşinde koşuyor bu zor dönemde, helal olsun. Fenerbahçe oyuncularını satmaya çalışıyor diyenler buna ne diyorlar merak ediyorum..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sürekli başkalarının ne dediğini merak etmek işimize yaramıyor,kendi işimize baksak yeter bence.
Ayrıca Tottenham forvet falan almaz zaten gol sorunu yaşamıyorlar ve tek forvet oynuyorlar.Defoe üçüncü forvetliğe düşürülecek adam değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Özgüven göstergesidir bu durum böyle zor dönemde 5 m$ verip topçu almak yürek ister
Lille 10 milyon'a bırakmaz Sow'u, geleceğini pek sanmıyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fenerbahçe Kongre Üyesi Aziz Yılmaz : ''Tesisleşme için geçen ay çekilen 20M Euro transfere harcanıyor.FB yönetimine yazıklar olsun.''
Şöyle bir şey var twitterda.
benimde fransizcam yok fakat google dan fransizcadan almancaya cevirttim, lille'in fenerle 12 milyon euroya anlastigi transferin %99 tamamlandigi tek pürüzün sow da oldugu onunda sowun afrika kupasinda bulunmasindan dolayi kaynaklandigini yazmislar... sowun tercihinin ingiltereden yana oldugunu yazmislar.
Para ihtiyacı olduğu için sattı sorusturmadan korktuğu icin değil
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
zaten emenike satilmayacakti kendisi türkiyede bu ortamda daha fazla kalamayacagini söyledi adamda hakli 4 gün icerde tutuldu suclu muamelesi yapildi.. niang ile luganoya gelince ikiside 30 yasini asmis oyuncular niang kariyerinin son dönemlerinde para kazanmak icin gitmeyi tercih etti lugano ise avrupa kupalarinda oynamak icin gitti... ben bu ortamda fenerin finans olarak hala türkiyenin en güclü kulübü oldugunu düsünüyorum
paraya ihtiyaci palavra fenerbahce oyunculari elinde tutamadi sadece.
para ihtiyacı nerede harcandı? burada ne demek istediğinizi anlamadım. bir yerlerden kısılmış ve transfer yapılıyor. soruşturmadan korkmuş olsa bu gidip Sow ile görüşmezdi bile.