Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

3 18.75%
  • Berabere biter

7 43.75%
  • Fenerbahçe kazanır

6 37.50%
1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: [18.Hafta] Orduspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    isini yapiyor zaten adam , volkan geldigi yeri kartalsporu unutmasin biraz para gorunce degisiyor oyuncular.
    Alakayı açıkla bana? Bak her fenerbahçe başlığına kin kusma huyundan vazgeçmelisin bence sana bir büyük tavsiyesi.

Bunun dışında kulüpler artık daha düzgün tesisleşmeliler,digiturk ihale ücretini arttırırken dahi bunu vurgulamıştı ama bunu dile getirmek Volkan'ın haddi değil...Sonuçta Orduspor'da lige yeni çıkmış bir takım zamanla olacaktır herhalde.

Tabi bu oyuncular Türkiye'nin her stadında top oynamış isimler cidden çok kötü durumda da olunabilir bahsedilen yerler ve öyleyse de her stadı denetler TFF sezon öncesi,oradakiler işlerini iyi yapmamışlar demektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alakayı açıkla bana? Bak her fenerbahçe başlığına kin kusma huyundan vazgeçmelisin bence sana bir büyük tavsiyesi.

Bunun dışında kulüpler artık daha düzgün tesisleşmeliler,digiturk ihale ücretini arttırırken dahi bunu vurgulamıştı ama bunu dile getirmek Volkan'ın haddi değil...Sonuçta Orduspor'da lige yeni çıkmış bir takım zamanla olacaktır herhalde.

Tabi bu oyuncular Türkiye'nin her stadında top oynamış isimler cidden çok kötü durumda da olunabilir bahsedilen yerler ve öyleyse de her stadı denetler TFF sezon öncesi,oradakiler işlerini iyi yapmamışlar demektir.
    Tartistigimiz farkli konular ne yani 1 tuvalet"i var diye ne diye bole aciklamalar yapiyor herseyi alttan almak gerekir o yuzden dedim geldigi yeri unutmasin.

Mesaj Yetkileri