Sayfa 550 / 896 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
16,471 ile 16,500 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tribundergi Tribun Dergi
    Alper Potuk: Bundan sonra, herşeyimle, bugünlere gelmemi sağlayan kulübüm Eskişehirspor'un başarısı için mücadele edeceğim.
    3 minutes ago

tribundergi Tribun Dergi
    Alper Potuk: Fenerbahçe ile görüştüm. Ancak şartlarda anlaşamadım. Bu süreçte kararlarıma saygı gösteren iki kulübe de teşekkür ederim.
    3 minutes ago

tribundergi Tribun Dergi
    Alper Potuk: FB beni renklerine bağlamak için kabulum ile girişimde bulunmuş ve Eskişehirspor ile transferim konusunda anlaşmaya varmıştı.
    4 minutes ago
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ibrsevim İbrahim Sevim
    hep Alper'in az once babasi Mustafa Potuk'a telefon ile soyledigi seyler..
    37 minutes ago Favorite Retweet Reply

ibrsevim İbrahim Sevim
    ihtimalinin tavan yapmasindan dolayi 5 MEuro'yu vermek istememisler.. Sorun Alperin alacagi para degil. Hic konusulmamis bile.
    37 minutes ago

ibrsevim İbrahim Sevim
    Fenerbahce Alperi Kulupler Birligi toplantisindan cikacak karara kadar beklemis. Malum karar cikinca da, kume dusme ihtimali +
    39 minutes ago

ibrsevim İbrahim Sevim
    Alper olayi ile ilgili babasi Mustafa amcadan az once duyduklarimi aktariyorum.. Bizim pederler saatlerdir kahvede oturuyolardi.

Birde şöyle bi duyum var imiş. Doğrumudur yanlış mıdır bilemem.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

OmerTemelli Omer Temelli
    @mysterious_men selcuk inanin yillik maliyeti4 milyon alex in aldiginin nerdeyse 2 kati siz alirmiydiniz

Fenerbahçe böyle hesaplar yaptığı sürece işi zor.Bazen paraya kıymak gerek.Selçuk Fener'de olsa açık ara lider olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    OmerTemelli Omer Temelli
    @mysterious_men selcuk inanin yillik maliyeti4 milyon alex in aldiginin nerdeyse 2 kati siz alirmiydiniz

Fenerbahçe böyle hesaplar yaptığı sürece işi zor.Bazen paraya kıymak gerek.Selçuk Fener'de olsa açık ara lider olurdu.
    Rekabeti korumak lazım , ayrıca futbolcunun tercihleri de önemli bu konuda..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alper konusunda Ali Yıldırım'ın ilk tavrı doğru; bizi Galatasaray ve Trabzonspor'la tehdit mi ediyorsunuz diyerek resti çekiyor. Ancak sonrasındaki vay efendim ben olduğum sürece bu kulüpte oynayamaz vs. çok yanlış. Aziz başkan olsaydı o görüşmede menajeri iyi bir fırçalardı, Alper'i karşısına alıp bak evladım burası Fenerbahçe sen 4 milyonluk performans sergilersen son kuruşuna kadar 4 milyon bile alırsın der o transferi 5 dakikada bağlardı. Alper kaçırmamamız gereken bir oyuncu. Ali Yıldırım egolarını iş dünyasında tatmin etsin, Fenerbahçe üzerinden değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Alper konusunda Ali Yıldırım'ın ilk tavrı doğru; bizi Galatasaray ve Trabzonspor'la tehdit mi ediyorsunuz diyerek resti çekiyor. Ancak sonrasındaki vay efendim ben olduğum sürece bu kulüpte oynayamaz vs. çok yanlış. Aziz başkan olsaydı o görüşmede menajeri iyi bir fırçalardı, Alper'i karşısına alıp bak evladım burası Fenerbahçe sen 4 milyonluk performans sergilersen son kuruşuna kadar 4 milyon bile alırsın der o transferi 5 dakikada bağlardı. Alper kaçırmamamız gereken bir oyuncu. Ali Yıldırım egolarını iş dünyasında tatmin etsin, Fenerbahçe üzerinden değil.
    Nokta ve virgülüne kadar katılıyorum. Bence Ali Koç bu hamlede tecrübesizliğinin kurbanı oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Rekabeti korumak lazım , ayrıca futbolcunun tercihleri de önemli bu konuda..
    4 değil 2 alıyormuş zaten Selçuk da

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ali koç yapmamıştır ali yıldırımındır başkanın kardeşi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir de eklemeyi unuttum, Alper'i paragöz gibi gösterip bu transferdeki beceriksizliği örtmeye çalışmak ayıptır. Koca koca iş adamları 20 yaşındaki adamı milyonlarca insana hedef göstermesin.

İstediğim paradan aşağısına imza atmam diyecek kadar paragöz bir adam bugün yarın Fenerbahçe'ye imza atarım diyerek pazarlık gücünü kırar mı ?

http://www.herseyspor.com/video/1824...n-videosu.aspx

Edit: Alper'in istediği rakam yıllık 400 bin € (Ntvspor) Ne istesin Alper yemek + yol + sigortaya ben 1 sene futbol oynarım mı desin ?
    Last edited by TR.CaPTaiN : 07.Ocak.2012 at 04:10
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aziz Yıldırım yok ki meydanda gitsin arabasına bindirip getirsin..

özel uçak çekerdi bence bu kez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Facx View Post
    özel uçak çekerdi bence bu kez
    Özel uçağı uzak yerlere çekiyo mesela Kayseride kullanmıştı, Eskişehir yakın olduğu için arabasıyla alırdı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bence iyi oldu , Alper 5 Milyon Euro bonservis bedelinin altında haliyle ezilirdi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Alper Potuk: Benim Fenerbahçe ile aramda kesinlikle para sorunu yok. Sadece menacerim konuşurken yanlış bir anlaşılma oldu. Nihat abi ile görüştük. İşi o çözecek.. Kendisi bana, 'Ben Ali Yıldırım'ı gelince ikna ederim' dedi. Ben futbol oynamak istiyorum. Bu belirsizlikte bir an önce sona ersin istiyorum.

Aynen yazdığını kopyalıyorum.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ne zaman nerde yazdı bunu?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

10 gün önce Alper Potuk ile röportaj yapan ve daha nice genç-yaşlı futbolcularla görüşebilen bir arkadaşımın; aldığı bilgidir. Alper bunu kendisiyle daha çok yakın gördüğü kişilere bu mesajı iletmiş. Bu bağın içinde bulunan arkadaşıma gelen mesajdır.

Aynı içerik Twitter ve ya başka sosyal medya kuruluşunda da yayınlanmış olabilir.

Edit: Ayrıca bu mesaj yaklaşık 50 dk önce çekilmiş.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

NTVSpor'da böyle bir haber de var. http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...ansferi-olmadi

Anlamış değilim hala. Belirsizlik var mı yok mu o bile belli değil. Hiçbir haber birbirini tutmuyor. Kendi açıklamaları ile medya ters düşüyor.
    Kendi bakışım ise bu olayların sonunda Alper Fenerbahçe'ye en azından şu devre arasında transferi gerçekleşmeyeceği yönünde. Para konusuna gelirsek; para için imza atmadı diyenler. İstediği fiyatı Fenerbahçe değil de; Eskişehirspor mu sunabildi de tekrar uzattı kontratını? Ayrıca Eskişehirspor €5m isteyen taraf. Çok ilginç olaylar yani kısaca
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alper'in Eskişehirspor ile sözleşmesi ne zaman bitiyordu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Eskisehirle yeni 4.5 yillik imzalamadi mi bu adam? Hala ne gelmesi anlamadim ben.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Nihat özdemir gelince inşallah anlaşırlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

alper go home koçum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

transferlerde aziz baskanin yoklugunu hissediyoruz gercekten onun kadar is bitirici bir baskan daha görmedim ben..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fanatik bobo
    fotomaç batuhan > sezer takası

daha neler neler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer ki kulüp gazetede yazdığı gibi küme düşme durumu olduğundan dolayı 5 M $ vermek istemediyse forvet transferide yalan oldu.

Alper'e diyecek birşey yok. Kendisine en ufak kırgınlığım yok. Şartlar düzelirse ilerde tekrar gelebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Forvet yalan olmaz kesinlikle iyi yada kötü bi forvet alıcaz bobo olsun bizim olsun

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Forvet yalan olmaz kesinlikle iyi yada kötü bi forvet alıcaz bobo olsun bizim olsun
    Yav ne Bobosu yarın Şampiyonlar liginde bobo mu taşıyacak bizi yarım dönemlik düşünmyelim forvet transferini.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bize Nobre etkisi yaratacak bir oyuncu lazım, çok çok kaliteli olmasına gerek yok bulduklarını atsın yeter (: Zaten pozisyon bulma sıkıntısı yaşayan bir takım değiliz bu pozisyonları değerlendirme aşamasında sorun yaşıyoruz. Bunu giderecek bitirici bir oyuncu ilaç olacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fener Huntelaar'ı almaya çalışsa ya.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fener Huntelaar'ı almaya çalışsa ya.
    schalke 27 maçta 26 gol atıp 8 assist yapan bi adamı niye satsın ki hemde devre arasında

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkçası Bobo gelecekse hiç gelmesinde Bienvenu ile devam edelim biz gerek yok o adama artık.

Bune ya nerelerden nerelere geldik önce Sow'du şimdi Batuhanlar,Bobolar havada uçuşuyor.Umarım Krasic'i alırız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nobre + yabancı forvet olur. Nobre Türk statüsünde hem sorun olmaz.

Mesaj Yetkileri