Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 18. You may not vote on this poll
-
Samsunspor kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Engin ve Sabri'nin oyundan cıkması Galatasaray'a ancak bu kadar olumlu etki edebilirdi.
Ujifalusi'nin sağ bekte de ne kadar etkili oldugunu görmüş olduk bence. Çok çabuk hızlanabilen ve ayagına oldukca hakim bir oyuncu. Güzel bir orta kesti, Semih'de güzel bir kafa vurusu yaparak ilk golünü atmıs oldu.
Riera'yı ben pek begenmedim. Fiziksel olarak düşüş yaşıyor gibi. Özellikle hızlanma konusunda çok kötülemiş. Onun tekniğinde bir oyuncu bu kadar yavaş olunca pek etkili olamıyor ancak Selçuk'un golünde zorlaması 2-2 yaptı skoru. Selçuk'un vuruşu net ve çok sertti. Emre Çolak'ın Baros'un golündeki asisti harikaydı, çok iyiydi. Sercan'ı da çalışkan gördüm. Daha iyiye gidebilir.
Ayrıca yukarda birisi futbol oynamak için zekaya ihtiyaç yoktur demişte üzgünüm fakat vardır. Oyun zekası olmadan hiç kimse hiç bir oyunu oynayamaz. Ne basketbol ne futbol. Oyun zekası konusunda oyuncularımız pek egitilmedikleri için zaten Avrupa'ya gittiklerinde başarılı olamayıp geriye dönüyorlar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri