1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antep Danny için en az 4 milyon € ister zaten bu fiyatlar konuşuluyordu. Hiç uğraşmam bu adamlar ile gider Gladbach'tan Dante'yi alır gelirim.

5 Milyon € serbest kalma maddesi var sözleşmesinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bize Emre'den çok daha ekstra özellikleri olan bir isim lazım bence.
    en iyi yerlilerden biri alabileceğimiz. yabancı çok oyuncu var ama defansta da çok yabancı var. yoksa Emre çok üst düzey değil. ama kendini geliştirebilir.

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Antep Danny için en az 4 milyon € ister zaten bu fiyatlar konuşuluyordu. Hiç uğraşmam bu adamlar ile gider Gladbach'tan Dante'yi alır gelirim.

5 Milyon € serbest kalma maddesi var sözleşmesinde.
    şu anda Gladbach bırakmaz Danteyi bana kalırsa. serbest kalma maddeleri genelde yaz transfer dönemi için geçerli oluyor. Dante de gelirmi bilmiyorum. ama gelse harika transfer olur o ayrı.

-----------

Jaja kararını verdi..

Bordo-mavili kulübün eski futbolcusu Jaja, transfer olasılıklarını Milliyet’e anlattı. Trabzonspor’un kendisi için özel olduğunu belirten Brezilyalı yıldız Türkiye’ye dönme ihtimalinin yükseldiğini belirtti

Geçtiğimiz günlerde ismi Galatasaray ve Trabzonspor’la sıkça anılan Brezilyalı yıldız Jaja, Milliyet’e konuştu. Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığını vurgulayan belirten Jaja, Trabzonspor’a geri gelmenin kendisi için yüksek bir olasılık olduğunu ifade etti.

Al Ahli kulübünde sorunlar yaşayan ve kulübün kendisini transfer listesine koyduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Türkiye’ye dönme ihtimalim var. Gidebileceğim bir kaç yer var ve Türkiye bunların içinde. Direkt olarak adres veremiyorum ama Türkiye’ye geri dönmek harika olur. Galatasaray’dan kimse benimle doğrudan irtibata geçmedi. Ama Trabzonspor dönüş adresim olabilir” dedi.

Trabzonspor’un kendisi için özel bir kulüp olduğunu vurgulayan Brezilyalı oyuncu, “Trabzonspor benim için çok özel bir kulüp. Orada çok mutluydum ve taraftarla güzel bir bağ kurmuştum. Oraya geri dönmek çok güzel olur. Dediğim gibi Türkiye’ye dönmem benim için çok güçlü bir ihtimal ama tam olarak neler olabileceğini ancak gelecek haftalarda söyleyebilirim” diye konuştu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin El Ahli kulübünde de iyi vakit geçirdiğini söyleyen Jaja konuşmasını şöyle noktaladı: “Oraya gittiğim için hiç pişman değilim. Bana yeni deneyimler kattı. El Ahli’den ayrılsam bile bu takıma gittiğim için pişmanlık yaşamayacağım. Çünkü farklı bir hava sorgulamak güzeldi.”

Milliyet

Mesaj Yetkileri