Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 203 sonuç

Konu: "Behzat Ç.'li Gençler Şampiyonlar Ligi'nde [Gençlerbirliği 2013-2014]"

Quote Originally Posted by TheWizard View Post
    kariyeri açtığından beri takip ediyorum ama yazmak bu güne nasıip oldu .

Bende gençlerbirliği kariyeri açtım ve birkaç soru sormak istiyorum.öncelikle sunumun mükemmel bir kere takip etmeye başlayınca bırakamıyorsun .

1-Korner bugu kalktı mı ?(12.1)
    2-Alt yapıdan gelen regenler ne durumda
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.
    1-Ben 12.0.3 ile oynuyorum ama kormerlerden fazla gol atmıyorum ve de yemiyorum şahsen. Belki taktiği tam ayarlayamadığımdandır.
    2-Altyapıdan ilk senenin sonunda çok iyi bir sağ kanat çıktı hatta profilini de paylaşmıştım ama senin için tekrar ekliyorum.

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 12.Hafta:
    Gaziantep Ankara'da çarpıldı

Gençlerde şok! Mouche 6 hafta sakat...

2012/2013 Türkiye Ligi 13.Hafta:
    Penaltıların damga vurduğu maçın galibi Alkaralar

Maça inanlımaz derecede kötü başladık, önce Hakan Aslantaş sonra Aykut Demir rakiplerini ceza sahasında yere indirince hakem hiç düşünmeden penaltı noktasını gösterdi. Aynı hakem ilk yarının sonunda bizim lehimize de bir penaltı vererek güya kendini biraz affettirdi. Devre arasında yapılan hırslı konuşmaya takım yine tepki verdi ve ikinci yarı kornerden gelen iki gol ile Zayatte Fenerbahçe'yi devirmemizi sağlayan skoru getirdi. Bu sene kimse bizi tutamayacak gibi...

Ünal Aysal Co Adriaanse'ye de kapıyı gösterdi!

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 14.Hafta:
    Gençlerbirliği Ordu'da da Galip

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 15.Hafta:
    Zec-Adu elele seriyi devam ettirdi...

2012/2013 UEFA Avrupa Ligi G grubu 5.Hafta:
    Alkaralar Avrupaya Köln'de veda etti...

Bu maçta eğer kazanabilirsek tur ümidimizi son maça taşımayı başarabilecektik. 1-0 geriye düştüğümüz maçta öne geçip 2-1 skoru da yakalamayı başardık. Fakat tecrübe problemi yine son 5 dakikada kendini gösterdi ve uzatmalarda yediğimiz gol ile mağlup olduk. Bu seneki maceramız önümüzdeki sezon için umut vericiydi...

Sakatlar kervanına Kemal Tokak da eklendi

Nesil
    2006
    Yer
    MERSİN

öncelikle Başarılar Diliyorum Aranıza Yeni Geldim Uzun Aradan Sonra.takımın Gidişatı Behzat ç Ile Iyi Olmuş La,yardımcı Antrönörde Harun Mu Acep .galatasaraya Manager Olark Kimi Getirdi Takımın Başına??

Quote Originally Posted by can_26 View Post
    öncelikle Başarılar Diliyorum Aranıza Yeni Geldim Uzun Aradan Sonra.takımın Gidişatı Behzat ç Ile Iyi Olmuş La,yardımcı Antrönörde Harun Mu Acep .galatasaraya Manager Olark Kimi Getirdi Takımın Başına??

Hoşgeldin o halde. Harun da boş zamanlarında takımın disiplininden sorumlu antrenör olarak görev alıyor
    Galatasarayın başına ise Lucien Favre geldi.

[

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 16.Hafta:
    Çukurova'da Gençlerin galibiyet coşkusu...

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 17.Hafta:
    Alkaralar'a Beşiktaş dur dedi!

Ligin ilk yarısının son maçında Beşiktaş'ı yenip hem yenilgisizlik serimizi devam ettirmemiz hem de liderliğimizi aradaki puan farkını 10'a çıkarark perçinlemek istedik. Adu serbest vuruştan tam doksana salladı ama Beşiktaş ikinci yarı muhteşem dönüş yaptı. 19 maçlık yenilgisizlik sona erdi...

2012/2013 UEFA Avrupa Ligi G Grubu 6.Hafta:
    Avrupa Kupalarına puan ile veda...

Kupaya hiç değilse galibiyet ile veda edelim istemiştik ama Hooper buna fırsat vermedi. Hele Hurşut Meriç de uzatmada golü atmasaydı daha da kötü bitecekti herşey. Bu seneye tecrübe olrak bakıp yolumuza devam ediyoruz...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Avrupa Ligi'nde rakiplerin iyiydi bana göre, 5 puan alarak gruplara veda ettik en azından. Gelecek yıllarda bu sayı 2'ye katlanır merak etme. Dediğin gibi tecrübe oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Avrupa'ya veda etmen normal o yönden sıkıntı yok ancak Ligde mükemmele yakın bir grafik çiziyorsun =)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    MERSİN

Hocam Sence Avrupa'da Takımın Sorunu Neredeydi?avrup Için Transfer Yapacak Olursan Hangi Bölgeye Takviye Yapmayı Planlıyorsunuz?takımın Avrupada Ki Eksiği Neydi,oyunu Sizi Tatmin Etti Mi?

regenlerin resmi bende kendi kuruyor nasıl bir regenin gerçek bir fotosu oluyor
    bu arada kariyer süper

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Avrupa Ligi'nde rakiplerin iyiydi bana göre, 5 puan alarak gruplara veda ettik en azından. Gelecek yıllarda bu sayı 2'ye katlanır merak etme. Dediğin gibi tecrübe oldu.

Evet rakipler zorluydu gerçekten de ama önümüzdeki sene için daha ümitliyim Avrupa kulvarındaki maceramız için...
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Avrupa'ya veda etmen normal o yönden sıkıntı yok ancak Ligde mükemmele yakın bir grafik çiziyorsun =)

Ligde bu sene liderliği aldık bırakmıyoruz ama önemli olan Play-Off'lar gerçekten, oradan şampiyon çıkabilmek gerçekten de çok zor...
    Quote Originally Posted by can_26 View Post
    Hocam Sence Avrupa'da Takımın Sorunu Neredeydi?avrup Için Transfer Yapacak Olursan Hangi Bölgeye Takviye Yapmayı Planlıyorsunuz?takımın Avrupada Ki Eksiği Neydi,oyunu Sizi Tatmin Etti Mi?

Takımın sorunu kesinlikle tecrübesizlikti bana göre ama dediğim gibi bu sene bunu aştığımız kanısındayım.Forvet arkasındaki pozisyona Daniel Carvalho'yu aldık ama o da sakatlıktan kurtulamıyor oynadığı maçlarda vasatı aşamadı.
    Quote Originally Posted by babafm View Post
    regenlerin resmi bende kendi kuruyor nasıl bir regenin gerçek bir fotosu oluyor
    Quote Originally Posted by babafm View Post
    bu arada kariyer süper

Regenlerin resmini facepack olarak kendim yapıyorum, gerçek resim kullanarak. Yorum için teşekkürler.

Gençlerbirliği'nde transfer sezonu yine hareketli...

Aslında defansif ortasaha mevkisinde oynayabilecek çok fazla oyuncumuz var ama Gibson'un bonservis bedeli olmadan takıma katmak kaçırılmayacak bir fırsattı. Çok yaşlı olmasa da Manu gibi bir takımda oynadığı için tecrübesi yüksek bir oyuncu.

Defansın sol kanadında Mehmet Sedef ve Hasan Ali Kaldırım var ama yine kulübenin çeşitliliğini artırmak için Türk Milli takımında sol kanadın vazgeçilmezi olması muhtemel olan Özgür Çek 350.000 $'a kaçırılmazdı gerçekten.

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 18.Hafta:
    Alkaralar ikinci yarıya iyi başlamadı

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 19.Hafta:
    Elazığ deplasmanı Adu ile güzel...

Last edited by Tshabalala : 02.Ocak.2012 at 00:28

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İyi transferler, yine bakmaya kıyamadığımız bir sunum. Hadi bakalım devamını bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Özgür ve Gibson kaliteli transferler

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Gibson'u ben de almıştım Kayserispor'a, güzel transfer olduğunu düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    İyi transferler, yine bakmaya kıyamadığımız bir sunum. Hadi bakalım devamını bekliyoruz.

Teşekkür ederim, elimden geldikçe zevkli kılmaya çalışıyorum...
    Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Özgür ve Gibson kaliteli transferler

Gibson'u daha önce hiç almamıştım ama Özgür yabancı olduğum bir isim değil. Bir de AMC transferine ihtiyacım var Daniel Carvalho yerine...
    Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Gibson'u ben de almıştım Kayserispor'a, güzel transfer olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederim inşallah faydalı olur.

2012/2013 Türkiye Kupası 4.Tur:
    Alkaralar turu Manisa'dan kopardı aldı!

2012/2013 Türkiye Kupası 5.Tur:
    Zayatte Kartal'ın kupa hayallerini yıktı

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 20.Hafta:
    Gençlerbirliği evinde kral!

Ligi forse etmeye devam etmek için müthiş bir gazla çıktık maça ve takım da iyi tepki verdi. Öne geçmemizin ardından beraberlik golünü yesek de yabancı gençlerimiz ile gelen goller ile Karadeniz Fırtınası'na boyun eğdirdik...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Müthiş bir seri yakalamışsın bu seriye devam ettireceğine inanıyorum , bu sene şampiyonluğu kovalayabilirsin zaten en büyük rakiplerini devirmişsin
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

adu neymiş yaa çoşmuş geçen sezon mouche sırtladı bu sezonda adu seni sırtlayacak herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonluk gelir mi orasını gelecek maçlar (özellikle playofflar) gösterir ama Şampiyonlar Ligine garanti veriyorum, başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Müthiş bir seri yakalamışsın bu seriye devam ettireceğine inanıyorum , bu sene şampiyonluğu kovalayabilirsin zaten en büyük rakiplerini devirmişsin

Evet güzel birkaç maç kazandık ama tam olarak seriye çeviremedik. Neden böyle söylediğimi 23.haftanın sonucuna bakınca göreceksiniz...
    Quote Originally Posted by gencteamsah16 View Post
    adu neymiş yaa çoşmuş geçen sezon mouche sırtladı bu sezonda adu seni sırtlayacak herhalde

Adu bu oyunda ilk çıktığı 15 yaşından beri oynadığım hemen hemen her takıma alırım onu. Hiç de beni utandırmadı sağolsun.1-2 sene oynatıp hep karla satmışımdır...
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şampiyonluk gelir mi orasını gelecek maçlar (özellikle playofflar) gösterir ama Şampiyonlar Ligine garanti veriyorum, başarılar.

Şampiyonluk konusunda çok temkinliyiz ama bu şekilde devam edebilirsek Şampiyonlar Ligi neden olmasın

2012/2013 Türkiye Kupası Çeyrek Finali
    Gençlerin gücü Stancu'ya yetmedi...

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 21.Hafta:
    Bursa da sessiz bir kış gecesi

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 22.Hafta:
    Karabük'e Mouche'den tekli salvo!

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 23.Hafta:
    Manisa'da Tarzanların gecesi...

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 24.Hafta:
    Gençlerbirliği'nin Antalya Keyfi...

Aslında oyun olarak başabaş bir karşılaşma oldu ama sanırım bu sezon başında ayarladığımız korner taktiği daha yeni yeni meyvelerini vermeye başladı. Theo Weeks kornerden gelen iki topu ağlara yollayınca maçın yıldızı oldu.

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 25.Hafta:
    Bu kez patlama Es-Es karşısında oldu!

Takımın güzel galibiyet serisi bu maçta patlama şeklinde tezahür etti. Yine Anadolu'nun başka bir yıldızı olan Eskişehirspor karşısında harika bir oyun ve skor aldık. Golleri farklı isimlerin atması da bir moral kaynağı oldu.

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 26.Hafta:
    Kasımpaşa önünde beklenen sonuç...

Ligin başında çok iyi başlayan ama sonrasında kısıtlı kadrosu nedeniyle yerini koruyamayan Kasımpaşa da yüksek formumuzdan nasibini alarak mağlup oldu. Adu sanki bu sene gol kralı olacak...

Haftanın takımında bütün defans hattı Alkaralar'dan

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 27.Hafta:
    Modise Arena'da kükreyen isim oldu...

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 28.Hafta:
    Alkaralar Mersin'i de kayıpsız geçti!

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 29.Hafta:
    Gaziantep'te güzel futbol ve gol yok...

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

vallaha ortak bi ankaralı olarak göğsümüzü kabarttın hoşuma gitti hem anlatımın hem oyuncu seçimin( ucuz ve genç ) gayette güzel gidiyorsun .bu sezon mouchede sanki form düşüklüğü var bunu neye bağlıyorsun ? adu ve zayette yi bu sezon cok begendim .başarılar..

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    vallaha ortak bi ankaralı olarak göğsümüzü kabarttın hoşuma gitti hem anlatımın hem oyuncu seçimin( ucuz ve genç ) gayette güzel gidiyorsun .bu sezon mouchede sanki form düşüklüğü var bunu neye bağlıyorsun ? adu ve zayette yi bu sezon cok begendim .başarılar..
    Yorumların için teşekkür ederim. Bu sene taktigimizi 4-2-3-1 olarak benimsedik bu nedenle her iki forvetimiz Zec ile Mouche'yi değişmeli oynatmak zorunda kaldık. Bu nedenle ikisi de bu sezon etkisiz gibi görünse de takım çok gol buldu. Asıl önemli olan ise çok az gol yememiz...

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 30.Hafta:
    Fenerbahçe de Gençler önünde direnemedi...

30.Hafta sonunda halen liderlik koltuğundayız

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 31.Hafta:
    Ankara'da Gençlere yakışmayan sonuç

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 32.Hafta:
    Sivas'ta muhteşem geri dönüş!

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Maçlar çok iyi kardeşim tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa bu sezon için tecrübe olmuş, kalan maçlarda biraz daha farkı açabilirsen, Şampiyonluk Grubu'nda, ligde o grupta olabilecek muhtemel rakiplerinle oynadığın maçlara da bakarak, Ankara'ya bir şampiyonluk gelir diye düşünüyorum. Başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok iyi gidiyorsun özellikle büyük takımlara karşı iyi sonuçlar alıyorsun. Başarılar

Quote Originally Posted by 37caylak37 View Post
    Maçlar çok iyi kardeşim tebrik ederim

Teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Avrupa bu sezon için tecrübe olmuş, kalan maçlarda biraz daha farkı açabilirsen, Şampiyonluk Grubu'nda, ligde o grupta olabilecek muhtemel rakiplerinle oynadığın maçlara da bakarak, Ankara'ya bir şampiyonluk gelir diye düşünüyorum. Başarılar...

Evet bu sene Avrupa için gerçekten de erkendi zaten. O kulvarda başarılı olabilmek için daha iddialı bir kadro ile yola çıkmak gerekiyor. Bu da zamanla gelen başarılarla paralel olabilecek birşey...
    Quote Originally Posted by entolik View Post
    Çok iyi gidiyorsun özellikle büyük takımlara karşı iyi sonuçlar alıyorsun. Başarılar

Büyük takımlara karşı iyi sonuçlar aldık ama Şampiyonluk yolumuzdaki rakibimiz Beşiktaş'a bir türlü diş geçiremedik. Bu sene Ruud Gullit yönetiminde harika futbol oynuyorlar, hiç de peşimizi bırakmadılar. Play-Off'lara kıl payı önde girebildik sadece...

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 33.Hafta:
    Beşiktaş'tan Şampiyonluk yolunda ağır darbe..

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 34.Hafta:
    Alkaralar normal sezonu zirvede tamamladı!

2012/2013 Sezonu 34.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Sezon sonunda lige veda takımlardan biri yeni yükselen Elazığspor olurken, diğer iki takım ise Karabükspor ile Sivasspor oldular. Fenerbahçe'nin ise Şampiyonluk grubuna kalamaması belki bizim lider olarak girmemizden sonraki en büyük sürpriz oldu...

Play-Off Şampiyonluk Grubu Maçlar Öncesi Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana göre tek bir rakibin kaldı Beşiktaş
    Daha az hata yapan şampiyon olacak
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

2012/2013 Türkiye Süper Ligi Play-Off 1.Hafta:
    Gençlerbirliği kendi evinde fırsat tepti!

Lider girdiğimiz Play-Off grubunda ilk maçımız takipçimiz Beşiktaş ile evimizdeydi. Maça güzel da başladık ama ne yazık ki Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncuları maçın stresini kaldırıp golü bulan taraf olunca şampiyonluk yolunda çok büyük bir fırsatı kaçırdık...

2012/2013 Türkiye Süper Ligi Play-Off 2.Hafta:
    Çıkmadık candan umut kesilmez...

İlk maçta kendi sahamızdan boynu bükük ayrılmıştık ama deplasmanda takım harika bir karakter gösterdi. Güçlü rakibimiz karşısında harika bir galibiyet alarak lider Beşiktaş'ı takibimizi sürdürdük. Son ana kadar bu işin peşini bırakmaya niyetimiz yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Heyecanlı geçiyor ama artık Beşiktaş'ın puan kaybı yapması lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Güzel bir yarış olacak gibi. Oyunda Beşiktaşı çok iyi yapmışlar ya her kariyerde kesin zirveye oynuyorlar

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri