1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada dikkat ettim de 8 Avrupa ligi 19 lig maçı toplam 27 maç ve 43 gol. Durum pek iyi sayılmaz. İkinci devre bu sorunu ortadan kaldırsak bari. Bu sezon bittiğinde 50 küsür maç yapmış olacağız Avrupa Ligi'nde gideceğimiz yere göre değişecek tabi ama 100 ü geçmek gerek golsayısında.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu arada dikkat ettim de 8 Avrupa ligi 19 lig maçı toplam 27 maç ve 43 gol. Durum pek iyi sayılmaz. İkinci devre bu sorunu ortadan kaldırsak bari. Bu sezon bittiğinde 50 küsür maç yapmış olacağız Avrupa Ligi'nde gideceğimiz yere göre değişecek tabi ama 100 ü geçmek gerek golsayısında.
    Pozisyonlar buluyoruz ama atamiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Pozisyonlar buluyoruz ama atamiyoruz
    Aynen en büyük sıkıntımız o zaten. Buna çözüm bulmak lazım işte. İnşallah daha yüksek yüzdeli bir takım olurz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Aynen en büyük sıkıntımız o zaten. Buna çözüm bulmak lazım işte. İnşallah daha yüksek yüzdeli bir takım olurz.
    Almeida tam formundayken sakatlandi, Fernandes yeniden kendini buldu ama bu kez formda olan Quaresma sakatlandi. Iskelet kadro oturdu bir de Quaresma (ve Bebe) takima katilirsa daha fazla gol atariz diye düsünüyorum.

Mesaj Yetkileri