Quote Originally Posted by benbenim View Post
Alayli cevap vermedim sadece kılıf buldular demeniz bana garip geldi. Sadece söyle duşunun; suan Trabzonspor a bu olsaydı yapacakları açıklamayı az çok tahmin ediyorum. Sadri Şener yine kanal kanal gezerdi ve siz de hala kupamız niye verilmiyor derdiniz. Ve burası anti Fenerbahceliler tarafından işgal edilmiş olurdu

olayı tek taraflı düşünmek en büyük yanlış.bir bakan diyor ki 'bu Fenerbahçe operasyonu değidir, yargının bağımsız kararıdır.' buna inanmıyorsunuz. başka bir bir bakan diyorki 'kupayı Trabzonspora getirmeye çalışıyoruz' hemen bir yaygara. yani ya ikisinede inanın, ya da güvenmeyin.

yani Sadri Şenerin konuşmalarıyla Fenerbahçenin cevapları arasında fark var mı? Sadri Şener 'banane kupamı verin' diyorsa, Fenerbahçe de 'banane vermem benim' der gibi 'kupa müzemizde' fotoğrafı koyuyor. biri doğru değilse diğeri de değil. (ki bana kalırsa ikiside değil)

şimdi son olarak 'kılıf'tan kastıma gelelim. eğer Fenerbahçe, ya da başka bir klüp bu davadan ceza alırsa, açık seçik bütün deliller dökülür ortaya. kimse 25 milyon taraftarı olan bir klübe gizliden ceza veremez. deliller açıklanır. açıklanacak delil yoksa da ceza veremez. tepkiye kimse kaldıramaz. yani bakan böyle densiz bir açıklama yaptı diye Fenerbahçe zan altında kalmaz. bu açıklamayı koz olarak kullanmak bu yüzden yanlış.

bu açıklama densizdir. tıpkı bana göre saçmalama üstadı, ama bazı Fenerbahçelilere göre kral olan çavuşoğlunun Trabzonspora 'pontusspor, rum d*lleri demesi gibi tutarsız ve dikkate alınmaması gereken açıklamalardır.

Uploaded with ImageShack.us