Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

14 77.78%
  • Berabere biter

2 11.11%
  • Gaziantespor kazanır

2 11.11%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 125 arası toplam 125 sonuç

Konu: [19.Hafta] Fenerbahçe - Gaziantepspor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Genç Semih bizim stoper
    gol sayıları aynı galiba ama

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Abdullah Ercan ; İlk yarının sonunda Kerim Zengin'in ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili soru üzerine Ercan, ''Pozisyon bizim önümüzde oldu. Hakem faul çaldıktan sonra sarı kart gösterecekse hemen göstermesi gerekir. Ama 20-30 saniye sonra taraftarların ve Fenerbahçe yedek kulübesinden tepki gelince, sarı kart gösterdi'' ifadelerini kullandı.
    Kırmızı yaptığın yer çok anlamsız sen kendi sahanda niye oynuyosun baskı kurabilmek için seyircin niye var baskı kurabilsin destek versin diye o zaman her maç seyircisiz oynansın baskı felan oluşmasın zevksiz maçlar izleyelim pozisyonu tartışmak bile saçma direk kırmızı kart bile çıkarabilirdi .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kırmızı yaptığın yer çok anlamsız sen kendi sahanda niye oynuyosun baskı kurabilmek için seyircin niye var baskı kurabilsin destek versin diye o zaman her maç seyircisiz oynansın baskı felan oluşmasın zevksiz maçlar izleyelim pozisyonu tartışmak bile saçma direk kırmızı kart bile çıkarabilirdi .
    iste seyirci hakemi etkiliyor , nese ben cizmedim zaten aldigim yer orayi siyah cizmis bende kirmizi ile cizdim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    iste seyirci hakemi etkiliyor , nese ben cizmedim zaten aldigim yer orayi siyah cizmis bende kirmizi ile cizdim
    Seyirci zaten baskı için var her maç ev sahibi takım taraftarından etkilenmez mi hakemler ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Dün işyerinde usta maçı sordu bende haberim yok kaanmıştır Fener içerde maç kaybetmez kolay kolay demiştim daha yeni baktımda yenmişler gol dakkalarıda antep için kötü.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri