Gökay , Recep , Özgür 11 başlamalı bu maç gençleri izlemek istiyorum.
recepin maçı var yarın oynamaz heralde kupa maçında
Konya Torku Şeker turu geçmeye yakın bence. Bu durumda Fenerbahçe'nin kupada fazla gideceğini sanmıyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Recep oynayamaz Milli Takımda.. Ancak ben forvette Berk'in falan oynatılması gerektiğini düşünüyorum..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Konya yetenekli takım...Her şey olabilir tabi Aykut hocanın ilk 11'i önemli...
Bizim mahalleden 11 kişi çıkarıp Fener'in karşısına geçsek yine kazanmakta zorlanırlar (:
Bu maçı kazanırız ama hiç kolay olacağını zannetmiyorum. Konya Torku'nun forvetleriyle bizim forvetler arasında pek bir fark yok zaten.
...
Rahat eleriz...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
gençler oynasın eleniyorsak elenelim. Berk Elitez oynasın. merak ediyorum onu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gençler oynasın ve ilk turda elenelim, her sene ilerleyip ilerleyip elenmenin bi anlamı yok.
Semih ve Bienvenu muhabbetleri gerçekten çok baydı bu takımın alt yapısında hiç mi golcü yok ? Hiç mi forvet yok ?
Şu genç forvetleri görelim belki de as takımda da şans bulacaklar.
Berk ve Gökay bu maçta ilk 11 oynamalı.
Maçta tribünde olacağım.![]()
Bu arada bu maçta görmek istediğim 11'i yazayım:
Mert Günok
Orhan - Bekir - Serdar - Özgür
Topuz - Gökay - Baroni - Caner
Alex
Berk Elitez
Tabii sakat oyuncular var bunların içinde. Bu maça çıkıp çıkamayacaklarını bilmiyorum.
Maçta olacağım gençlerden güzel şeyler bekliyorum![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bir galatasaray taraftarı olarak şunu söylemek istiyorum eğer fenerbahçe bu kupayı çok istiyorsa mevcut 11 ini sahaya sürmesi gerekir 30 yıl olacak artık alsınlar şu kupayı da bizde kurtulalım şu saçma 29 30 lafından
Berk'in sakatlığı varmış oynaması zor gibi duruyor. başka genç santrafor var mı bilmiyorum. bienvenu ile başlarız heralde. defansta orhan-bekir-hasan-özgür 4 lüsünü görmek istiyorum. ortasahada gökay mutlaka olur zaten.. sezer'in durumu nasıl? oynayamaz heralde. büyük ihtimal özer oynayacaktır. sol açıkta da caner olur. sağ açık için pek alternatifimiz yok sanırsam.. keşke bir genç oynasa sağda.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şu kupayı alsakda aynı almasakda biz 29 senedir alamıyoruz diğer takımlar alıyor ne farkımız var pek kafaya takmamak lazım şampiyonluk kadar getirisi yok
Fenerbahçe mevcut 11 ini sürmese turu geçemez mi ki normal 11 yle çıksın diyorsunuz. bizim sadece bir final şanssızlığımız var. yoksa gayette ilerki turlara genel olarak zaten kalıyoruz. 30 yıl muhabettini biz o kadar takmıyoruz, bence siz de bizi o kadar düşünmeyin, bakın keyfinizeo kupayı pek taktığım söylenemez.
kupayi onemsemiyorlarmis kupa ile avrupaya gidebiliyorsunuz ama en onemlisi bu bence para konusunda evet fazla gelirisi yok
maca gelirsek aykut hoca genc ve tecrubeli oyuncu karisimi birseyler surucektir sahaya..
biz zaten her sene avrupaya gitme hakkı da kazanıyoruzkupayi onemsemiyorlarmis kupa ile avrupaya gidebiliyorsunuzo da sıkıntı değil. öyle derdi olanlar düşünsün bunu.
Ben de en çok Beerk Elitez'in forvette oynamasını istiyorum bu akşam. Şöyle kadroya bakarım altyapıdan adam yoksa izlemem bile zaten zevksiz oluyor maçlar
Bir Dost
Hellbells
berk felan oynamaz arkadaşlar boşuna heveslenmeyin derim
fenerbahçelilerin umrunda değil ki 30 sene kırk sene ama diğer takım taraftarları bunu dert etmiş hiçbi fenerbahçenin "lanet olsun 30 senedir bu kupayı alamıyoruz" dediğini görmedim
inanın maçı izlemeyi bile düşünmüyorum kadroya bakıcam bikaç merak ettiğim genç var oynarlarsa izlerim yoksa antrenman maçı kadar değeri var gözümde bu maçın![]()