1 ile 30 arası toplam 224 sonuç

Konu: [12.0.0] Semih Kaya

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Kimse -7 kalacak-kalmalı demedi ki. Set pa şimdi mi verilmeli yoksa şimdilik -8mi olsun diye konuşulmuştu. Çünkü -8 ile bazı oyunlarda haddinden yüksek potansiyellere ulaşma ihtimali var.

Zaten şuan için gerekli güncellemeler yapıldı. Değişiklikleri görmek için az daha sabır Şubat/Mart yamasından sonra değişiklikler üzerinden tartışabiliriz.
    Haddinden yuksek? Bence Semih'i cok fazla kucumsuyorsunuz... Serdar Aziz icin yuksek PA bu kadar rahat verilirken ondan bir yas kucuk olmasina ragmen (ki bu yaslarda 1 sezon nereden baksaniz 10 CA puani demek) buyuk bir takimda banko olmus ve derbi maclarini bu kadar basarili gecirmis bir oyuncu icin bu kadar temkinli davranmak bana garip ve tutarsiz geliyor... Ayni durus Serdar Aziz icin de gosterilir umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Haddinden yuksek? Bence Semih'i cok fazla kucumsuyorsunuz... Serdar Aziz icin yuksek PA bu kadar rahat verilirken ondan bir yas kucuk olmasina ragmen (ki bu yaslarda 1 sezon nereden baksaniz 10 CA puani demek) buyuk bir takimda banko olmus ve derbi maclarini bu kadar basarili gecirmis bir oyuncu icin bu kadar temkinli davranmak bana garip ve tutarsiz geliyor... Ayni durus Serdar Aziz icin de gosterilir umarim.
    Ben zaten negatif değer verilecekse -7 olamayacağını -8 verilmesi gerektiğini savunanlardandım. Zaten gerekli değişiklikler yapıldı. Şuan için pa'nın ne yapıldığı konusunda bilgi veremem yakında yama çıkınca herkes görecek.

Semih'i de asla küçümsemiyorum aksine 3-4 yıldır kendisinden çok şey bekleyen biriyim. Sakatlıklar yaşamasaydı çok daha erken çıkabilirdi vitrine. Fakat -8 ile 159 ca alma ihtimali dahi olduğu için bunun biraz abartılı olacağını belirttim.

Mesaj Yetkileri