Adem, Turgut, Sestak şu anda Bursa'da olmasalardı. %99 başka bir kulübün formasını giyiyor olurlardı. Batan geminin malları deyip kardeşimiz düşmesin mantığı biraz acındırmaya girmiş diye düşünüyorum.
Adem, Turgut, Sestak şu anda Bursa'da olmasalardı. %99 başka bir kulübün formasını giyiyor olurlardı. Batan geminin malları deyip kardeşimiz düşmesin mantığı biraz acındırmaya girmiş diye düşünüyorum.
Kulüpler anlaşamamış. Transfer iptal olmuş bu arada.
Edit : Turgut'un menejerlerinden birisiyle sorun olmuş.
Biz tribün olarak kardeşiz her ne olursa olsun ne kadar nifak tohumları ekilirse ekilsin,bu kardeşliği çekemeyip bitirmeye çalışanlar çabalamaktan daha ileri gidemeyecek.Şehidin emanetine her iki tarafta sahip çıkıyor.Bir oyuncu uğruna anlaşmazlık çıkabilir ama bu yönetimler arasındaki olaydır.Bunu kardeşlikle bağdaştıranlar bizi çekemeyenlerdir !!!
Cengiz Topel Yıldırım almayın diye rica etti ancak biz almasak kalabilecek miydi ? Zaten alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmek istiyordu. Bu ortamda kalabilme şansı var mıydı ?
Transfer şansımız varmış ki olmadı. Ancak Vittek'ler, Sapara'lar, Rajnoch'lar, Hürriyet'ler üçe beşe bakmadan bir yerlere pazarlanıyor ve Sestak kadar bile tepki görmüyor.
Turgut transferinde biz Turgut'u istemedik, kulübünüz gelen parayla transfer yasağını kaldırabiliriz diyerek (10.000.000 TL'ye yakın bir rakam gerekiyor şu an için) Turgut'u siz alın diyor, bizimkilerde gereğinden fazla fiyat önererek almak istiyor, diğer transfer şartlarında da 2-3 oyuncunun kiralık verilmesi düşünülüyor. Yani transfer tamamen Ankaragücü'nün talebi ile (Kendi önünü açabilmek için) gerçekleşiyor, sonra da bütün tepki bize kalıyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ve Turgut imzayı attı!
Transferi yılan hikayesine dönen Ankaragücü'nün yetenekli oyuncusu...![]()
16 Ocak 2012 Pazartesi
Transferi en çok merak edilen isimlerin başında gelen Turgut Doğan Şahin, Bursaspor'a transfer oldu.
Gaziantepspor ve Galatasaray ile anlaşmasına rağmen Ankaragücü'ndeki kaos nedeniyle bonservisini alamayan genç oyuncu Bursaspor ile el sıkıştı.
Bursaspor, başkent ekibine 1.8 milyon TL bonservis ödeyecek. Turgut Doğan Şahin de Bursaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
herseyspor.com
Sivas maçı geliride sizin olsun turgutta sizin olsun sestakda sizin olsun adem koçakta sizin olsun siz şampiyon olun siz uefaya gidin siz istanbula kafa tutun herşeyi siz yapın herşey sizin olsun ama ;
emin olun nasıl düştüysek öyle de kalkacağız.
PİNTO İMZAYI ÇAKTI
Bursaspor geçtiğimiz hafta sonunda Türkiye’ye getirttiği Sebastian Pinto ile dün 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Evrakları yetişmediği için Beşiktaş karşısında görev yapmayan Şilili golcünün teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın görev vermesi durumunda cumartesi günü oynanacak olan Sivasspor maçında görev yapacağı bildirildi.
---
kimdir bu pinto ? fm profili nasıldır ? necidir ? Ne kadar bonservis ödenmiştir? Aylık maaşı ne kadar olacaktır ? Göbeği yok mudur ? Ala ala bu adam mı alınmıştır ? Nunez faciası gibi bir şey olacaktır.
Sentugo.
Şili liginde 14 maçta 13 golü olduğunu biliyorum.Fm'de bulamadım.
FM'de Şişirmeye Benziyor, Hava Toplarına Hakim Bir Oyuncu Gibi Ama Gücü Vasat Sezgileri ve Son Vuruşları İyi Gibi Ama Tekniği ve Hızı Vasat. Hayırlı Olsun Bursa Camiasına Bakalım Nasıl Bir İzlenim Bırakacak
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Pablo Batalla'yı Rus takımı Terek'in istediği, 7 milyon € gözden çıkardıkları türünde haberler görüyorum internette. Bilgisi olan var mı nedir ne değildir. 7 milyon € çok güzel para, gerçeklik payı varsa kabul edilmemesi için bir sebep yok![]()
Isaac ile anlaşıldı deyollaa..
eto'o bitmiş.
Hadi inşallahÇok beğendiğim bir oyuncu Isaac, 25 yaşında galiba. Bu yıl 10 golü geçmiştir yine. Sestak'ı sağda harcayacağımıza Isaac çok daha faydalı olur orada.
Aralık 87'li 25 yaşına bile girmedi henüz. 11 golü bulmuş bile.
eto'o bitmiş.
ben kendisini cok begeniyorum ertugrul hoca kullanabilirse bursada daha fazla gol atar...
Serdar Aziz sözleşme yeniledi mi?
Serdar Aziz zaten sözleşme yenilemişti. Haziran 2015'e kadar bizimle sözleşmesi devam ediyor.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=428986
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Oğuz zaten bilmediğim için sordum en son FM'de serbestten onu Trabzonspor'a almıştımda ordan kaldı aklımda.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kupa finalinde onu izlemeye gelecek takımların olduğunu söyleyen bir haber okumuştum. Anderlecht, Lille ve Napoli kulüplerinin ismi geçiyordu. Ben eminim bu çocuk çok iyi yerlere gelecek, ve yine eminim Bursaspor'dan başka bir Türk takımına transfer olmayacak.
Evet FM'de böyle durum vardı 12.2'den sonra düzeltildi.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Svensson ile yollar ayrıldı!
2 sezon önce büyük umutlarla transfer olan İsveçli orta saha oyuncusunun menajeri Carl Fhager, Gustav’ın Bursaspor’dan bonservisini ücretsiz aldığını açıkladı.
Bursaspor’un büyük umutlarla transfer ettiği ancak 2 sezondur hiç bir verim alamadığı İsveçli orta saha oyuncusu Gustav Svensson, ülkesine geri dönüyor. Yeşil beyazlı kulüple 1 yıl daha mukavelesi bulunan ancak kendisinden isteneni veremeyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Gustav Svensson’un menajeri Carl Fhager, dün yaptığı açıklamayla Bursaspor’dan bonservislerini ücretsiz aldıklarını belirtti.
2 sezonda 28 maç
Fhager, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği İsveçli orta saha oyuncusunun eski takımı Göteborg veya Efsborg’a transfer olacağını ifade etti. Svensson, 2 sezon boyunca yeşil beyazlı formayı ligde 28, Türkiye Kupası’nda da 4 kez giydi. Şampiyonlar Ligi’nde 5 maç oynayan Svenson, UEFA Avrupa Ligi’nde de 1 maç oynayabildi. Bursaspor Svensson’un bonservisi için Göteborg kulübüne 700 bin Euro, kendisine de yıllık 500 bin Euro ödüyordu.
kaynak: www.teksas.org
Ferhat Kiraz Bursaspor'a
Yeşil beyazlı takım, ligde ve kupadaki performansıyla Süper Toto Süper Lig ekiplerinin transfer listesinde yer alan Boluspor'un başarılı forveti Ferhat Kiraz'ı renklerine bağlamak için harekete geçti. Boluspor'un, solaçık mevkiinde oynayan ve süratiyle dikkat çeken Ferhat için 1 milyon TL bonservis bedeli istediği, Bursaspor'un ise 800 bin TL önereceği öğrenildi. Boluspor yönetimi ile bir araya gelecek olan Bursaspor yönetiminin transferi 1-2 gün içinde netleştirmesi bekleniyor.
(DHA)
Last edited by doncarlo : 24.Mayıs.2012 at 16:12
Forvet mi, Ferhat Kiraz sol açık değilmiydi?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ozan İpek'in gitmesi gündemde, 5 milyon € getirene veririz
Ferhat beğendiğim bir futbolcu ama yedek olur. Her iki kanada da etkili kaliteli oyuncu lazım.
Şestak-Mestak olmaz o iş.![]()
Ferhat Kiraz iyi adam. Bursa Ozan Ipek'i takimda tutmasi lazim, takimin omurgasindan kimse gitmesin.