Bilica'yı bu maçta çok iyi değerlendirmeliyiz geleceği parlak bildiğin wonderkidFENERBAHÇE
Mert
Orhan
Bekir
Bilica
Özgür
Cristian
Emre
Caner
Özer
Stoch
Bienvenu
KONYA TORKU ŞEKERSPOR
Ahmet
Fatih
Özgür Çelik
Tanju
Bilal Aziz
İlkay
Rıdvan
Yusuf
Ömer
Erkam
Erevazgeçtim maçı izlemekten
...
kadro bu ise aykut hoca maca cok onem veriyor
Bu Özer üstünde niye bu kadar duruyor anlamıs değilim.Berk'i niye oynatmıyor bu maçta en kötü Bienvenu gibi oynayacağına eminim.
Sövecem şimdi bilicasına, bırakın fb ilk onbirini istanbulda ne işi var bu adamın.
Bienvenu attı yazan felan yok,ne iş ?![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bi tane daha atalımda 2. yarı Berk girsin bari.
Özer aynı Özer![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Konya tek kaleye çevirdi gol gelebilir.Fenerbahçe çok zorlanıyor.
Bienvenu kötüymüş. İlk defa bu kadar fazla izledim kendisini. Fenerbahçe'nin kulübesinde bile oturmaması lazım bu adamın.
2-0 olmus tebrikler fb.
Stoch çok akıllıca bir topuk pası ve Bienvenu'ye al at dedi...Ben atamaz dedim ama attı güzelde attı3-0 oldu
![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Adam coştuama Stoch maça damga vuran isim bence.
"YÜCE ATATÜRK"
Bienvenu yine attıTam beleşçi golcü ya 3. golü 4-0 oldu
Asist Özgür'den
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bilica da damgasını vurdu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bilica her maç oynasa asist kralı olur..
Bilica gider ayak kendini gösterdi.Bienvenu çok iyi bir golcü ama 3. lig takımlarına karsı.![]()
bu tip maçlarda as oyuncuların oynamasına anlam veremiyorum
Bilicanın asisti neydi öle ya Alex atamaz onu![]()
Rezil oluyorduk kazma yüzünden.Torku'dan rövaşata.![]()
Uzun zamandır ilk defa Fenerbahçe maçı kaçırdım. Duyduğuma göre Özer ıslıklanmış, Bilica 11'de başlamış. Bunlar olmasaydı da elensek bile önemi yoktu. Özer performans anlamında bekleneni verememiş olabilir ama sezon başında gerekirse para almadan biz bu takımda oynarız diyen oyunculardan bir tanesi de yine bu Özer Hurmacı'ydı. Birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gereken şu dönemde Fenerbahçe formasını para almadan giymeye razı bir oyuncuyu dışlamanın mantığı nedir ? Islıkçılar yeter artık.
Bir oyuncu hata yapabilir, kötü oynayabilir ama Bilica'nın Galatasaray maçında yaptıkları ne kötü oyunla, ne hatayla açıklanamaz. Saboteyle açıklanır. Konya Şeker maçına Bilica'yla başlayan hocamızı anlamak mümkün değil. Alt yapıdan koy genç bir kardeşimizi, izleyelim. Bilica bilmediğimiz oyuncu mu ?
Her neyse tebrikler takımımıza.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Özer'in ıslıklanmasının nedeni sanırım taraftarlar Aykut Kocaman'ın performansını beğenmediği için çıkarttığını sandı.Yoksa sakatlandığı için çıkan adam ıslıklanmaz diye düşünüyorum.Ama Özer ipin ucunda.Lig maçlarında felan her an tepki alabilir.
Maçı izlemedim gençlerden kimse oynamamıs galiba her sene gençlere önem vericez diyoruz ama yinede takıma monte edebildiğimiz bir adam yok bari bu maçlarda yukarıdakı mesajlarda bahsi geçen oyuncular oynasalarmıs.
Berk bana torresi anımsattı
Muhammed abiye katılıyorum. ya istediği kadar kötü oynasın Fenerbahçe formasını giyen adamı ıslıklamaya hakkın yok. bilica dan ne bekliyor hoca ? koy Hasan'i.. ya da forvette Berk en azından 45 dk oynamayı haketmeyecek ne yaptı..
Özgür kumaşını belli etti. uzun yıllar bu formayı giyecek inşallah. ve Alex olmadığında o mevkide biri oynayacaksa o stoch olmalı, özer değil.
tebrikler Fenerbahçe'm.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Berk konusunda deli oldum son 4 dk aldı adamı ya en az 30 dk oynamalıydı Berk.
Maçtaydım 70'den sonra çok güzeldi yorgunluktan ölüyorum . Bilica yaptı gene yapacağını Bienvenu çok kaçırdı ama hat-trick yaptı bi patlama gerekiyodu zaten .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı. Konya'yı ayrıca tebrik etmek istiyorum çünkü çoğu süper lig takımından daha iyi bir futbol oynadılar.
Bu arada ben hayatımda Aykut Kocaman kadar sevimsiz bir adam görmedim. Gol olur gülmez, gol yer tepki vermez. Mimik sorunu var adamda.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern