1 ile 30 arası toplam 3462 sonuç

Konu: Birkirkara F.C. Avrupa devi olma yolunda... (11. sezon)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bunlarin ligi de mi premier Eskiden premier, super gibi onisimler ayricalikti ligler icin verilirdi. Sponsoru bile var ligin

Hocam takiminin Avrupa kupalarindaki sansini nasil goruyorsun arti gelecekte avrupada bi basari gelebilir mi bu takimla? Malta liginin kapasitesi belli cunku, sanirim bi yerden sonra baska lige gecersin...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bunlarin ligi de mi premier Eskiden premier, super gibi onisimler ayricalikti ligler icin verilirdi. Sponsoru bile var ligin

Hocam takiminin Avrupa kupalarindaki sansini nasil goruyorsun arti gelecekte avrupada bi basari gelebilir mi bu takimla? Malta liginin kapasitesi belli cunku, sanirim bi yerden sonra baska lige gecersin...

Takımdan ayrılmayacagım Aytaç. Uzun vadede ütopik planlarım var. Avrupada UEFA liginde gruba kalmak bile kulübe yaklaşık 2 milyon € gelir sağlıyor. Bu ligin üstünde ama Avrupada vasat oyunculardan kurulu bir kadro ile her sezon zorlarım ben grubu Valla işin aslı geleceği ben de ekstiremiyorum ama merak ediyorum neler yapabileceğimizi..Yabancı gençler alıp yetiştirip Malta vatandaşı olarak kullanırsam birşeyler olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri