Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Digiturk mahkemeye gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ayrıca Digitürk web sitesinde de Hangi takımlısınız seçeneği var. Oradan belirtebiliyorsunuz.

Benimde bu sezon sonu 2 yıllık anlaşmam bitiyor. Lig Tv yi yenilemeyeceğim. Askerde olacağım zaten gelince ise sadece sinema belgesel paketinden oluşan birşey alırım heralde oturur sinema izlerim. En güzeli bence...
    Onuda D-smarttan al Ligtv'ye gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten öyle yapacağım. Bilimsel veya hayvan belgeseli olsun izlemeyi çok severim. NAt Geo sürekli İtlere fısıldayan adamın tekrarlarını gösteriyor. Yeni bir program yok. Lig TV'yi alınca iki üç kanal verdiler zaten biriside Spor MAx'ti onuda kapattılar ki aslında bu büyük bir haksızlıktı kullanıcılar açısından. Yerine açtıkları Lig tvlerden birisini bunun yerine bizim izlememize olanak sağlayacak şekilde şifrelememeleri lazımdı. Verdikleri kanallardan NAt Geo işe yarıyordu oda artık suyunu çıkardı işin. İlk zamanlar güzel geliyordu ama bir süre sonra aynı programları izlemek bıktırıyor.

D-Smart bu açıdan daha kaliteli. En azından Discovery gibi kaliteli bir kanal var. Sinema paketleride iyi. Movie Max Speed felan uyduruk.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lig Tv, futbol konusunda İngiltere kalitesi beklemesine rağmen maç yayını konusunda İngiltere örneğini görmezden gelmeye çalışarak bir adım ileri gidemez. Sürekli kaliteli futbol, zevkli maçlar, kıran kırana sezonlar bekliyor. Aynı zamanda maç yayını yaparken topun oyunda kaldığı/kalmadığı süre boyunca reklam izlettiriyor. Çünkü ortadaki hedef hep aynı. Para para para...

Dükkan açarsın, toptan mal getirirsin. Burada amacın ticarettir. Bu tip işlerde ise ticaret tarafı olmasına rağmen öncelik iş ahlakı ve hizmet olmalıdır. Bu riski göze alamayanlarda bu sektöre yönelmemelidir.

Büyük paralar harcadılar diye futbolu kendileri icat etmiş gibi davranmaya başladılar. Ne maç yayını ne reklamlar ne de şike soruşturması. Futbolu sahiplenip istedikleri gibi topu koşturmaya başladıkları gün Lig Tv en azından benim açımdan tamamen bitmiştir. Stad dışına yasak getirmeler, programlara yasak getirmeler de getirmeler. Yıllarca Nasrettin Hoca'nın düdük hikayesini anlatırdık. İlerde çocuklarımıza Lig Tv'nin yaptıklarını anlatarak parayı veren düdüğü çalar diyeceğiz.

Ekipleri günlerce yollardaymış, şöyle şöyle kameralarımız var, bilmem kaç bin çalışan var. Hangi ülkenin yayıncı kuruluşu tek stad, tek şehir, tek kamera ile yayın yapıyor. Yaptıkları kıytırık yayını birde ballandırarak anlatıyorlar. Tabi pardon parayı onlar veriyordu.

Bu kadar para Türk futbolunun içine girdi de ne oldu. Herkes para için iş ahlakını satmaya başladı, şike iddiaları, aşklar, entrikalar...

Bülent Uygun şikeye karışmış temizlensin, Ümit Karan karışmış temizlensin, ne varsa yöneticilerde var tut onları da temizle. Hepsine tamam da bu yayıncı kuruluşu kim temizleyecek orası önemli.

Sorunu oluşturan damarlardan 2 tanesini kesip 3 tanesini bırakırsan hastalık devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lig tv sitesinde maç özetlerinin ortasına bile reklam koymuşlar. Olacak iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne olur bıraksınlar (:
    Şu maç devam ederken saçma sapan kareler ekrana getirip takılmıyorlar mı ? veya oyun devam ederken bir önceki pozisyonun tekrarını defalarca göstermek ? yemin ederim sinirimden tv'yi kıracam bigün olan bizim tv'ye olacak. Tamam onlarda olsun, ama maç durduğu zaman göster be kardeşim 1 defa göster geç.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Zamanında Cine 5 Tekeli Yıkılmıştı Digitürk'de Yıkılsa Spor Dünyası İçin Bayram Olur

Tele On ile Uzanlar Kırmıştı ve Çok da Güzel Yayınlamışlardı Ama Yaptırımların Kurbanı Oldu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

spormax ücretsiz olacak de sonra 1 ay ara geçsin kanalı kaldırdık artık ücret ödemek zorundasınız de.NBA maçlarını izleyeceksiniz de sonra yayın haklarını alma.Bunların hepsini yaparken taahhüt imzalat.Yağmur yağınca yayın kesilsin,spikerlerin saçma sapan konuşup dursun,kamera tekrarlarını 2 saatte gösterebil sonra vay efendim dava edeceğiz.Tamam da efendi dava edilmesi gereken asıl sizsiniz imzaladığınız sözleşmelere sadık kalmayıp halkı enayi yerine koyuyorsunuz.

Sonuç olarak serbest piyasa şartlarıydı,kimse size maç yayınları için bu kadar ödeyin demedi.Bizim apartmanlara kömür aldığımızda aidatı dolar üzerinden öderdik memlekette,ne yani "dolar arttı hafız artık daha az ödeyelim" diyebilir miyiz satıcıya,saçmalama digiturk.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyun durduğunda hemen ortasaha görüntüsü gelir ve tribün üzerinde bir reklam açtıkları için oyun durduğunda önemli pozisyonların tekrarını veremezler. Mecburi maç oynanırken vermeleri lazım.

Oyun durduğu zamanda oyuncular kavga ediyor ama biz ürünleri izliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

TFF ihtarmi cekmis Digiturke ? Para yatirmadiklari icin

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by sananes View Post
    spormax ücretsiz olacak de sonra 1 ay ara geçsin kanalı kaldırdık artık ücret ödemek zorundasınız de.NBA maçlarını izleyeceksiniz de sonra yayın haklarını alma.Bunların hepsini yaparken taahhüt imzalat.Yağmur yağınca yayın kesilsin,spikerlerin saçma sapan konuşup dursun,kamera tekrarlarını 2 saatte gösterebil sonra vay efendim dava edeceğiz.Tamam da efendi dava edilmesi gereken asıl sizsiniz imzaladığınız sözleşmelere sadık kalmayıp halkı enayi yerine koyuyorsunuz.

Sonuç olarak serbest piyasa şartlarıydı,kimse size maç yayınları için bu kadar ödeyin demedi.Bizim apartmanlara kömür aldığımızda aidatı dolar üzerinden öderdik memlekette,ne yani "dolar arttı hafız artık daha az ödeyelim" diyebilir miyiz satıcıya,saçmalama digiturk.
    Nokta. Nokta. Nokta.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Premier lig maçlarını izliyorum şu Ligtv'nin yaptıgı gibi saçma reklamlardan bir tanesini görmedim.Daha dogrusu reklam göremedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yabancı hakemden sonra yabancı yayın kuruluşu mu istesek ne

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Anlaşma maddelerini bilmiyorum ve pek anlamam. Genel çerçeve ile baktığımda bu iş bir ticaret işi değilmidir? Yatırım yaparsın, mal alırsın vs. bu iş sonunda yaptığın yatırımdan ya kar elde edersin ya etmezsin.

Mal istedin, parasını ödedin. Dükkana koydun ve mallar çalındı. Sorumlusu müşteri mi? Malı aldığın yer mi?

Fenerbahçe'si, Galatasaray'yı, Beşiktaş'ı Avrupa'ya kök söktürseydi, ligde bir Barcelona gibi esseydi Digitürk daha fazla para ödeyecekmiydi? Yatırım yaptın ve bazı iddialar nedeniyle yatırımdan kar elde edemiyorsun. O zaman bırak git. Amaç futbola yatırım diye Şansal Büyüka açıklama yapar şimdi.
    Bu bahsi Soruşturma başlığında da konuşmuştuk galiba; şuradaki mesajdan itibaren.

Oradaki muhabbete ek olarak; maç yayınları bir kere alınıp işlenerek satılan bir hammadde niteliğinden ziyade, tedarik esasına dayanan sürekli bir alışveriş gibi düşünülmeli, sürecin orta yerinde hammaddenin kalitesinde bir değişim söz konusu oluyorsa, üretici ile aracı oturup yeniden konuşabilmeli.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Premier lig maçlarını izliyorum şu Ligtv'nin yaptıgı gibi saçma reklamlardan bir tanesini görmedim.Daha dogrusu reklam göremedim.
    Premier lig maçlarının yayıncı kuruluşu skysport galiba ben oradan izledim. Bu yüksek çözünürlüklü ağır çekimde gösterilen görüntüler varya Premier ligde o görüntüler şut atarken gol öncesi falan görüntüleri oluyor Lig Tv'de ise futbolcu tükürürken, kafasını sallarken , sümkürürken görüntüleri oluyor genellikle.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Devlet bunuda özelleştirseye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Devlet bunuda özelleştirseye
    Neyi? .......