Quote Originally Posted by entolik View Post
usta hadi meraklandım. Neymiş sana göre gerçek ? meraklandırma
Yaw acaba sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Foruma dün akşamdan itibaren hiç giremedim Bugün öğlen bir deneyim dedim girdim... Onun için kusura bakma hemen cevap yazamadım

Keane: iyi bir transfer yanında oynatacağın forvet ile daha da iyi olur.

Bekir Sevgi: Seni Bank Asya da idare edebilecek kaleci...

Salih Dursun: iyi bir yedek...

Uğur Akdemir: 11'i zorlar

Marvin: defansın 3 tarafında oynadığı için iyi bir transfer gibi gözüküyor ama yabancı hakkımı defanstan yana kullanmazdım senin yerinde olsam

İlhan Depe: iyi yedek

Diğer arkadaşları kapıdan içeri sokmam

Bir de neden para ile oyuncu alıyorsun? Süper Lige çıktığın zaman bu para ile aldığın oyuncular zaten ıskartaya çıkacak hadi 1-2 tanesi çıkmadı diyelim en fazla ne kadar paraya satabileceksin?Çünkü biliyorsun Süper Lig de bir maç kazanırsan neredeyse şimdi ki kadro değerin kadar para kazanıyorsun. Yani satıştan elde edeceğin bu paraya ne kadar ihtiyacın olacak? Oyuncu yatırımını süper lige çıktıktan sonra yap. Belki senin scoutların 5 yıldız verebiliyor olabilir o elemanlara ama unutma senin scoutların çok kötü benim ki gibi eğer Süper lige çıkıp iyi bir scout aldığın zaman o 5 yıldızlı elemanlar 1-2 yıldıza inecek bunu da göz ardı etme Boşuna zaten az olan transfer ve maaş bütçeni tüketiyorsun. Bedava oyunculara bak en az para vererek aldığın oyuncular kadardır zaten özellikleri. Ahmet Kaptan arkadaşımıza da söyledim 2-3 tane seni sırtlayabilecek yabancı oyuncu kat kadrona... kanat-ortasaha-forvet... Ben öyle yaptım doğru mudur değil midir bilmiyorum ama benim kariyere bakarsan açık ara Bank Asya da liderim. Kiraladığım yabancılar fark yaratıyorlar resmen. Tabii bunlar benim naçizane düşüncelerim