1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Arda Turan

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'a ''bu kulüp'' dedikten sonra tamiri zor bir yara açmıştır.Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a ''bu kulüp'' demesini hoş karşılamıyorum.Ben kırıldım şahsen Arda'ya.Galatasaray taraftarına her şeyi diyebilir ama Galatasaray'a ''bu kulüp'' demek nedir ? Neyse canı sağolsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Galatasaray'a ''bu kulüp'' dedikten sonra tamiri zor bir yara açmıştır.Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a ''bu kulüp'' demesini hoş karşılamıyorum.Ben kırıldım şahsen Arda'ya.Galatasaray taraftarına her şeyi diyebilir ama Galatasaray'a ''bu kulüp'' demek nedir ? Neyse canı sağolsun.
    takımlarınızı öyle gözünüzde büyütüyorsunuz (çok sevme başka)
    neymiş bu kulüp demişmiş galatasaray bi din mi mesih mi (yanlış anlaşılmasın fb ts bjkyide dahil ediyorum)
    adam o forma için yıllarca ter dökmüş sen onu bu kulup dediği için siliyorsun olur mu böyle vefa.
    Arda galatasaray için ölürüm diyenden daha KALİTELİ galatasaraylıdır benim gözümde çünkü ben kaliteli taraftarı severim gözü kör aşıkları değil
    sözüm arkadaşıma değil onun nezdinde tüm fanatikliği abartık nankörlük edenlere

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    takımlarınızı öyle gözünüzde büyütüyorsunuz (çok sevme başka)
    neymiş bu kulüp demişmiş galatasaray bi din mi mesih mi (yanlış anlaşılmasın fb ts bjkyide dahil ediyorum)
    adam o forma için yıllarca ter dökmüş sen onu bu kulup dediği için siliyorsun olur mu böyle vefa.
    Arda galatasaray için ölürüm diyenden daha KALİTELİ galatasaraylıdır benim gözümde çünkü ben kaliteli taraftarı severim gözü kör aşıkları değil
    sözüm arkadaşıma değil onun nezdinde tüm fanatikliği abartık nankörlük edenlere
    Hiçbir oyuncu hiçbir kulüpten büyük değildir.
    Döktüğü terin her damlasına saygım var saygım olmasa zaten daha ağır ifadeler kullanırdım.
    Arda hakkın da şöyle dedim zaten ''Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a''
    Fanatiğim ama bu yaptığım fanatiklik değil.Sadece benim açımdan biraz kırgınlık oluştu Arda'ya yoksa hala seviyorum Arda'yı Arda'ya karşı kin ya da nefret değil benimkisi.Hani insana en çok sevdiğinin sözleri koyarmış ya o misal benimkiside

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Döktüğü terin her damlasına saygım var saygım olmasa zaten daha ağır ifadeler kullanırdım.
    Arda hakkın da şöyle dedim zaten ''Arda gibi bir futbolcunun canı ciğeri olan Galatasaray'a''
    Fanatiğim ama bu yaptığım fanatiklik değil.Sadece benim açımdan biraz kırgınlık oluştu Arda'ya yoksa hala seviyorum Arda'yı Arda'ya karşı kin ya da nefret değil benimkisi.Hani insana en çok sevdiğinin sözleri koyarmış ya o misal benimkiside
    zaten sözüm sana değil senn nezdinde olayı abartanlara

Hiçbir Kulüpte İnsan'dan Üstün Değildir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Arda'yı biz bıçakladıkmı ne yaptık abi ? Arda'nın insanlık haklarıyla oynayan Galatasaray kulübüde değildir ayrıca.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sanki klüp menfaati için adamı öldürdük abi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri