Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 11. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Bursaspor kazanır
-
Bunu bende gördüm. Kalkarken topu içeri almıs oldu Rüştü. Ama ilk yarı bitmismiydi bitmemismiydi bilmiyorum. Ama nedense kimse Rüştü kalkarken dikkat etmedi yani. Ne yardımcı ne orta hakem ne de diger futbolcular .. Bence Rüştü bile farkında degildir. Es geçildi yanlışlıkla oldugu için. Bana sorarsanız dogru bir karar. Yani adam topu tutmus kalkarken içeriye aldıgı için de gol olsa absürd olur gibi ama kural kitabında yazan gol olarak sayılması gerektigi. Yani gol sayılmalıydı tabii ki ancak
BURSA'NIN GOLÜ VERİLMEDİ HAYT HUYT HEYT
gibi tartısmaların yapılması gereksiz olacaktır.
Maca gelirsek zevkli bir maçtı. Bursa çok gol kaçırdı. Beşiktaş bulduklarını attı. İçerde oynayan büyük takım profili ile kazanmıs oldu Beşiktaş. Pektemek ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Bu adam ilk 11 basladıgı zaman degil son 30 dk oyuna girdigi zaman daha etkili. Çünkü rakip savunma oyundan düşmüş oluyor. Hep böyle degerlendirilmeli.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri