Originally Posted by
GeNç KaRTaL
Son iki maçtaki oynanan oyundaki düşüş ve Bursa'nın çıkışa geçmiş olması beni biraz endişelendiriyordu ve beraberlik çıkabilir diye bekliyordum.Maçı kazanıp Galatasaray ile farkın artmasına izin vermememiz çok iyi oldu.Lider ile farkın kapanmasına gerek yok diye düşünüyorum.Ne de olsa play-off var.Fazla fark olmasın yeter.Eğer tam kadro play-off'lara girersek açıkcası umutluyum takımdan.
Rüştü'nün pozisyonu ilginç gerçekten.Ayağı kalkarken içeri girdi farkında olmadan.Hakemler ve diğer oyuncular da fark etmedi.Rüştü bence Cenk oynayamayacak durumda olduğu zaman oynamalı.Pek güven vermiyor kalede.İlk golden sonra Turgay'ın pozisyonunda kalenin içine yatması neydi öyle.Cenk olsa Turgay'ın üstüne atlardı.
Necip'in goldeki inatçılığı,adrese teslim orta/pas karışımı vuruşu gerçekten harikaydı.Almeida'da geçen maçlara göre daha faydalı işler çıkarttı.Edu da iyiydi.Beraberlikten sonra hemen gol atması çok iyi oldu.Oradan çok iyi vuruyor gerçekten.Pektemek'i de Allah nazardan saklasın.Yine golünü attı. 90 dakikayı kaldıramamasının sebebi,sezon başı hazırlıklarını kaçırması diye tahmin ediyorum.Önümüzdeki sezon inşallah bir aksilik olmazsa daha iyi olacaktır.
Galibiyette emeği geçen herkese tebrikler.İnşallah uzun bir galibiyet serisinin başlangıcı olur.