Patlamaz patlamaz da Stoch değil takım olarak ruhsuz olmazsak kazanırız.Yoksa işimiz zor.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fenerbahçe maclarını izlemiyorsunuz heralde, bu yıl stoch un katkısı alex ten fazla bana göre
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Geçtiğimiz seneler için dedikleriniz doğru ama bu sezon için, takımın genel olarak etkisiz, maça konsantre olamadığı maçlarda, puan kayıpları yaşadık, kazandığımız maçlarda da takımın gösterdiği gayretle kazandık. Bu sebeple Alex'in yokluğu, geçtiğimiz sezonlar kadar etkilemez Fenerbahçe'yi. Alex'in etkinliğini arttıracak bir forvetimiz zaten yok ve skor üretmekte kısır bir sezon geçiren Fenerbahçe'de Alex'in katkısı da ortada.
Fenerbahçe'yi dikkatli takip edenler bunu görmüştür. Alex önemli bir eksiklik elbette ama olmaması, bu sene ortaya konan oyunun çok fazla değişeceği anlamına gelmez. Hatta örnek vermiştim, bir Emre'nin yokluğu bu dönemde Alex'in yokluğundan daha önemli.
Alex, eğer etkili bir forvet alınırsa, şu ana kadar ki performansını da arttıracaktır. Orta sahanın gayreti ve Stoch'un etkinliği bu maçta önemli, aksi halde Alex olsa da, takım konsantre olamazsa kazanması zor ama maça konsantre olabilirlerse de, her türlü kazanırlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Stoch un etkinliğini gol atıyor olarak algilamaniz yanlış. Aksine stoch mac boyunca takımı ayakta tutan kisi. Çektiği şutlar ve sürekli hareket halinde olması macı Fenerbahçe taraftarı için zevkli kılıyor. Alex elbette önemli bir eksik. Ama bu sene için bana soracak olursanız alex mı olmazsa üzülürsünüz stoch mu? Tereddutsuz stoch derim. Alex in eski faydasını gorebilmemiz için forvet transferi şart
ek olarak bu sene cristian in katkısı da ortada, küçümsememek lazım![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bence yarın Özer ilkonbir oynar.Recep için emin değilim..Keşke oynasa 5 dakikada olsa. Forvetten bi beklentim yok, sizlere katılıyorum genel olarak. Stoch ve Emre'den iyi performans gelirse kazanırız diye umuyorum..
maçın hakemiyle ilgili söylenecek çok şey var ama, şimdilik ''dikkat'' diyelim.
adaletli bir yönetim olsun da skor hiç önemli değil.
(/s)
Muhtemel 11:
Volkan
Gökhan - Yobo - Serdar - Ziegler
Cristian - Emre
Mehmet - Stoch - Caner
Bienvenu
muhtemel değil bence kesin 11![]()
aslinda cristian yerine dia olsa daha iyi olur mehmeti emrenin yanina cekmek daha iyi..
bu tür deplasmanda dediğin gibi oynamak büyük risk olur bence savunma yapmayı bilmeyen 3 oyuncun (dia stoch henri ) takım savunmasına katkıda ne kadar bulunucaklar
ama dediğin gibi saracoğlun da çok rahat oynarsın
Dia Afrika Uluslar Kupası'nda Arif.
Ben Fenerbahçe'nin bu sezon deplasman karnesinin zayıf , eksiklerin fazla ve Manisaspor'un da acilen toparlanmaya ihtiyacı olduğunu göz önünde bulundurarak Manisaspor en kötü beraberlik koparır diyorum. Tahminde 1 vermiştim ama Murat Erdoğan'ın cezalı olduğunu bilmiyordum. İlerlemiş yaşına rağmen çok iyi top oynuyor bence. Trabzonspor maçında ikinci yarıda oyuna dahil olup müthiş pozisyonlar yaratmıştı.
Kazananın Manisa olması bizi 2.likte tutar , umarım bu yönde gerçekleşir sonuç.
Çok iyi yavEmre'nin bile yanında bu kadar ufak kaldıysa sahada düşünemiyorum
İlk 11'miz; Volkan, Gökhan Gönül, Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Caner, Stoch, Bienvenu
Stoch 4-2-3-1 in ortasında mı oynayacak yoksa 4-2-4 ün sağ kanadında mı ?
Football is simple,but Football Manager is not
-----------Bienvenu
Caner----Stoch------M.Topuz
--------Emre Cristian
şeklinde oynarız.
volkan
gg - yobo - serdar - zigi
cristian - emre
topuz - stoch - caner
bienvenu
(/s)
Basit bir saygı duruşunu bile beceremiyoruz millet olarak.. 1 dakika yahu 1 dakika çok değil..
Sonuna kadar haklısın bunu her tribünde gördüğümüz gibi.
Yahu 1 dakika boyunca şov yapmayın alkış yapmayın ıslık çalmayın tezahürat yapmayın o olayla ilgili olsun olmasın. Saygı duruşu denen birşey var ama biz bunu değiştirme çabasındayız. Eğer o saygı duruşunda 1 dakika boyunca sessiz bir şekilde beklenilecekse o şekilde beklenmeli.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Akaminko butun yarisahayi calimla gecti, duzgun bi pas verebilseydi mutlak goldu. Akaminko sasirtti.
Manisaspor' un pas atacak ortasahaya ihtiyacı var.
Bienvenu kacirdiklarinin yaninda arkadaslarinin vurduklarini da cikariyor
Manisaspor cok pasif oynuyor, butun insiyatifi Fenere birakti ilk yari. Duzgun bi forvet olsa simdi cok rahattik.
Klubede 3 tane bebe var, ilginc bi goruntu olmus. Bienvenu sakatlansa falan kim gircek bakalim![]()
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 16.Ocak.2012 at 22:53
İlk Yarı beklenildiği gibi 0-0 beraberlik ile sonuçlandı.