Quote Originally Posted by Gratel View Post
ento nirdesn sen takipde ol hep çok çokşey kaçırırsın bugünki gibi onu orta sahada oynatmaya çalışıyoruz işde bakalım uyucakmı he birde senden kadrom yukarıda var kaleci hariç çünkü muslera garanti diger hangilleriyle takım kursam daha verimli olur 11şeklinde yazarmısın :=) elternafitli şekilde yazarsan daha iyiolur tabiki
Usta kadronda baya bi oyuncu var hangisini saysam ki ama sana bir kaç önerim olacak. Vossen i forvet olarak oynat. Bitiriciliği ve kararlılığı çok iyi buldum mu atar. Senin oynattığın taktiği bende kullanmıştım forvetin sağındaki daha çok gol atıyor vossen i orada oynat bence. Melo yu çok az oynatmışsın o da dikkatimi çekti. Ondan daha fazla yararlan bence. Bu arada kadron çok geniş maaş bütçeni aştın mı ? bence oyuncuların bi kısmını göndermen faydalı olur. Kadro uyumunu da yakalarsın böylelikle. Son olarak sana taktik de önerebilirim. http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=104205. Ben bu taktiği kullanıyorum gerçekten başarılı. En önemli özelliği hızlı oyuncularının olması lazım özellikle defansta. Defans hattı çok önde olduğu için çok rahat kaleciyle karşı karşıyaya kalıyorlar ama muslera çok iyi bu konuda ona güvenebilirsin