Gitmisken Wagner Love da alsaydin![]()
Kulüpten Açıklama
Bugün transfer görüşmeleri yapmak için Rusya'ya giden Ali Yıldırım 2 transferde mutlu sona ulaşmıştır. Alan Dzagoev ve Tomas Necid haftaya İstanbul'a gelecek ve takımla çalışmalara başlayacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TariboWest
Sen bilirsin Cska da yiginla forvet war![]()
bienvenu ve sem'h'n ortak noktasine ne ?![]()
Ben sahsen bienvenu den nefret ederim her mac soverimama sen bilrisin
bende kariyer yapmistim fenerbahceyle ama bienvenuyu sattim cataniaya quintero yu aldim 37 macta 32 gol atti
Transferde gençlere yöneliyorsun biz dünya yıldızı bekliyoruz (:
Başarılar.
...
Dzagoev'e çok para kaçmış bu sene sonunda onuda serbest bırakıyor CSKA ekibi.
Yeni sezonda başarılar![]()
2018 yılında Dzagoevin özellikleri;
Bu da geçmişi;
Normal de oyun da senin çalıştırmadığın oyuncular fazla gelişemez. Yani oyunun yapay zekası iyi değil. Sende çok iyi olan bir adam başka takımda yani bilgisayar yönetiminde berbat hale dönüyor. Ve bir çok bunun gibi oyuncu oynadığı takımlar da iyi bir oyun sergileyemiyor. Ama özellikle bu oyuncuyu çok takip ettim ve hep iyi oynadı ve gelişti. Senin elinde çok daha fazlası olur iyi bir antreman programı ileDzagoevi Galatasaray'a almayı çok istedim neler yapmadım neler ama bir türlü gelmeyi kabul etmedi sonra zaten 3. sezon sonunda Leverkusene gitti.
2 oyuncu daha aldık ve transferi kapattık.
Alfred N'Diaye yeni Samuel Johnson olacak.
Volkan'ın yanına kaliteli bir Türk kaleci aldık. Sinan Bolat !
Transfer Özeti
Not : Transferler 48 ay taksitle gerçekleşmiştir.
Sezon başında 10 m euro transfer bütçemiz vardı. Transferden kazandığımız parayı çıkardığımız zaman 20-23 m euro arası bir para harcadık. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali görmek bizi maddi açıdan rahatlatır. Kadronun şu hali pek iş yapamaz gibi görünüyor. Fakat seneye muhteşem bir takım olacağız...
Ve Avrupa'da kullanacağımız 11
Ligde ise yabancı sınırlamasından dolayı rotasyona gideceğim.
TariboWest
U-19 Avrupa Şampiyonası Turksportal'da Yaşanır !
İşte U-19 Milli Takımımızın Grup Maçları
Puan Durumu
Yarı Finaldeyiz !
Yarı Final
Almanya gibi altyapısı sağlam olan bir takımı elediğimiz için gururluyuz. Şansımız yanımızdaydı ve 2 penaltı golüyle adımızı finale yazdırdık...
Ve Final...
Ne yazıkki grupta durdurmayı başardığımız Fransa'yı finalde durduramadık ve çok büyük bir şansı geri tepmiş olduk...
Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Türkiye U-19 Milli Takımı'ndaki görevimden istifa ettim...
TariboWest
Türkiye U-19 takımından öğrencilerini Fenerbahçe'ye kazandırırdın niye istifa ettin![]()
Fenerbahçe'de Semih Şentürk Şoku !
Sivasspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Semih Şentürk'ün 4 ay yeşil sahalardan uzak kalacağının açıklanması Ümit Boğa'yı endişelendiriyor. Bienvenu'nün de 1 ay sakatlanması ve sezon başlangıcını kaçırması Ümit Boğa'nın alternatif isimlere yönelmesine neden olacak gibi. Al Jazera'den Ricardo Oliveira ve Eskişehirspor'dan Batuhan Karadeniz ile görüşen Fenerbahçe yönetimi acilen forvet transferini tamamlamak istiyor...
TariboWest
Kulüpten Açıklama
Kulübümüz Ricardo Oliveira ve Batuhan Karadeniz ile sözleşme imzalamıştır. Ricardo Oliveira'nın bonservisine 275.000 euro, Batuhan Karadeniz'in bonservisine 3.500.000 euro ödenecektir. Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TariboWest
Abi çok hızlısınBen 3 günde 12. haftadayım Fenerbahçe ile
![]()