Daha önce Türkiye'deki alt ligler açık değildi. Bu oyuncu 2016-2017 yılında oyuna dahil olmuş.(24 yaşındayken) Ben Meksika'dan döndüğüm sezon Türkiye'deki alt ligleri açınca Alt liglerde bir anda regenler kendini gösterdi. Genelde kötüler ama böyle cevherlerde çıkmıyor değil Çoğu takımda en kötü böyle bir oyuncu var.![]()
...
Bulmak kolay iş ama almak kolay olmuyor yapacağın en makul teklif bile hemen milyonları buluyor, biz ticaretten anlamıyoruzanca böyle sözleşmesi bitecek oyuncuları tespit edip oyuncunun aklını çelmek adına medya önünde pohpohlayacaksın sözleşme imzalamasına engel olacaksın ve teklifi yapıştıracaksın demokraside çare tükenmez (:
...
Muhammed Demirci İ.B.B'de
Newcastle takımnı yönettiğim zaman 2012/2013 sezonunda o takıma dahil etmiştim. Ancak ben takımdan ayrılınca geçen senelerde fazla forma şansı bulamamış ve 6 sezonda sadece 5 maça çıkmış. Sezon sonunda takımdan ayrılan Muhammet ile yaptığımız görüşme olumlu geçti ve kendisini takıma aldık. Fiziksel olarak iyi durumda değil bu bizim için transferin olumsuz tarafı. ama hem bireysel antrenmanlarla hem de maçlarda oynayarak bu açığını kapatmaya çalışacaz. Muhammet'le 4 yıllık anlaşma sağladık yıllık 400 bin € maaş alacak.
...