1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Renklere Adanmış Hayatlar | Fenerbahçe SK | Sezon 1

Hybrid View

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Senden birşey rica edebili miyim? Maçların altına yazdığın yazılar zor okunuyor. Okunuyor tabii ki ama zorlanıyorum biraz daha büyütürsen veya Bold hale getirirsen sevinirim
    Peki hocam bende yeni farkettim şimdi. Şık duruyor diye tercih etmiştim. Yeni font okunaklı mı?

- - -

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta

Fenerbahçe Dolu Dizgin

Topla daha çok oynayan, daha çok pozisyona giren Fenerbahçe 1-5 galip geldi.

14.dakikada kanat oyuncusu Josh Simpson attığı kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi.Bu sefer 29.dakikada Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu Stoch attığı kafa golü ile sahneye çıktı, 1-1.

İkinci yarıya fırtına gibi giren Fenerbahçe, Hüseyin Tok'un hatası sonucu Caner'in golü ile skor üstünlüğünü ele aldı. Hemen ardından Ziegler kendi becerisi ile cezasahasına girdi sert ve düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı.

Nijerya milli takımının kaptanı Joseph Yobo 85.dakikada kafa golünü atıyor, 92.dakikada Alex ağları havalandırıyor ve fark 4'e kadar çıkıyor.

Fenerbahçe ligin ilk haftasından bu haftasına kadar ligte hiç mağlup olmadı. Ligin liderliğini Bursaspor'un puan kaybettiği bu hafta ele aldı.

Maçın adamı attığı 1 gol ve yaptığı 1 asist ile Miroslav Stoch oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    [CENTER]

Peki hocam bende yeni farkettim şimdi. Şık duruyor diye tercih etmiştim. Yeni font okunaklı mı?
    şimdi daha iyi

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    şimdi daha iyi
    Teşekkürler hocam takibiniz için

- - -

Spor Toto Süper Lig 14.Hafta

Sezer Öztürk Şov

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda mükkemmel bir gece. Fenerbahçe rakibini çok rahat mağlup etti.

Mehmet Topal, Fenerbahçe forması ile rakip fileleri ilk defa havalandırdı. 49.dakikada Sezer Öztürk ceza sahası sağ çaprazından vurdu ve farkı 2'ye çıkardı.

63.dakikada Emre Belözoğlu'nun açtığı ortaya karambol arasından kafayı vuran Sezer, kendisinin 2 takımının 3.golüne imza attı. Yine aynı Sezer, penaltıyı kaçırarak Hattrick yapma fırsatını tepti. Eski takımına karşı galibiyetin mimarı oldu.

85.dakikada Boyd'un uzaklardan attığı şutu Volkan son anda çeldi. Bu şut ve kurtarışı her iki takımın taraftarıda alkışladı.

Fenerbahçe namağlup serisini 14 maça çıkardı ve ligin 1.sırasında.

Maçın adamı attığı 2 golle Sezer Öztürk oldu.

Mesaj Yetkileri