1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Nihat Kahveci yeşil sahalara veda etti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Nihat Kahveci yeşil sahalara veda etti

Geçen sezon Beşiktaş formasını giyen Nihat Kahveci, faal futbol hayatını noktaladığını açıkladı. Nihat,''Bugün faal profesyonel futbolculuk kariyerimi noktalama kararımı değerli kamuoyuyla paylaşmak isterim'' dedi.

Geçen sezon Beşiktaş formasını giyen Nihat Kahveci, faal futbol hayatını noktaladığını açıkladı.

Nihat Kahveci, futbol hayatına son noktayı koyduğunu belirterek, ''Bugün faal profesyonel futbolculuk kariyerimi noktalama kararımı değerli kamuoyuyla paylaşmak isterim'' dedi.

Uzun yıllar önce Esenler Spor Kulübü'nün altyapısında başladığı ve profesyonel futbol yaşamına adım attığı Beşiktaş Kulübü'nde kısa sürede yaşadığı yükseliş sonrası; sırasıyla Real Sociedad, Villareal ve daha sonra yuvası gibi gördüğü Beşiktaş'a geri dönüşünün, profesyonel futbol kariyerinin kısaca özeti olduğunu dile getiren Kahveci, ''Futbol kariyerim süresince layık görüldüğüm dönemlerde genç milli takımlar ve A Milli Takım'a gerekli özen, saygı, onur ve şerefimle hizmet ettiğime inanıyorum. Kariyerim boyunca formasını terlettiğim kulüplerde, inişler ve çıkışlar ile birlikte başarılı, güzel günler yaşadım. Ülkemi milli takımlar forması altında olduğu kadar, yurt dışındaki kariyerim boyunca gerekli şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Kariyerim boyunca birlikte çalıştığım TFF başkan ve yöneticilerine; kulüp başkanlarına ve yöneticilerine; teknik direktör ve yardımcı hocalarıma; kulüp çalışanlarına; futbolcu ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarıma; tüm değerli basın mensubu yöneticilerine ve çalışanlarına; formasını terlettiğim kulüplerin taraftarlarına ve özellikle desteğini ve sevgisini hiçbir zaman eksik etmeyen Beşiktaş taraftarına, camiasına ve benden desteklerini ve sevgilerini esirgemeyen tüm spor camiası bireylerine en içten teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ayrıca hiçbir şart ve koşul gözetmeksizin her daim bana destek olan ve sevgilerini hiçbir zaman esirgemeyen sevgili eşim ve aileme sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Bu arada Nihat Kahveci, geçtiğimiz günlerde vefat eden KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lefter Küçükandonyadis ve milli kayakçı Aslı Nemutlu için başsağlığı dileğinde bulunarak, ''KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Sayın Rauf Denktaş, Türk futbolunun 'Ordinaryüs' lakaplı efsanevi futbolcusu değerli büyüğümüz Lefter Küçükandonyadis ve milli kayakçı kardeşimiz Aslı Nemutlu'nun aramızdan ayrılışları ile ilgili üzüntümü paylaşmak isterim. Allah rahmet eylesin, değerli ailelerine başsağlığı ve sabır dilerim'' ifadelerine yer verdi.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Böyle bir vedayı kesinlikle hak etmemişti.Yolu açık olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Besiktasin birseyler yapmasi lazimdi neyse hayirlisi ney ise o olsun. kendisini umarim yorumculuk veya baska birseylerde goruruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla ben futbolcu olsaydım ve futbolu bıraksaydım,yorumcu olurdum kesinlikle.En baba meslek.Oturduğun yerden konuşuyorsun ve para kazanıyorsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İspanya'ya yerleşmiş zaten.Bir süre dinlenecekmiş.Çocuklarının eğitimi falan vermez.Kolay kolay dönmez Türkiye'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Tekke'nin düştüğü hataya düşmedi zamanında bıraktı. Bir insan bırakacağı zamanı iyi bilmeli. Nihat artık vasat oynuyordu ve en iyi zamanda bıraktı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla ben futbolcu olsaydım ve futbolu bıraksaydım,yorumcu olurdum kesinlikle.En baba meslek.Oturduğun yerden konuşuyorsun ve para kazanıyorsun.
    Dimi Zaten son dönemin trendi bu. Futbolu bırakan sağa sola yorumcu oluyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Memleketi Giresun'a gelip en azindan 1 sene top oynamaliydi. Hele bu durumdayken klup en azindan yardimci olmaliydi bu konuda kirginim Nihat'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yolun açık olsun Nihat. bir ara Fenerbahçe istemişti çok istemiştim bize gelmesini.. Beşiktaş inşallah bir jübile maçı yapar Sociedad la olsa daha da güzel olur
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ülkemizi avrupada en iyi şekilde temsil etmiş efendi başarılı bi futbolcuydu böyle bitmesini istemezdim ama yapıcak bişi yok

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

En sevdiğim Beşiktaş'lı futbolcular arasında kesinlikle ilk 5'e girer. Yolu açık olsun,böyle olsun o da istememiştir ama hayat işte...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Memleketi Giresun'a gelip en azindan 1 sene top oynamaliydi. Hele bu durumdayken klup en azindan yardimci olmaliydi bu konuda kirginim Nihat'a.
    Tükiye'de Beşiktaş'tan başka hiçbir kulüpte oynamayacağını defalarca söyledi ve sözünde durarak Beşiktaşlı Nihat olarak bıraktı futbolu. Yardım edecek olsa, bunu maddi olarak da yapabilir. İlla, oynamasına gerek yok.

Yolu açık olsun. Her şey için teşekkürler.

Öp Nihat'ın yanağını.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tükiye'de Beşiktaş'tan başka hiçbir kulüpte oynamayacağını defalarca söyledi ve sözünde durarak Beşiktaşlı Nihat olarak bıraktı futbolu. Yardım edecek olsa, bunu maddi olarak da yapabilir. İlla, oynamasına gerek yok.

Yolu açık olsun. Her şey için teşekkürler.

Öp Nihat'ın yanağını.

Zaten onu yapmadığı için söyledim bende bunu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Henüz bırakacak yaşta değildi bence, mutlaka bir takım bulabilirdi, söylentilere göre bazı kulüplerden teklif almış avrupada ama meblağları beğenmemiş. Nasıl bi bırakış anlamadım, zirve desen zirvede değil, yerin dibi desen değil, bıkmış demekki futboldan..
    Burak

En iyi Çek Cumhuriyeti maçındaki golleriyle hatırlıcam

Mesaj Yetkileri