1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    celal pir @celalpir 6 saat

Fenerbahçeli dostlar sürekli okuyorum. Hep savunmadayız. Bize saldıran GS başkanı devlete enerjide 465 milyon dolar kazık atmış bir adam.

Kendisi pahalı elektrik satmakla övünüyor. devlete attığı kazık da milletin vergileriyle ödenmiş. Şimdi bu GS yönetimi ahlaktan dem vuruyor

Biz de emekliye 200 lira intibak parasını haber yapıyoruz. Vah vatandaş vah senin kaç 200 liran "namuslu işadamlarının" cebinde bi bilsen...

SAYIŞTAY raporuna göre‚ yatırım tutarının şişirilmesi ve elektrik fiyatının yüksek tutulması nedeniyle Aysal´ın şirketi‚ kamuyu altı yılda 872 milyon dolar zarara uğrattı.
    Büyük iş adamlarının çoğunun böyle işlere bulaştığını düşünüyorum ben.Bunu yazan kişi Fenerbahçe Beşiktaş veya herhangi bi kulübümüzde ki büyük iş adamlarının sütten çıkmış ak kaşık olduğunu mu düşünüyor acaba.Bu hayatta kimse siyah ya da beyaz değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Büyük iş adamlarının çoğunun böyle işlere bulaştığını düşünüyorum ben.Bunu yazan kişi Fenerbahçe Beşiktaş veya herhangi bi kulübümüzde ki büyük iş adamlarının sütten çıkmış ak kaşık olduğunu mu düşünüyor acaba.Bu hayatta kimse siyah ya da beyaz değil.
    problem burda işte oda aynısını söylüyor
    fbye kirli demeye çalışanlar o kadar da temiz değil demek istiyor her konuda...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    problem burda işte oda aynısını söylüyor
    fbye kirli demeye çalışanlar o kadar da temiz değil demek istiyor her konuda...
    Bana kalırsa siz fazla alıngansınız haklı olarak süreç etkili tabi ki.Yalnız Ünal Aysal'ın Fenerbahçe kirli biz temiziz veya "biz temiziz diyenden daha temiziz" türünden bir açıklaması yok adama niye saldrıyorsunuz anlamıyorum.Siz nasıl haklı olarak takımınızı savunuyorsanız Ünal Aysal'da haklı olarak takımının haklarını savunuyor.Adamın belirli projeleri var Avrupa ile ilgili.Telegol'de de açıklaması oldu eğer bu olaylar yüzünden ülke ceza alırsa Mayıs'ta bırakırım başkanlığı diye.Hiç kimse projesinin yıkılmasını istemez değil mi ? Siz tarihinizin en iyi kadrolarından birini kurmuşken birden hayalleriniz yerle bir olmadı mı? Bu durum da aynı.

Mesaj Yetkileri