Seriyi yakaladık, Eskişehir de bence artık eski gücünde değil. Skor tahminim Es-Es 0-2 Galatasaray
Galatasaray'ın tökezleyeceği hafta geldi bence. Beraberlik bekliyorum.
2-0 kazanırız diyorum.Teknik direktörlüğüne gitmiş bir Eskişehir'in tökezleme sürecine girdiğinide sayarsak bizi yenmesini olanaksız görüyorum ama yeter ki yakaladığımız pozisyonları değerlendirelim.Sercan bu maç bizim için kilit oyuncu olacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gs bu haftada puan kaybi yasamaz en azindan ben oyle istiyorum![]()
Bana kalırsa artık kaybedeceğiz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İşimiz zor Eskişehirspor potansiyelli takım...Kanatları hızlı diyebiliriz...Daha çok ortadan oynuyorlar Alper-Veysel ikilisiyle...Onlara önlem almalıyız Balta'nın oldugu kanattan da çok geleceklerdir işi zor yani...0-0 ya da 1-1'lik bir skor bekliyorum alt biter...
Gelenek Devam Eder Skor tahminim 1-3 yada 0-3 , 5,ci vitesden 3"e falan dusebiliriz![]()
Es-Es puan veya puanlar alıcaktır .
Last edited by furkan58 : 18.Ocak.2012 at 16:02
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bende Esesin bu maçtan puan ve puanlar alacağını tahmin ediyorum.
İlk golü biz bulursak alırız maçı.Es-Es öne geçerse zorlaşabilir maç.Baros'un olmaması bizi etkileyecek baya.Sercan yada Engin oynar büyük ihtimal.Bence Sercan'la çift forvet çıkmalıyız.Kritik bir virajdan geçiyoruz.Kayıpsız atlatmamız lazım.
Eğer rekor kıracaz diye heyecan yapmazsak kazanırım. Ama mutlaka ilk golü bulmalıyız.Golü yersek Eskişehir kapanırsa açmak zor olur
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Rijkaard döneminde sezon başındaki 6 maçlık galibiyet serisini Eskişehir bozmuştu Ali Sami Yen'de.Umarım tarih tekerrür etmez.Takıma güveniyorum.Zor da olsa kazanırız, kazanmalıyız, kazanacağız.
En banko maçlardan bir tanesi. İddiaya H2 basmayı düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ne kadar eksiklerimiz olsada , yinede rahat yenebileceğimiz bir takım .
kulüp tarihimizin en büyük galibiyet serisine bir halka daha ekleyeceğiz benim buna inancım tam eskişehiri yeneriz
En az 4 attığımıza göre 5-2 falan alırız bu maçı.
Belki bir nostaljiyle 3 atarız![]()
Eskişehir bize ters gelen bir takım, kendi evinde oynadığı maçlarda da oldukça başarılı.. Puan kaybedebileceğimiz bir maç, ancak ben bu olumlu serinin bu maçta bozulmayacağı inancındayım.. Çok gollü bir galibiyet bulabileceğimizi sanmıyorum, tek farklı Galatasaray galibiyeti tahmini ve temennisinde bulunuyorum..
Kritik bir viraj daha şampiyonluk yolunca ancak geçen maçlardaki gibi özgüven ve kazanma ruhu ile oynarsak yine maçı koparabiliriz , defanstan çıkarken saçma sapan top kayıpları yapmadığımız sürece yani bireysel hata yapmadıgımız sürece iyi bir galibiyet alabiliriz , yani öyle umuyorum.
Allah utandırmasın...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu maç berabere bitecek ahanda şuraya yazıyorum![]()
FM Gazetesi
Eskişehir kazanacak ahanda şuraya yazıyorumGalatasaray'ın serisini geçen yıl da bozmuştu Es-Es,bu yılda öyle olur bence. Ersun Yanal pozitif oynatmayı seven bir hoca,maç zevkli geçecektir.
![]()
Ersun yanal ve pozitif oyun mu?Ersun Yanal'ın tek taktiği "orta alanda sert oynayın,vurun kırın topu alın ve kontradan gol arayın" Yani rakibi oynatmama üzerine kuruyor adam sistemi.zaten bunu pazar günü de görürüz. Sert bir Eskişehir bekliyorum ben.O yüzden bizimkiler rakibi pas ile yorarak oynamalı. Çok fazla ayagında top tutmamalı. Melo geçen 2 haftada yaptıgı gibi topla çıkmaya çalışırken top kaptırırsa Es-es cezayı keser....
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ne bileyim, benim aklımda Gençlerbirliği'nden beri Ersun Yanal öyle oynatıyor olarak aklımda kalmış.Belki de sen haklı çıkarsın![]()
eses iyi oynamıyor gs beklenenin aksine çok rahat oyunla 3 0 kazanır bence