Sayfa 12 / 20 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Tottenham ve Kayserispor maçların çok iyi,umarım devamı da gelir

Altay Karşıyaka Derbisi
    Karşıyaka'nın Süper Lige yükselmesi ayrıca bizi çok mutlu etti.

Maç Sonu Taraftarımız az ama vefakar
    [YOUTUBE="bOHSOKYL6E8"]Büyük Altay[/YOUTUBE]

Defans hattı ilk defa hatasız oynadı Murat Akça ve Zaitsev ilerleyen maçlarda da bu ikiliyi oynatacağım eğer bu şekilde oynamaya devam ederler ise sezon sonuna kadar benden formayı kaparlar sağ bek genç Ali Akar a şans veriyorum maça onunla başlıyorum bir şeyler yapıyor sırıtmıyor sol bek Sawogena pek güven vermiyorum çünkü asıl mevkisi geri kanat ama taktiğimizde geri kanat kullanmıyorum özellikle oyuncu kaçırması büyük maçlarda beni çıldırdıyor alternatif Doğukan Pala pek hata yapmıyor tam bir asker görev adamı profili kötü ama kendi bölgesinde hatasız oynuyor kendi yağında kavruluyor.Bugün oyuna sonradan giren Almatov 1 gol 1 asist yaptı oyuna hareket getirdi.Güzel bir maç oldu.

Tottenham ve Kayserispor maçların çok iyi,umarım devamı da gelir
    Teşekkürler güzel puanlar çıkardık İnşallah devam eder ...

Derbiyi kazanman çok iyi olmuş, toparlanmışsın artık umarım bu sezonu olabildiğince yüksek bir pozisonda bitirirsin

Quote Originally Posted by express View Post
    Derbiyi kazanman çok iyi olmuş, toparlanmışsın artık umarım bu sezonu olabildiğince yüksek bir pozisonda bitirirsin
    Kazanmak istikrar anlamında önemliydi güzel bir sezon olabilir ama umarım sakatlık olmaz korkuyorum çünkü kadro derinliğimiz iyi değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Çok sakatlık oluyor arkadaşlar aşırı derecede kadroyu geniş tutmak lazım

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Çok sakatlık oluyor arkadaşlar aşırı derecede kadroyu geniş tutmak lazım
    Gençlere güveniyoruz Ama uzun süreli sakatlıklar yaşanmasın

Bugün Deplasmanda Almanya'da gurbetçilerimizin önünde W.Bremen'i 1-0 ile geçerken gol kaçırma rekorunu da kırıyoruz.Bugün gurbetçilerimiz Tarihi farka şahit olabilirlerdi ...

[YOUTUBE="-xdiy3NEL84"]Mokoena Gurbetçileri Çoşturdu.[/YOUTUBE]

Last edited by grozny : 20.Ocak.2012 at 18:53

Werder'i yenmen harika olmuş

Werder'i yenmen harika olmuş
    Keşke maçın 90 dakikasını yükleme şansım olsa hala bu kadar golün nasıl kaçtığını düşünüyorum Bremen çok şanslı günündeydi rakip takımın kalecisi 8.3 puan aldı kurtardıklarını geçtim sadece 2 top direkten döndü 1 top çizgiden çıkardılar güzel zevkli bir maçta Mokoena güzel bir gol attı onu yükleyeceğim şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Deplasmandaki galibiyetin kilit bir puan olmuş tebrikler Zeljeznicar'dan 3, Werder'den 1 puan daha koparırsan bu iş biter grup çıkarsın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Deplasmandaki galibiyetin kilit bir puan olmuş tebrikler Zeljeznicar'dan 3, Werder'den 1 puan daha koparırsan bu iş biter grup çıkarsın.
    İnşallah gruptan çıkacağız ...

Güzel oyun güzel skor

Avrupa Ligi B Grubu Puan Grubu

2015-2016 Süper Toto Süper Lig

Süper Lig Oyuncu Verileri

Her iki kulvarda da doludizgin gidiyoruzzz..

Her iki kulvarda da doludizgin gidiyoruzzz..
    Gidiyorduk

Antep şuanda çok form da bir ekip ben bu deplasmandan 1 puanla döndüğüm için üzgün değilim aksine u maç trafiğinde yenilmemek en önemliydi.Lazar Markovic ilk golünü attı onun golü ile 1 puan aldık bugün.

Oyunda eğer şike gibi bir şey olsaydı bugün bizde kiralık oynayan kalecimiz Ojeda nın şike yaptığını düşünürdüm.Bugün bu kaleciye ne oldu anlamadım saçma sapan goller yedi ama onun kadar suçlu bir başkası daha var Murat Akça maçın önemini idrak edememiş olacak ki bu maçta çift sarı karttan kırmızı kart gördü.Sezon sonuna kadar bu iki futbolcuya kesinlikle objektif davranmayacağım.İhsan a bu maçta formayı vermemek hataydı kalede Murat akça ise zaten alternatifi çok maça dönecek olursak bugün Bremen yatıp kalsın Murat akça ile Ojeda ya dua etsin. Maçta çok rahat anlaşılıyor biz zaten 10 kişi ile bile Bremen i alt edicek güce sahibiz bugün hem 10 kişi kaldık hem şans faktör ü Bremen den yanaydı bir de 87.dk gol yediğiniz anda maçı çevirmek neredeyse imkansızdı bizim bugün bir kaç dakikamız daha olsa onuda başarıcaktık herşey e rağmen takımımla gurur duyuyorum ve sizi muhteşem goller ile baş başa bırakıyorum.

[YOUTUBE="e28kLA8scSE"]Altay 2-3 W.Bremen[/YOUTUBE]

Coronel in gol attı yerden taksi 10 lira yazar

Nazar değdi sanırım
    Problem değil toparlayacağına inanıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Golleri izledim harbiden çok kötülermiş ya

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

grup maçı telafisi olur

Geçen sezon son maçta ligde kalan Bucaspor bu sezon ligin dibine demir attı düşmesine kesin gözü ile bakıyorlar 3 puanı 4 golle aldık bizim açımızdan güzel bir maç oldu.

Çok güzel bir maç oluyordu taki hakemin penaltı kararını vermesine kadar penaltı kararı ile hakem bugün maçı katletti futbolda bu hatalar var diyoruz ve sesimizi çıkarmıyoruz şu unutulmamalıdır ki bugün Arena da Galatasaray a kök söktürdük biz oynadık 3 puanı onlar aldı.Savaş alemdar 35 metreden süper bir gol atarken Galatasaraydan Stancunun golüde çok güzeldi 2 golde hatanın en iyi golleri arasında yerini aldı.Ligdeki ilk yenilgimizi aldık.Ayrıca bugün bir çok as futbolcumuzdan yoksun kaldık genç oyunculara yer vermek zorunda kaldık.

Kayserispor'dan kovulan Ziya Doğan'ın yerine Kayserispor İbrahim Altuntaş'ı getirmeyi düşünüyor.
    İbrahim Altuntaş gazetecilere bu konuyla ilgili yorum yapmazken olayı yalanlamaması medyada günün konusu oldu.

Burada işler yolunda Altay ı bırakmayı düşünmüyorum.Ama Milli Takım çalıştırmak istiyorum özellikle U-20 Milli Takımlarına iş başvurularında bulunacağım ...

Bugün Fenerbahçe ile oynadık Takımda eksiklerimiz vardı.Güzel bir oyun ortaya koyduk.Markovic 2 gol attı bugün Markovic in 2 golüne asistide Alfaro yaptı 2 gol birbirine bu kadar mı benzer resmen birebir aynı pozisyon sağdan içeri giren Alfaro pasında çaprazdan dar açıdan Markovic ve gol.Bugün bizi derinden etkilen 2 olay yaşandı.Kouassi takımın dinamosu ortasahanın dişlisi bugün sakatlandı ve 5 ay yok.Coronel ise 5 hafta bizimle olmayacak.Celta Vigo nun Coronel e 13m lik transfer yapması şaşkınlık yarattı belki devre arası takımdan gönderebiliriz teklif artarsa ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fener galibiyeti klas olmuş, ligde de liderlik koltuğu sağlamış iyi gidiyosun başarılar
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Kaçıncı hafta? puan durumu?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray'ı da yenseymişsin iyi olurmuş

Savaş Alemdar'ın 2 güzel golü ile bugün 3 puan alıyoruz ... Genç İbrahim İlk kez ilk 11 de şans buldu.Güzel maç oldu bizim açımızdan.

Galatasaray maçını İlker Meral katletmiş ama diğer maçları da kazanman harika olmuş.Umarım son maçlardaki gibi istikrar yakalarsın

Sakatlıklar ve Cezalı oyuncular nedeni ile yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmak zorunda kaldık mesela Niyazi 16 yaşında bugün iyi bir performans sergiledi dakika 25 de Burkine fasolu futbolcumuz Sawadogo kırmızı kart görmesine rağmen bugün 3 puanı aldık almasına ama gruptan çıkmak için Tottenham ı yenmemiz lazım şuan için bu imkansız şu gruptan çıkamayacak olmak bizi kahrediyor çıkmayı hak etmiştik.

mükemmel kariyer başarılar

Quote Originally Posted by eXeKurnaz View Post
    mükemmel kariyer başarılar
    İnşallah Mükemmel olacak Teşekkürler ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tottenham'dan beraberlik koparman yetmez mi ?
    ...

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tottenham'dan beraberlik koparman yetmez mi ?
    Bremen %100 Galip gelir hatta fark atar hocam berabere kalsak bile 9 puan onlar olur 8 puan biz 9 puanla onlar çıkar artık başka bahar a bugun işlerim vardı oyunu açamadım yarın bakalım neler olacak

Sayfa 12 / 20 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri