Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 499 sonuç

Konu: Almanya'ya Geri Döndük [ Bayern - 10. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Sarıyerin bile transfer bütçesi 7M sen ölmüşsün de ağlayanın yok be arkadaşım Bence bunda yanlış transfer stratejierin rol oynadı. Umarım bundan sonra takımı toparlarsın ama yazılarından sonra biraz zor gibi gözüküyor. Ama Fener ne dipsiz kuyulardan çıktı bundan da çıkar
    Bu sene giden oyunculardan gelen paraları seneye kullanacağım artık...
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    52 m euro maaş bütçesimi olur oyun bozuldu galiba yönetime girip ordan maaş bütçesini transfer bütçesini aktarmayı dene istersen.
    Şu anda ödediğimiz maaş 46 m euro. Ordan biraz aktardım. Giden oyuncularla birlikte iyi bir paraya ulaşmış olacağım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de Yaprak Dökümü !

Geromel ( 11.25 m euro - Sevilla )

Amrabat ( 5.25 m euro - İnter )

İssiar Dia ( 3.8 m euro - Birmingham )

Emre Belözoğlu ( 4.1 m euro - Juventus )

Mehmet Topuz ( 2.5 m euro - Werder Bremen )

Ricardo Oliveira ( 475 b euro - Werder Bremen )

Batuhan Karadeniz ( 1.7 m euro - Deportivo )

Cristian Baroni ( 250 b euro - Chievo )

Not : Alfred N'Diaye Novara'ya, Gökay İravul Deportivo'ya, Okan Alkan Manisaspor'a, Sezer Öztürk ve Bekir İrtegün de Güngören Belediye'ye kiralanmıştır.
    Last edited by GeorgeWeah : 19.Ocak.2012 at 22:41
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İşte Fenerbahçe'nin Yeni Transferleri

Mehmet Topal

Alper Potuk

Umut Bulut

Furkan Özçal

Sefa Yılmaz

Kerim Frei

Muhammet Demir

Özgür Çek

Orhan Gülle

Artun Akçakın

Erdal Yıldırım

Erkan Sevimli

Transfer Özeti

Kadro

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de Kaptanlar Belli Oldu !

Yeni sezonda Fenerbahçe'nin kaptanları belli oldu. Hamit Altıntop kaptan seçilirken, yardımcı kaptan Ivelin Popov oldu. 3. kaptan ise Volkan Demirel seçildi...
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Oyuncuları çok iyi paraya satmışsın. Bu arada bu acı gerçeği söyleyeyim sana kerim frei yi ben karsspor a bedavaya aldım sen para vermişsin

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Ümit (isim?) Şimdi aldığın oyuncular gerçekten vasat ama herhalde bir bildiğin vardır Bir de dikkatimi çekti yukarıda taktiğini gördüm saha dizilişini. Eğer yanlış anlamaz isen Mehmet Topal-Anchorman olarak gözüküyor ki Mehmet Topal o rolde fazla iyi değil onu Defansif ortsahaya çevir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Oyuncuları çok iyi paraya satmışsın. Bu arada bu acı gerçeği söyleyeyim sana kerim frei yi ben karsspor a bedavaya aldım sen para vermişsin
    Sözleşmesi devam ediyordu. Mecburen para verdim.
    Ümit (isim?) Şimdi aldığın oyuncular gerçekten vasat ama herhalde bir bildiğin vardır Bir de dikkatimi çekti yukarıda taktiğini gördüm saha dizilişini. Eğer yanlış anlamaz isen Mehmet Topal-Anchorman olarak gözüküyor ki Mehmet Topal o rolde fazla iyi değil onu Defansif ortsahaya çevir
    Aldığım oyuncular vasat belki ama potansiyeli olan oyuncular. Mesela ilk 11 de oynayan isimlerden 7-8 tanesi hala gelişim gösteriyor. Bu sene ŞL şampiyonluğunu alamayacağımı düşündüğüm için geleceğin kadrosunu kuruyorum. Ayrıca finans olarak da zenginleşmeye çalışıyorum. Başarı da mutlaka gelecek. Mehmet Topal konusunda haklısın. Fakat o bölge sadece defans yapsın istiyorum. Mesela öndeki 5 li sürekli atağa çıkıyor. Dönen topları Topal karşılıyor. Veya kontrataklarda çok faydası oluyor. Yani Topal öyle oynamaya alışmalı.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

ya yok zaten yine aynı yerde oynayacak bak Anchorman ın en önemli özelliği defans ile bitişik oynaması yani 3'lü defans oyuncusu gibi düşün ve Anchorman oynatacağın adamın kafa topları iyi olması gerekiyor. Ama Mehmet Topalın iyi değil çok gol yersin öyle... Yine aynı bölge de oynat ama DM olarak oynat yine defans olarak ayarla zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ya yok zaten yine aynı yerde oynayacak bak Anchorman ın en önemli özelliği defans ile bitişik oynaması yani 3'lü defans oyuncusu gibi düşün ve Anchorman oynatacağın adamın kafa topları iyi olması gerekiyor. Ama Mehmet Topalın iyi değil çok gol yersin öyle... Yine aynı bölge de oynat ama DM olarak oynat yine defans olarak ayarla zaten
    Şu anda bir sorun yok. Dediğin gibi çok gol yersem defansif orta saha yaparım. Tavsiye için teşekkürler.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TFF Süper Kupa

ŞAMPİYON FENERBAHÇE !

Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakiplerimiz Belli Oldu !

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 1-2-3. Hafta

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. Maç

Yok Böyle Bir Maç !

Takım istediklerimi tam uyguladı ve muhteşem bir galibiyet aldık. Meşhur vur-kaç taktiğimiz işe yaramış oldu. Kapalı oyun ve kontratak

STSL 4-5-6. Hafta

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. Maç

Şanssız günümüzdeydik. Chelsea'yi 2008'deki gibi çimlere gömerdik ama bu sefer kontralarla biz vurulduk...

Yönetim genç tesislerin tamamlandığını duyurdu.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferleri ben yine beğendim
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Transferleri ben yine beğendim
    Transferleri yine beğenmene yine sevindim.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Şu anda bir sorun yok. Dediğin gibi çok gol yersem defansif orta saha yaparım. Tavsiye için teşekkürler.
    Necid coşmuş yahu sezon başında birde Dzagoev ne kadar sakatlandı?

Hocam şimdi baştan beri baktımda transferlerine filan çok fazla transfer yapmışsın ve bu oyuncuların çoğu vasat oyuncular vede çok para vermişsin. Sadece Dzagoev, Hamit, Mehmet Topal transferlerini güzel buldum şimdiye kadar. Zaten 48 ay taksitle transfer yapıyorsun, az yap ama öz yap derim ben. Klüp finansı daha iyi olabilir bu şekilde.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Necid coşmuş yahu sezon başında birde Dzagoev ne kadar sakatlandı?
    2 ay sakatlanmıştı, yeni döndü.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Hocam şimdi baştan beri baktımda transferlerine filan çok fazla transfer yapmışsın ve bu oyuncuların çoğu vasat oyuncular vede çok para vermişsin. Sadece Dzagoev, Hamit, Mehmet Topal transferlerini güzel buldum şimdiye kadar. Zaten 48 ay taksitle transfer yapıyorsun, az yap ama öz yap derim ben. Klüp finansı daha iyi olabilir bu şekilde.
    Şu anda finansal olarak sıkıntı yok. Ayrıca aldığım oyuncuların vasat olduğunu düşünmüyorum. Mesela Serdar Aziz, Diego Polenta, Emre Can ve Furkan Özçal kaliteli oyuncu olacaklar. Diğer aldığım genç oyuncular ise rotasyonda kullanacağım isimler. Ama şu anki duruma bakarsak ŞL için kadro kalitemiz vasat haklısın.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri

İlk yarı sona erdi...
    TariboWest

Şu anda finansal olarak sıkıntı yok. Ayrıca aldığım oyuncuların vasat olduğunu düşünmüyorum. Mesela Serdar Aziz, Diego Polenta, Emre Can ve Furkan Özçal kaliteli oyuncu olacaklar. Diğer aldığım genç oyuncular ise rotasyonda kullanacağım isimler. Ama şu anki duruma bakarsak ŞL için kadro kalitemiz vasat haklısın.
    Bende zaten ŞL açısından bakarak söledim vasat olduklarını. Aldığın gençler zaten gelişmese bile seni her yıl şampiyonluğa oynatırlar. Türkiye içinde sıkıntı yaşamassın da Avrupa için biraz tecrübeli(24-25-26 yaş) ve Avrupa'da maçlara çıkmış oyuncu tercih etsen daha iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

ŞL'de daha iyi yere gelebilirdik. Sağlık olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Bende zaten ŞL açısından bakarak söledim vasat olduklarını. Aldığın gençler zaten gelişmese bile seni her yıl şampiyonluğa oynatırlar. Türkiye içinde sıkıntı yaşamassın da Avrupa için biraz tecrübeli(24-25-26 yaş) ve Avrupa'da maçlara çıkmış oyuncu tercih etsen daha iyi olur.
    Elimdeki genç oyunculara tecrübe kazandırıp şampiyonluklar almayı düşünüyorum. Belki bu biraz da fantezi ama bu sene Avrupa Ligi'ndeki performansa göre sene sonu transfer politikamı belirleyeceğim.
    Quote Originally Posted by .AmasyaSpor. View Post
    ŞL'de daha iyi yere gelebilirdik. Sağlık olsun.
    Olmadı. Artık Avrupa Ligi'nde kupayı almak istiyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 18-19-20-21-22-23-24-25-26. Hafta

ZTK 4. Tur

ZTK 5. Tur

ZTK Çeyrek Final

Yarı finalde rakip Trabzonspor
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Avrupa Ligi'ndeki durumumuzu bir an önce belli etmek için ssleri toplu şekilde ekliyorum. Kusura bakmayın artık. Geri kalan kısmı biraz daha detaylı vermeye çalışacağım.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalde Rakip Anji Makhachkala

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Resimleri yüklediğin sitenin benimle bir sorunu var anlaşılan. Resimler gözükmüyor. Yenile yapıyorum bazen bi kaçı gözüküyor ama hepsini göremedim o yüzden yorum yapamıycam kusura bakma usta

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Resimleri yüklediğin sitenin benimle bir sorunu var anlaşılan. Resimler gözükmüyor. Yenile yapıyorum bazen bi kaçı gözüküyor ama hepsini göremedim o yüzden yorum yapamıycam kusura bakma usta
    Kardeşim bir sorun yok herhalde. Kullandığın tarayıcıdan kaynaklı da olabilir. Chrome veya mozilla mı kullanıyorsun ?
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Tomas Necid Tomas Necid Tomas Necid !

Fazla söze gerek yok. Kadıköy Cehennemi'nde gerekeni yaptık.

STSL 31. Hafta

Derbide Gülen Taraf Beşiktaş !

Kazanmamız gereken maçı şanssız bir şekilde kaybettik. Enoh'un golü 3 puanı Beşiktaş'a getirdi...

STSL 32. Hafta

Beşiktaş maçının telafisini Trabzon karşısında gerçekleştirdik. Son haftaların formda ismi Tomas Necid 3 puanın en büyük mimarlarından biri oldu.

STSL 33. Hafta

Muhammet Demir 2-0 Antalyaspor

İlk 11 imizi dinlendirdiğimiz maçta genç golcümüz Muhammet Demir'in sayesinde galip geldik. Bugün attığı gollerle ligdeki gol sayısını 8'e çıkardı.

STSL 34. Hafta

Maçın hakkı kesinlikle bu değildi. Tek kale oynamamıza rağmen tek atağında golü bulan Sivas 3 puanı kaptı. Ayrıca Popov'un muhteşem şutu da direkten döndü.

Ligin iyi ekiplerinden Eskişehirspor'un küme düşmesi bu senenin süprizlerinden oldu.

Playoff Grubu Puan Durumu

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Ve Geçen Sene Olduğu Gibi Yine Yarı Finaldeyiz !

İlk maçta aldığımız 2-0 ın avantajını çok iyi kullandık. Rakip 10 kişi kalınca işimiz iyice kolaylaştı ve golcümüz Necid üstüne düşen görevi yerine getirdi ve yarı finale çıkmayı başardık. Ayrıca Samuel Eto'o cezası yüzünden iki maçta da oynamadı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali'ndeki Rakibi Belli Oldu !

Sıkıntılı bir takım geldi. Umarım finale çıkmayı başarırız. Eğer finale çıkabilirsek rakibimiz Leverkusen-Wigan galibi olacak...
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

offff rakip çok zor be arkadaşım. Oyunun kat kat iyi yaptığı takımlardan...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

offff rakip çok zor be arkadaşım. Oyunun kat kat iyi yaptığı takımlardan...
    Aynen öyle. Her seride şişiriyorlar Marsilyayı. Bakalım neler yapabileceğiz ?
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kardeşim bir sorun yok herhalde. Kullandığın tarayıcıdan kaynaklı da olabilir. Chrome veya mozilla mı kullanıyorsun ?
    chrome kullanıyorum. İlk başlarda hiç böyle sorun yoktu

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

chrome kullanıyorum. İlk başlarda hiç böyle sorun yoktu
    Tarayıcıdan kaynaklı bir sorun o zaman. Çünkü diğer arkadaşlarda böyle bir sorun olmuyor. Varsa da yorumlarda belirten olmadı.
    TariboWest

Sayfa 6 / 17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri