Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Samsunspor kazanır

3 60.00%
  • Berabere biter

2 40.00%
  • Orduspor kazanır

0 0%
1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: [21.Hafta] Samsunspor - Orduspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan Özmerti es geçme , Belediye maçında çok iyi oynadı.Geçen yıl Karabük'ün en iyi oyuncusu idi.
    Culio son maçta solda oynadı. Cuper bu belli olmaz tabi, Ayrıca Ribeiro yokluktan oynuyor. Topla hiçbirşey yapamıyor. Sadece koşuyor o kadar. Dalmatta yarın oynayabilir. Javito kendi öğrencisi, kendisi getirdi o yüzden onbire yazdım.

Birde şu var.. Takım çok koşuyor. Koşmayana, savaşmayana forma yok. İdmana gittik. Kondisyoner Puebla oyuncuların pestilini çıkarıyor. Cuper zaten dayanıklık ve fiziğe çok önem veriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Hakan Özmerti es geçme , Belediye maçında çok iyi oynadı.Geçen yıl Karabük'ün en iyi oyuncusu idi.
    Culio son maçta solda oynadı. Cuper bu belli olmaz tabi, Ayrıca Ribeiro yokluktan oynuyor. Topla hiçbirşey yapamıyor. Sadece koşuyor o kadar. Dalmatta yarın oynayabilir. Javito kendi öğrencisi, kendisi getirdi o yüzden onbire yazdım.

Birde şu var.. Takım çok koşuyor. Koşmayana, savaşmayana forma yok. İdmana gittik. Kondisyoner Puebla oyuncuların pestilini çıkarıyor. Cuper zaten dayanıklık ve fiziğe çok önem veriyor.

Hakan değilde Onur'un yerine culio geçebilir sol taraftada dalmat. hem daha iyi top çevrilir diye düşünüyorum öyle olursa orta alandaki yetenekli oyuncu sayısı artar
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri