Ümit yeni gördüm kariyerini , başarılar diliyorum![]()
Ümit yeni gördüm kariyerini , başarılar diliyorum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ZTK Yarı Final
Farklı galip geldik ve finalde Gaziantepspor ile eşleştik...
Playoff 1. Maç
Playoff grubuna 3 puan ile başlamak önemliydi ve bunu başardık.
Playoff 2. Maç
Şampiyonluk için yarıştığımız Galatasaray ile deplasmanda zorlu bir maç oynadık. Aldığımız beraberlikle avantajı lehimize çevirdik.
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç
Çok zorlu ve stresli bir maçı daha geride bıraktık. 1 tane gol bulsak süper sonuç almış olacaktık ama başaramadık. Deplasmanda Marsilya bizi çok sıkıştıracak ve boğacak gibi. O yüzden deplasmanda kapalı bir oyun oynayacağız ve kontrataklarla gol bulmaya çalışacağız. Bu biraz intihar da olsa açık oynadığımız zaman farklı mağlubiyet alacağımızı düşünüyorum...
TariboWest
Playoff 3. Maç
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç
Yine Yarı Final, Yine Final Arefesi, Yine Hüsran !
İlk yarıyı 1-0 önde kapattık. Turu geçeceğimize inancımız gelmişti ki Diego Polenta ve Gökhan Gönül hevesimizi kursağımızda bıraktı. Önce Polenta önündeki Remy'e pas verdi, gol oldu. Sonra dışarı çıkan şutu Gökhan Gönül kendi kalesine attı ve 3 oldu. Fakat bir gerçek var ki genç oyuncularla Avrupa'da başarı gelmesi zor. Polenta resmen maçı kaldıramadı ve katletti...
TariboWest
![]()
Playoff 4. Maç
![]()
Playoff 5. Maç
![]()
TariboWest
Tam yerinde bırakmışsın.Umarım son maçını kazanırsın
Marco Reus İddiası !
Yeni sezona yapacağı yıldız transferleriyle bomba gibi girmek isteyen Fenerbahçe Almanya'nın Bild Gazetesindeki iddiaya göre Bayern Münih'ten Marco Reus'u istiyor. Fenerbahçe'nin bu sene Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir yere gelmek istemesinden dolayı yıldız isimlerle görüştüğünü belirten Bild Gazetesi Türkiye Ligi'nin bu sene yıldızlarla daha güzel olacağını yazdı...
TariboWest
Kadronu tam olarak goremedim ama Griezmann'i yokla istersen
Telegol'den Berbatov İddiası !
Telegol programında Serhat Ulueren kesin aldıkları bilgiye göre Manchester United ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Berbatov'un Fenerbahçe'ye transfer olacağını söyledi.
Bir İddia Da Daily Mirror'dan Geldi !
Daily Mirror gazetesi Manchester City ile sözleşmesi sona eren Emmanuel Adebayor'un Fenerbahçe'den gelen mükemmel teklif sonrası ciddi bir şekilde Türkiye'yi düşündüğünü yazdı.
TariboWest
Teşekkürler Milli Takım, Teşekkürler Hiddink !
2014 Dünya Kupası'nda başarılı bir grafik çizerek finale kadar çıkmayı başaran ve dünya 2. olan milli takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Kariyerini sonlandırarak emekli olan Hiddink'e de teşekkürlerimizi sunar, kalan hayatında başarılar dileriz...
Fenerbahçe Spor Kulübü
TariboWest
kariyerinizi baştan sona kadar okudum ffakat transfler saçma olmuş yerinde transfer yapamamışsın genede uefada yarı final gelmiş bu sene alabilirsin bence alt yapıdan oyuncu çıkarıdnmı
Guzel akici bir kariyer oluyor Umit, kutlarim. Fazla gevelemeden bi cirpida 3 sampiyonlugu cebine koymussun tebrikler. Sanirim transferleri kendi scoutlarinin yardimiyla yapiyorsun, FMRTE falan kullanmiyorsun. O yuzden transferlerini begenen pek olmamis. Bu sezon yaristigin her kulvarda kupa getirmeni bekliyoruz artik. Avrupayi da fethetme zamanin gelmis![]()
Sezon başından beri ligin ve kulüplerin itibarı düşürüldüğü için olsa gerek kaliteli transferler yapamadım. Ama aldığım oyuncuların hepsi potansiyeli olan oyuncular. Gelişimleri de antreman tesislerimizin kaliteli olması sebebiyle verimli bir şekilde devam ediyor. Ama takımın hepsi de genç olunca Avrupa'yı kaldıramadı. Bu yüzden bu sene gerekeni yapacağız. Ayrıca Avrupa Ligi'nde gelen 2 yarı final ve milli takımın Dünya Kupası'nda final oynaması biraz olsun itibarımızı arttırdı. İstediğim oyuncuların hepsi olmasa da belli bir kısmı gelmeyi kabul edecek gibi. Yapacağım transferlerle kadro kalitesini arttırıp Avrupa'da kupa almak en öncelikli hedefim.
Çoğu kişi transferleri beğenmiyor belki ama ben çok akıllı davrandığımı düşünüyorum. Çünkü 5. sezondan sonra Türk oyuncu kıtlığı başlayacak ve regenler ortaya çıkacak. Sağlam bir regeni Anadolu kulübünden yüksek paralara almaktansa kendi yetiştirdiğim oyuncuları kullanacağım. Ayrıca genç tesisleri yine geliştiriyorum. Bundan sonra altyapıdan kaliteli oyuncu gelecek. Şampiyonlar Ligi için de bu sezon gerekli hamleleri yapacağım. Kaliteli bir ekip olacağız. Aldığım genç isimleri de kiralıyorum Süper Lig ekiplerine. Yani herşey planlı programlı gidiyor. Buradaki tek hatam Avrupa'ya bu gençlerle çıkmış olmam olabilir.![]()
TariboWest
Adebayor ligi sallar, paran varsa kaçırma bence (:
...
...
Fenerbahçe Gençlere Yatırım Yapmaya Devam Ediyor !
Ümit Boğa'nın U-19 Milli Takımından İki Öğrencisi Samed Yeşil ve Ömer Yurt Fenerbahçe'de !
Samed Yeşil
U-19 da iken formayı verdiğimiz Samed gelecek vaadediyordu. Önce Gaziantepspor'a geçti. 1 sezon sonra da bize geldi.
Ömer Yurt
16 yaşında Okan Buruk'un tavsiyesiyle U-19 Milli Takımına çağırmıştım Ömer'i. O zaman Konyaspor'daydı. Daha sonra takip etmeye başladım. Eskişehir'e transfer oldu ve Eskişehir küme düştükten sonra da kadromuza katmış olduk.
Rezerv takımda forma giyen 4 regen var. İkisi altyapıdan çıkma ikisini de geçen sene transfer etmiştim.
Melih Güler
Yasin Aydın
Erdal Yıldırım
Erdal'ı Ankaragücü'nden almıştık.
Erkan Sevimli
Erkan'ı da Bursa'dan transfer etmiştik.
TariboWest
Adebayor kaç yaşında hocam? Geçen seride ligin popülaritesi daha yüksek olduğu için 2.sezon parasıyla transfer etmiştim ve her maç leblebi gibi gol atıyordu![]()
Junior Coaching; altyapı antrenörleri olarak çevirilebilir. Bunun seviyesi ne kadar yüksek olursa çıkan regenlerin kaliteleride o kadar artar.
our Coaching'in anlamını bilen var mı? Ben genç akademisi olarak düşünüyorum. Onunla da ilgili bir gelişim içindeyiz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=105587
bu başllıkta detayları bulabilirsin
Kulüpten Açıklama
Son günlerde basında çıkan Adebayor, Berbatov ve Reus'u transfer edeceğimize yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Taraftarlarımızdan ricamız resmi olarak açıklanmayan hiçbir transfere itibar etmemeleridir. Şu da bilinmelidir ki adı geçen 3 futbolcu ile herhangi bir transfer görüşmesi yapılmamıştır. Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TariboWest