1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    E hadi herşey kötü gelisti diyelim bu kadar para verilmisken ligden çekilecek yani takım öyle mi?Bence doğru dürüst kararlar verilmeli işin maddi boyutu var.
    Sonuçta Sow piyasası olan bir oyuncu, iş o noktaya geldiğinde parayı da pek düşüneceğini sanmıyorum kimsenin. Kulüp ligden çekilir, sonra kulüpte bu hale bizi düşürenler temizlenir ve yeni bir sayfa açılır.

Sözleşme 4.5 senelik, Sow 1 sezon kiralanabilir ya da alınan kadar olmasa da yine de iyi bir fiyata satılabilir. Maddi kayıp olarak, genel kaybın yanında transfere verilecek olan çok büyük meblağ değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sonuçta Sow piyasası olan bir oyuncu, iş o noktaya geldiğinde parayı da pek düşüneceğini sanmıyorum kimsenin. Kulüp ligden çekilir, sonra kulüpte bu hale bizi düşürenler temizlenir ve yeni bir sayfa açılır.

Sözleşme 4.5 senelik, Sow 1 sezon kiralanabilir ya da alınan kadar olmasa da yine de iyi bir fiyata satılabilir. Maddi kayıp olarak, genel kaybın yanında transfere verilecek olan çok büyük meblağ değil.
    İş buralara kadar gelmez zaten ama sadece söylentiyi yanıtlamak istedim.58. maddeyi hiçbir kulüp istemiyor oylamadan geçmez zaten.Ve bizim yöneticilerimizde şike yapmadıgımızdan bu kadar eminlerse problem yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Oyuncuları göndermek zorunda değilsin. 3 yabancıyı kadroya alabilirsin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Oyuncuları göndermek zorunda değilsin. 3 yabancıyı kadroya alabilirsin.
    Kalmak isterse elbette sıkıntı yok, ben gönderme düşüncesini, bu durumda transfer mi yapılır yorumunu yapanlar için söyledim. Eğer küme düşme olursa, kalmak isteyene zaten git demek kimse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri