1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Plase şutlar değilde 'kaleyi hep isabet ettiren şutlar atar' yapılmalı.Sonra CR7 gibi oyunda hep dağlara taşlara şut atar deli eder bizi,gerçekteki gibi kaleyi tutturma oranı göz önüne alınarak öyle bir özellik eklenmeli,şutları sürekli kaleyi bulur cinsinden bi özellik varsa.

Ayrıca özelliklerin en yüksek değeri 20.Long shotun oyundaki adı kaleye isabetli uzaktan şutlar olduğuna göre Stochtan başka bu olayı uygulayan futbolcu hatırlayamadım,CR7 bile dağlara taşlara vuruyor ama Stoch hep isabet hep isabet ben bile bıktım ya. 17 yi falan bırakında 19-20 olmaması için bir sebep söyleyin bana.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Plase şutlar değilde 'kaleyi hep isabet ettiren şutlar atar' yapılmalı.Sonra CR7 gibi oyunda hep dağlara taşlara şut atar deli eder bizi,gerçekteki gibi kaleyi tutturma oranı göz önüne alınarak öyle bir özellik eklenmeli,şutları sürekli kaleyi bulur cinsinden bi özellik varsa.

Ayrıca özelliklerin en yüksek değeri 20.Long shotun oyundaki adı kaleye isabetli uzaktan şutlar olduğuna göre Stochtan başka bu olayı uygulayan futbolcu hatırlayamadım,CR7 bile dağlara taşlara vuruyor ama Stoch hep isabet hep isabet ben bile bıktım ya. 17 yi falan bırakında 19-20 olmaması için bir sebep söyleyin bana.
    Yani bu adam Cristiano Ronaldo'dan daha iyi şut çekiyor öyle mi? İki maç gol atınca hemen abartıyoruz oyuncuları oyunda zaten Stoch gayet iyi oynuyor hatta gerçek dışı bir performans bile sergiliyor. Daha fazla artırılması oyun kurallarına aykırı olur. Çünkü her sene gol krallığına oynayan bir Stoch beni oyunun gerçekçiliğinden şüphe etmeme neden oluyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yani bu adam Cristiano Ronaldo'dan daha iyi şut çekiyor öyle mi? İki maç gol atınca hemen abartıyoruz oyuncuları oyunda zaten Stoch gayet iyi oynuyor hatta gerçek dışı bir performans bile sergiliyor. Daha fazla artırılması oyun kurallarına aykırı olur. Çünkü her sene gol krallığına oynayan bir Stoch beni oyunun gerçekçiliğinden şüphe etmeme neden oluyor
    Stoch nasıl goller atıp gol kralı oluyor? Bu önemli, sonuçta bu bir oyun ve ben Dia'yı da gol kralı yapmıştım ama Stoch gerçekte olduğu gibi ceza sahası dışında bu şekilde gol atan bir oyuncu izlenimi vermedi bana oyunda. Sonuçta bu oyunda Emre'ye bile 20 üstü gol attırabilirim amaç o değil burada yazılarda, gerçekte yaptığı şeyleri de görebilmek. Stoch oyunda gol kralı oluyorsa gollerinin %75-80'ini ceza sahası dışından attığı gollerle yapmalı çünkü en önemli özelliği bu Stoch'un.

Stoch'un gol krallığına oynamasındansa attığı gollerde bu oranı yakalayabiliyor mu bu önemli? Bunun için değişiklik yapılması şart.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Stoch nasıl goller atıp gol kralı oluyor? Bu önemli, sonuçta bu bir oyun ve ben Dia'yı da gol kralı yapmıştım ama Stoch gerçekte olduğu gibi ceza sahası dışında bu şekilde gol atan bir oyuncu izlenimi vermedi bana oyunda. Sonuçta bu oyunda Emre'ye bile 20 üstü gol attırabilirim amaç o değil burada yazılarda, gerçekte yaptığı şeyleri de görebilmek. Stoch oyunda gol kralı oluyorsa gollerinin %75-80'ini ceza sahası dışından attığı gollerle yapmalı çünkü en önemli özelliği bu Stoch'un.

Stoch'un gol krallığına oynamasındansa attığı gollerde bu oranı yakalayabiliyor mu bu önemli? Bunun için değişiklik yapılması şart.

İki tane füzesini hatırlyorum bir maçta kaleciyle birlikte içeri soktu. Bazen denk geliyorum haftanın golü seçiliyor Stoch'un golü izleme butonuna basıyorum. Uzaktan veya ceza sahası içinden atıyor gollerini. uzaktan çok etkili golleri oluyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

eeeee o zaman siz niye semih kaya gibi dûz bir adami abartiyorsunuz ya da emre colak'i

Stoch tr liginde ki en iyi kanat oyuncusu. suan tr'de bulunan en iyi 3-4 yabancidan biri

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Evet daha iyi şut çekiyor.Aradaki isabet farkından bunu görmek hiçte zor değil ki ben CR7 hayranı biriyim hep derler ya messimi ronaldomu diye ben ronaldocuyum.Ronaldo dünyanın en iyi futbolcularından biri diye özellikleri geçilemez diye bir kural yok.

Stoch oyunda bendede çok iyi oynuyor 4 sene içinde worldwide yaptığımı dile getirmiştim ancak ca sı 130 be pa 151 böyle birşey olamaz.Taktiğe göre oyuncunun performası herzaman değişir bazı arkadaşlarda çok kötü diye satıyor.

Ayrıca perpetuanın dediği gibi sizde gol krallığına oynaması tamamen ŞANŞ.Genelde her sorumuza bu yanıtı verdiği için normal birşey.

Buradaki sorun ca değeri ve pa sının yükseltilmesi.Allahtan sene başında Slovak araştırmacı bizim araştırmacılara mesaj atmış pa sını düşürmeyin yükseltin diyede gerçek birşeyler katılmış oyuna yoksa gene katledilmiş Fenerbahçeli bir oyuncu görecektik.

Mesaj Yetkileri