Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 12.50%
  • Berabere biter

5 20.83%
  • Galatasaray kazanır

16 66.67%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 147 sonuç

Konu: [21.Hafta] Eskişehirspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İyi oldu bu beraberlik. 2.yarıda G.Saray'ın pek posizyonu yoktu ancak Eses'in atakları da hiç gole değecek değildi.

Maçın hakkı da beraberlikti iki takıma da tebrikler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Rezil bir hakem yönetimi. Alper Potuk kasap gibi oyuncu. Melo, Kazım, Emre hepsini ezdi. Yazıklar olsun böyle hakeme. 2 kere kırmızı görmesi gereken oyuncu atılmadı. Yabancı hakem gelsin kardeşim bu nedir. Tamam biz çok kötü oynadık ama bir adam bu kadar kollanmaz. Kör olmak gerekir ki zaten kör.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu zeminde ve hücumda etkili olamadığımız maçta puan kaybetmemiz beni şaşırtmadı.Seri buraya kadarmış.Es-Es bir ara baskı kurdu o arada gol yeseydik giderdi maç.Neyse canları sağ olsun.
    Bu arada Alper'de maşallah tekmeleri havada uçuştu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ucuz yırttık.2 puan fark kaldı.Baros'un ne kadar etkili bir isim olduğunu gördük bu maçta.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Takım olarak da bireysel olarak da berbat bir futbol vardı sahada.Defansın göbeği az çok iyiydi o da kötünün iyisi.İki yarıda da çok kötüydük bir 90 dk daha oynansa yine gol atamazdık.Napalım bu maç da nazar boncuğu olsun Alper Potuk transfer döneminde fazla şımarmış galiba sahadaki hareketleri o yöndeydi.Kötü oldu bu maç ama lider yine lider

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İddaa'nın en garanti maçı diyenler vardı H2'ler filan. Noldu acaba

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Puanı boşverin oyunculara bi şey olmadı o bile yeter.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cüneyt Çakır gene harika! maç yönetti.Tek gerçek Fırat Aydınus.Şu Cüneyt Çakır nasıl elit hakem anlamıyorum.Alper nasıl bir oyuncu olduğunu kanıtlamış oldu.Kırmızı kart görmesi gerekirdi.Ek olarak böyle zeminde nasıl maç oynatıyorlar anlamıyorum.Bizim oyuncular kendilerini çok kıstı.Baros'un eksikliğini çok hissettik.Shaqiri kesinlikle gerekli.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Ocak.2012 at 23:43 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Tek gerçek Fırat Aydınus.
    Fırat Aydınus dün daha kötüydü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    İddaa'nın en garanti maçı diyenler vardı H2'ler filan. Noldu acaba
    Arada bir böyle sürprizler oluyor işte.Son maçlarda gol ortalaması 4.25 olan bir takım için h2 oynamak gayet mantıklı değil mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Arada bir böyle sürprizler oluyor işte.Son maçlarda gol ortalaması 4.25 olan bir takım için h2 oynamak gayet mantıklı değil mi ?
    Eskisehir deplasmanı olduğu için hiçte mantıklı değil.Bana göre banko 1-0 ÇŞ idi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kimse o sahanın öyle olacağını bilmiyordu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Kimse o sahanın öyle olacağını bilmiyordu
    Bunlar çok dandik bahaneler.Rakip farklı sahadamı oynadı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eskisehir deplasmanı olduğu için hiçte mantıklı değil.Bana göre banko 1-0 ÇŞ idi.
    Hangi istatistiğe dayanarak söyledin ki bunu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Rakip ne oynadı ki? Pozisyonsuz ve ortada geçen bir maçtı. Tello'nun pozisyonu dışında doğru düzgün atak yapamadı Eskişehirspor. Saha desen buz pateni yapılacak cinstendi millet ayakta duramıyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Zemine göre futbol normal. Sağlam bir zeminde Eskişehir'in şansı çok azdı fakat sahanın böyle oluşu onlara yaradı.Özellikle Emre Çolak ve Engin gibi 2 teknik kapasitesi üst düzey oyuncuların böyle sahalarda meziyetlerini gösterememesi kadar doğal birşey yok. İki takım da yenilmeyi hak etmedi ve maçın berabere bitmesine 2 takım da çok üzülmedi bence. Galatasaray iyi işleyen bir makineye dönüşmeye başladı ve iddaa ediyorum normal zeminde şu anda kolay kolay kimseye şans tanımayız biz."İlerleyen haftalarda bu lafını hatırlatırım" diyen varsa bu mesajı kopyalayıp bilgisayarına kaydetsin Attirson sen kayıt edebilirsin mesela

Bu arada maçın adamı bence tartışmasız Eskişehirspor'lu Dede...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hangi istatistiğe dayanarak söyledin ki bunu ?
    Türk futbolunu takip eden biri olarak söyledim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Rakip ne oynadı ki? Pozisyonsuz ve ortada geçen bir maçtı. Tello'nun pozisyonu dışında doğru düzgün atak yapamadı Eskişehirspor. Saha desen buz pateni yapılacak cinstendi millet ayakta duramıyor
    Rakip mükemmel oynadı demedim.Ama Galatasaray'dan iyi oynadı.Bu işler zeminle alakalı değil 2 takımda aynı zeminde oynuyor sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakip mükemmel oynadı demedim.Ama Galatasaray'dan iyi oynadı.Bu işler zeminle alakalı değil 2 takımda aynı zeminde oynuyor sonuçta.

Yahu nasıl zeminle alakalı değil.Bilmiyorum maçı izledinmi ama oyuncular önündeki adama doğru düzgün pas atamıyor.Bu saha üstünde ayakta durmak bile başarı.Saha zemini bahane değil maça direk etki eden en büyük etken.Doğru düzgün bir saha olsa bu kadar kötü oynamazdık heralde.Bu zeminin bize denk gelmesi bizim şanssızlığımız oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Galatasaray'a meşaleden dolayı ceza geliyor mu ?
    Ne meşalesi kibritti o
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Yahu nasıl zeminle alakalı değil.Bilmiyorum maçı izledinmi ama oyuncular önündeki adama doğru düzgün pas atamıyor.Bu saha üstünde ayakta durmak bile başarı.Saha zemini bahane değil maça direk etki eden en büyük etken.Doğru düzgün bir saha olsa bu kadar kötü oynamazdık heralde.
    Bu zeminin bize denk gelmesi bizim şanssızlığımız oldu.
    Ya dediğimi nasıl anlıyorsunuz anlamadım.Eskişehirspor yemyeşil sahadamı oynadı.2 takımında şartları eşit.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rakip farklı sahada oynamadı fakat Eskişehir oyuncuları o şartlarda oynamaya alışıklar.Sahaya da alışıklıklar haliyle.Hem amacını da anlayamadım tartışma mı çıkarmaya çalışıyorsun?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu işler zeminle alakalı değil 2 takımda aynı zeminde oynuyor sonuçta.
    Bu maçı Camp Nou' un o harika pas yapılan çimlerinde tekrar oynayalım. Yine taraftarların çoğu Es-Es taraftarı olsun. Emin ol ne oyun böyle olurdu ne de skor .
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk futbolunu takip eden biri olarak söyledim.
    O zaman sana şunu söyleyeyim.

Eskişehir en son galibiyetini 16.Hafta Kayserispor'u yenenerek aldı.Galalatasaray ise ligdeki son 9 maçını kazandı.

İki takım arasındaki son 3 maçı da Galatasaray kazandı.

Burada hangi istatistiğe dayanarak Eskişehir galibiyetini veya beraberliği banko gösterdin ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Rakip farklı sahada oynamadı fakat Eskişehir oyuncuları o şartlarda oynamaya alışıklar.Sahaya da alışıklıklar haliyle.Hem amacını da anlayamadım tartışma mı çıkarmaya çalışıyorsun?
    Kendi fikrimi söylüyorum.Senin dediğini onaylamak zorundamıyım ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

1 deli kuyuya taş atar, 50 akıllı çıkarmaya çalışır yahu herkes fikrini söylemekte özgür. neden birbirinize fikir kabul ettirme yarışındasınız ? bize göre GS farklı hava koşulları ve zeminde oynasa fark atardı,onlara göre Es-es nerde olsa bize yenilmezdi. uzatmanın anlamı yok.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya dediğimi nasıl anlıyorsunuz anlamadım.Eskişehirspor yemyeşil sahadamı oynadı.2 takımında şartları eşit.
    Neyse tamam haklısın...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim : "Açıkçası galibiyeti haketmedik, sahanın bir galibi olsaydı o Eskişehir olmalıydı. Gs'ın mazereti olmaz."

Fatih Terim : "Hava sadece bizleri,dışardakileri değil demekki galibiyet ateşimizi de dondur. Mazeretimiz yok"

Fatih Terim : "Hayatımda ilk defa bende kazanamıyorsak kaybetmeyelim diyorum."

Fatih Terim : Eskişehir stadının tum çalışanlarına herkesin teşekkür etmesi lazım! Donmuş bir sahayı bu hale getirdiler..

Fatih Terim : Böyle macların daha sıcak saatlerde oynanması gerekir.. Prime-Time, saygı duyuyoruz ama Allah korudu kimseye birsey olmadı

Fatih Terim : Alper iyi bir oyuncu.. Herkesten önce ilgilendik.. Biz de devreden çıktık ve su anda böyle bir girişim için bazı şartlar oluşmalı.. Oyle bir durum yok.. Başkanımızda yarın buluşacağız.. Transfer için komitemizle birlikte. Uygunsa eğer bakacağız..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    O zaman sana şunu söyleyeyim.

Eskişehir en son galibiyetini 16.Hafta Kayserispor'u yenenerek aldı.Galalatasaray ise ligdeki son 9 maçını kazandı.

İki takım arasındaki son 3 maçı da Galatasaray kazandı.

Burada hangi istatistiğe dayanarak Eskişehir galibiyetini veya beraberliği banko gösterdin ?
    Ben sana istatistiğe göre mi dedim.Ne zaman 3 büyüklerden biri çok rahat bir galibiyet almıs Eskişehir'de ? Ben kendi takımım içinde Eskisehir deplasmanlarından her zaman korkmusumdur.Ayrıca GS'nin galibiyeti Handikapı bu kadar bankoysa İddaa neden o kadar yüksek oran vermiş ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah'a şükürler olsun ki bir sakatlık olmadı maçta , bu zeminde futbol oynatanları hakikaten tebrik etmek lazım , çalım atamazsın , kontrol edemezsin , ikili mücadeleye giremezsin , top süremezsin peki ne yapacaksın , mecburen beraberliğe oynayacaksın , ancak Alper ve Hürriyet denilen futbolcu! kimlikli arkadaşlarada ayriyetten tebrik etmek gerekir , Hürriyet'in Elmander'e yumruğunu görmemsi komedi idi ayriyetten Alper'in maçta 23123 kere sarı kart görmesi gerekirdi herhalde.

Yinede alınan bir puanın önemi büyük .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri