1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ben oyuncu önerebilirim peki bütce durumun nedir maas bütcesi fln hangi düzeyde oyuncu önerebiliriz bi düsünelim??

eger haftalık maas veriyorsan kilit oyuncu statüsünde max ne kadar maas verebiliyorsun bunu ögrenebilir miyim ??

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    ben oyuncu önerebilirim peki bütce durumun nedir maas bütcesi fln hangi düzeyde oyuncu önerebiliriz bi düsünelim??

eger haftalık maas veriyorsan kilit oyuncu statüsünde max ne kadar maas verebiliyorsun bunu ögrenebilir miyim ??
    ya bana yer fiyatda oyuncular söle sen maaşı az fazla nekadar önerebilceginvarsa yaz ben zamanla ordan fikir edinmişolurum transfer sezonu açılmadı daha zaten hemde takım bütçesi: fazla önemlidegl taksitle alırız satılcakda çok futbolcu olucak zaten bellidegl yani ama sattıgım oyuncularden gelen ücretleri maaş bütçesini artırmaya kullanırım büyük bölümünü :=))

Normal Sezon Bitti PLay-off Şampiyonluk Maçları Başlaycak Başarı Dileklerinizi Beklerim

Mesaj Yetkileri