Bu Allahverdiyev'leri çok seviyorum yaa![]()
Bu Allahverdiyev'leri çok seviyorum yaa![]()
...
Azerbaycan'dan iyi regenler çıkıyor mu ? Ben Bank Asya'da Tekik direktörlük yaparken database'e Türki cumhuriyetleride ekliyorum ama hiç regen çıkmıyor alt yapılarından.![]()
Şuana kadar Baku takımından sadece regen çıkmış, diğerlerinden tek tük. Ama Milli takımın başına geçince oyuna eklenen Azeri oyuncu sayısı fazlalaştı.
Milli takımda şuana kadar iyi performans gösterdi kulüp performansının da üzerinde duracam, bu cevheri işlemek gerek, Ayrıca Güiza bile forvetlerimizin çok çok önünde düşün artık![]()
...
Euro 2020 Elemeleri E Grubu 8.Maç
...
İsrail'i yenmek çok zevkli olmuşturGuiza biel senin forvetlerden iyiyse vay senin haline
![]()
...
Hadi bakalım pek ümidim yok ama![]()
...
Veee Playofftayız
Hırvatistan, İzlanda, Belarus, Azerbaycan, Arnavutluk ve Bosna Hersek Playoff'a gidecek takımlar oldu. Az sonra Kuralar Çekilecek...
Bu Arada Bu Ay ki Fifa Dünya Sıralaması Açıklandı.
...
Hayırlı olsunArtık kupayı alırsın
![]()
Arnavutluk'un işini bitirir ardında kupayı alırsın![]()
Hadi başarılar.
Yok Artık daha neler
Arnavutluk dünya kupası elemelerinde de rakibim. Dişimize göre rakip geldi hem iyi hem kötü. Çünkü daha büyük bir ülke gelseydi kaybedecek birşeyimiz olmayacaktı ama şuan temkinli olacaz bu biraz bizi zorlayacak.
Eğer şampiyona'ya katılırsak bu sıralamayla 3.torbadan katılma şansımız olacak.
...
İlk maçta yenemediğimiz için Hiddink'e etmediğimiz küfürü bırakmadığımız Azerbaycan'ı ilk 30'a sokmuşsun.Ver elini öpecem![]()
Estafurullağ (:
Hiddink'i hiç hatırlatma
Bulgaristan,Ermenistan ve İsrail'i yendik İsveç'e yenildik. Aldığımız bu seri galibiyetler bir anda Fifa Dünya Sıralamasında bizi potaya soktu. Benden önce de takım 4 puan kazanmıştı. Son 2 sezonda hem hazırlık maçları hem de resmi maçlarda alınan bu puanlar önemli ama tutarlı skorlar almak gerek çünkü her çıkışın bir inişi vardır inişe geçsek bile bu adım adım olmalı tepe taklak değil![]()
...
Ya o kolay yaSeneye alt yapıdan 20 tane 200 PA'lık futbolcu çıksa.15 günde potansiyellerine ulaşşalar çok istikrarlı sonuçlar almaya başlarsın
![]()
...
...
Hadi ben kaçanza![]()
Playoffta karşılaşacagımız Arnavutluk hakkında bilgi
I grubunda Portekiz, Kazakistan, Isviçre, ve Slovenya ıle mücadele etti
Portekiz ve Slovenya finallere direk katılırken Arnavutluk 3 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgi ıle 11 puan topladı ve 3. oldu
Kadrosundaki oyuncuların çoğu avrupa liglerinde forma giyiyor ağırlık Almanya
Arnavutluk liginde oynayıp milli takımda oynayan oyuncu sayısı az
Lazıo da oynayan Odhise Rroshi en önemli oyuncusu
...
Sıralamada ki yükselme süper. Umarım geçersin play-off u![]()
...
valla millitakımlara ne yorumyapacam bilemedimbaşarınınndvemanı bekleriz dahada başarılı olursun inş
![]()
...