Çok temiz bir maçtı. Hakemin 2-3 pozisyonda kartına basvurmaması bir hataydı ancak genel olarak güzel bir mac idare etti. Son pozisyondaki ofsaytı görmek çok zor iş. Hakemler pozisyonun tekrarını izleyemiyorlar sonucta. İkinci yarısı oldukca zevkliydi. Beşiktaş tek forvetle iş yapamıyor bunu anlamalı teknik ekip. Veli'yi pek begenen birisi degilim fiziksel ve mental eksiklikleri nedeniyle ancak son 15 dakika da sogukkanlı kalıp güzel yerlerde güzel paslarla bulusturdu arkadaslarını ama dedigim gibi yetersiz bir oyuncu... Ekrem, Tanju ve Cenk hariç takım gayet iyiydi. Kanatlar işlemeyince ve tek forvet oynayınca çok tıkanıyor Beşiktaş. Çift forvetli bir sistemde kanatlar işlemesede pozisyon bollugu olacaktır. Zaten yaratıcı oyuncular var ortasahada. Güzel bir galibiyet. Ayrıca Carvalhal'a karşı inanılmaz bir sempatim var. Adam yapmacık degil. Hissediyor macı, takımı. Son golden sonra oyuncuların oraya koşuşu ve onlarla sevinişi çok hoştu. Her teknik adam da bu heyecan olmalı diye düşünüyorum. Beşiktaş'ın biraz daha atak oynamasını temenni edip, tebrik ediyorum siyah beyazlıları..