Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

8 61.54%
  • Berabere biter

3 23.08%
  • Gaziantepspor kazanır

2 15.38%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 119 sonuç

Konu: [22. Hafta] Beşiktaş - Gaziantepspor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçı izleyenler arasında ilk 40 dakikada uyuyakalanlar olabilir. Gaziantep'in golünden sonra maça hareket geldi. Cenk çıkıp çıkmamakta tereddüt edince ne gelen ortaya hamlede bulunabildi ne de kafa vuruşundan sonra hamlede bulunabildi. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Ya çıkacaktı ya bekleyecekti. İkisini de yapamayınca Gaziantep golü buldu. Beşiktaş'ın 2. yarıya golle başlayacağı ilk yarının kalan süresinde kurduğu baskıdan belliydi. Nitekim Almeida'yla golü de buldular. Gaziantep'in adam paylaşımı konusunda sıkıntısı var. Almeida da bunu iyi değerlendirdi. Maç ortada giderken Bekir Ozan'ın güzel pası, Sosa'nın müthiş hızlanması ve güzel bitirişiyle Gaziantep tekrar öne geçti. Gaziantep 2. golü bulduktan sonra yavaş yavaş zaman geçirme oyunlarına başladı. Açıkçası ben Gaziantepspor'a böyle ucuz numaraları yakıştıramıyorum. Konyaspor, Diyarbakırspor gibi bir takım olursun da herhangi bir maçta önde olduğun için sürekli zaman öldürmeye çalışırsın. Çünkü eğer Konyaspor, Diyarbakırspor'san 40 yılda 1 ancak yenersin deplasmanda büyük bir takımı. Ama Gaziantepspor öyle bir takım değil. Gayet kaliteli oyuncuları var, TT Arena'da Galatasaray'ı yendiler, 10 kişi kalmasalar büyük ihtimal Kadıköy'de Fenerbahçe'yi de yenerlerdi, e gelmişsin İnönü'de de öne geçmişsin; ne gerek var basit hesaplara. Belki Gaziantep kendi oyununa devam etse 3. golü de bulabilirdi. Bunu söylerken kaleciyi dahil etmiyorum. Çünkü bence onun gerçekten sakatlığı vardı.

Tolga Özkalfa benim hiç beğenmediğim bir hakem. Bugün de yine berbat bir yönetim sergiledi. En basitinden, ilk yarıda Elyasa Simao'ya arkadan yapışıyor, formayı yırtacak nerdeyse, kartsız geçiştirdi. İkinci yarıda Gaziantep Sapara'yla kontraya kalkıyor, Ernst Sapara'yı indiriyor; onu da kartsız geçiştiriyor. Bu 2 pozisyon sarı değilse futbolda sarı karta hiç lüzum yok demektir. Beşiktaş'ın son golünde de Toraman ofsaytta, yardımcı süzemedi.

Tebrikler Beşiktaş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Fenerasyon çalışıyo. Fenerbahçe lehine yapılsa 3 maç üst üste bu kadar hata şuan bu konu 5. 6. sayfalardaydı ..
    Bilemiyorum o kadarını ancak burada art niyet aramak ne kadar doğru.

O son posizyonda yan hakemin ofsayt kararı vermesi imkansızdı. O karambolün savaşın içinde ofsaytı görmek her babayiğidin harcı değil.Gözden kaçması da normal ancak orada Toraman'a yapılan hareket de temiz değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Cenk'i de es geçmemek lazım. Dengesizliklerine devam ediyor. Bu iyi günleri onun. Eğer bu tip saçmalıklara devam ederse o kaleyi zor görür. Yeteneklerinden emin olamıyorum Cenk'in. Geleceğe yönelik hiç güven vermiyor. Ki maç içinde de güven vermiyor o ayrı konu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerasyon çalışıyo. Fenerbahçe lehine yapılsa 3 maç üst üste bu kadar hata şuan bu konu 5. 6. sayfalardaydı ..
    Hey Allah'ım ya

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bugün Cenk, Ernst ve Veli çok etkisizdi. Cenk iki golde de hatalıydı. Ernst çok güçsüz kaldı belli ki yorgun. Veli'de savaştı ama hep bir yanı eksik.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veli haftaya yok. Çok gereksiz kart yedi ama sanırım Burak'a gün doğacak (inşallah).
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu arada Cenk'i de es geçmemek lazım. Dengesizliklerine devam ediyor. Bu iyi günleri onun. Eğer bu tip saçmalıklara devam ederse o kaleyi zor görür. Yeteneklerinden emin olamıyorum Cenk'in. Geleceğe yönelik hiç güven vermiyor. Ki maç içinde de güven vermiyor o ayrı konu.
    Ara sira hatali çikislari oluyor kendine bazen çok güveniyor ama Cenk'de israr etmeliyiz ben güveniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok temiz bir maçtı. Hakemin 2-3 pozisyonda kartına basvurmaması bir hataydı ancak genel olarak güzel bir mac idare etti. Son pozisyondaki ofsaytı görmek çok zor iş. Hakemler pozisyonun tekrarını izleyemiyorlar sonucta. İkinci yarısı oldukca zevkliydi. Beşiktaş tek forvetle iş yapamıyor bunu anlamalı teknik ekip. Veli'yi pek begenen birisi degilim fiziksel ve mental eksiklikleri nedeniyle ancak son 15 dakika da sogukkanlı kalıp güzel yerlerde güzel paslarla bulusturdu arkadaslarını ama dedigim gibi yetersiz bir oyuncu... Ekrem, Tanju ve Cenk hariç takım gayet iyiydi. Kanatlar işlemeyince ve tek forvet oynayınca çok tıkanıyor Beşiktaş. Çift forvetli bir sistemde kanatlar işlemesede pozisyon bollugu olacaktır. Zaten yaratıcı oyuncular var ortasahada. Güzel bir galibiyet. Ayrıca Carvalhal'a karşı inanılmaz bir sempatim var. Adam yapmacık degil. Hissediyor macı, takımı. Son golden sonra oyuncuların oraya koşuşu ve onlarla sevinişi çok hoştu. Her teknik adam da bu heyecan olmalı diye düşünüyorum. Beşiktaş'ın biraz daha atak oynamasını temenni edip, tebrik ediyorum siyah beyazlıları..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Cenk çok kaliteli bir kaleci,ara sıra gerçekten çok saçma çıkışları var
    Ama bazende öyle bir tutuyor ki naptın dedirtiyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Cenk çok kaliteli bir kaleci,ara sıra gerçekten çok saçma çıkışları var
    Ama bazende öyle bir tutuyor ki naptın dedirtiyor.
    İşte buna da tutarsızlık deniyor. Şahsen ben takımımın kalesinde tutarsız bir kaleci görmek istemem.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Artık uzatma diye bir şey kalmamış. Gol atana kadar
    Maça 6 dakika uzatma verildi ve gol 96. dakikada geldi. Golden sonra da 2 dakika daha oynandı maç ve G.Antep korner kazandı, topu uzaklaştırırken de maç bitti. Eğer o kornerde gol yeseydik yine aynı şeyleri yazacak mıydınız? Ayrıca 6 dakikalık uzatma da gayet normaldi. G.Antep oyuncuları yerden kalkmadı son dakikalarda. Özellikle sadece kaleciden dolayı maç en az 2 dakika durmuştur zaten.

Maça gelirsek, galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Futbol olarak iyi oynamasak da mücadeleyi elden bırakmadık ve son saniyeye kadar yüklendik geriye düştükten sonra. Edu ve Almeida biraz daha şanslı ve becerikli olsalar maç oralara gitmezdi. Simao da, yaptığı asiste rağmen Beşiktaş'ın en kötülerindendi. Sezon sonu kesinlikle gönderilmeli. Almeida ve Veli önümüzdeki hafta cezalı. Her ne kadar Almeida çok gol kaçırıyor olsa da son 5 maçta sürekli golü var (0-0 biten A.Gücü maçı hariç). Yokluğunu aramayız umarım Kayseri'de.

Bağırmaktan, küfür etmekten başım ağrıyor şu an. Sesim nasıl kısılmadı, ona şaşıyorum. Çok önemli bir galibiyetti, tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Antep sakatlanan kaleci yerine kaleye bir oyuncu soksa ve 10 kişi devam etse biz bu maçı alamazdık. Adamın yürüyecek hali yoktu.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Veli bir asker oyuncu sonuna kadar mucadele ediyor böyle oyuncular olmali

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Veli bir asker oyuncu sonuna kadar mucadele ediyor böyle oyuncular olmali
    Evet mücadelesi benimde hoşuma gidiyor. Keşke birazda etkili olabilse. Umarım daha da geliştirir kendini.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı sapına kadar istedik , savaştık ve aldık kimse çamur atmasın. Antep biri yan top iki defa geldi 2 gol oldu bizim Edu ve Almeida'nın kaçırdıkları roman olur. son iki maçtaki durgunluğu atmak çok iyi oldu gerçekten. Maç içinde sürekli dürttük resmen rakibi , ısırdık.

Tolga Özkalfa'ya söyleyecek çok şey var ama forum kuralları müsaade etmez. Bu kadar rezil bir yönetim görmedim ömrümde. Almeida'nın yokluğunu dua et çekmeyelim Kayseri'de. Bu kadar beleş kart gösterilmez kardeşim. Antep için de geçerli bu. bir ton cezalıları çıktı adamların. Haklı olan yok mu var ancak özellikle Almeida'nın kartı evlere şenlik.

He unutmadadan Furkan58 kardeişm bu akşam Beşiktaşlıların keyfi kaçmaz bence zorlama şansını.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası takımında pek tutarı yok kaç haftadır sonradan kazanıyor.Quaresma yok bu çok etkiliyor takımı ayrıca Cenk o tutarsızlığını yenecektir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Artık Quaresma ve Fernandes'i birlikte izlemek istiyorum.

Önceden birlikte oynarlarken Fernandes takımın bu kadar lideri değildi. Umarım Quaresma döndüğünde de Fernandes takımın lideri olur ve kanatta daha rahata erer Quaresma.

Öte yandan Fernandes'in bu haliyle Quaresma daha da fazla gol atacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla bence Quaresma yokken çok iyi puan topladık. Onun olmadığı maçlarda hiç yenilmedik. Bence sakat olarak devam etsin. Hiç sevmiyorum artık. Takım oyuncusu değil kendine oynuyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Adam Usain Bolt terk beyler, dağılın! Adamsın Carlos, adamın dibisin. Seviyorum senin bu amatör ruhunu.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=aVUztgd7YZU"]Carvalhal'den müthiş depar[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla bence Quaresma yokken çok iyi puan topladık. Onun olmadığı maçlarda hiç yenilmedik. Bence sakat olarak devam etsin. Hiç sevmiyorum artık. Takım oyuncusu değil kendine oynuyor.
    Ancak bazen öyle maçlar oluyor ki kilidi açmanız gereken o maçlarda çok zorlanıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu Carlos Carvalhal'i bu yüzden çok seviyor taraftar. Tıpkı bizim gibi maçı yaşıyor ve o heyecana kapılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakatlanmadan önceki son dönem performansına da bu yorumu yapıyor olamazsın bence Görkem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Adam Usain Bolt terk beyler, dağılın! Adamsın Carlos, adamın dibisin. Seviyorum senin bu amatör ruhunu.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=aVUztgd7YZU"]Carvalhal'den müthiş depar[/YOUTUBE]
    Benzindeyken bu görüntüyü kaçırmıştım eve geldim tekrar tekrar izledim tüylerim diken diken oluyor her seferinde Hırsın , arzunun , sevginin koşusu bu ..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yapmaa kaç haftadır nasıl kazandığınızı git bide Carvalhal'a sor
    Quaresma yokken takımda kilit'i açacak adam olmuyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post

He unutmadadan Furkan58 kardeişm bu akşam Beşiktaşlıların keyfi kaçmaz bence zorlama şansını.
    Ben keyif kaçırcak bişey söylemedim gerçekleri söyledim .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben keyif kaçırcak bişey söylemedim gerçekleri söyledim .

Gerçeklerden kastın buysa eyvallah , ad çıkacağına can çıksın işte yapacak birşey yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yalnız o pozisyon net ofsayt...İsterse kafasıyla vursun farketmez ofsayt ofsayttır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tamam tamam anladık Beşiktaş'lısınız, savunuyorsunuz takımınızı da aranızda sapla samanı karıştıranlar var.

Hadi bizim maçta açı kötü, bir anlık oluyor vs. ama Antalyaspor maçında net bir gol es geçiliyor, bu maçta bu pozisyon ofsayt ve golle sonuçlanıyor, yan hakemin önü açık rahatlıkla görebilirdi, görememiş demek ki.

Bu etmenlerin dışında maçı kazandığına göre Beşiktaş pek bir şeyin önemi yok, tebrikler.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Gerçeklerden kastın buysa eyvallah , ad çıkacağına can çıksın işte yapacak birşey yok.
    Evet bu . Örnekleri var hatta 3 maça gerek yok 1 maçta ufacık hata olsun neler yazılıp çiziliyor örnekleri geçmiş senelerdede var bu senelerdede . 3 maç üst üste 3 gol kararında hata olursa hakemin gözlerinde sorun vardır heralde derim susarım .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam iyi hoş diyorsunuz bazen kilidi açıyor bizi kurtarıyor ama ben (bazen) olsun istemiyorum. Yani bilmiyorum bana bencil oyuncu tipi itici gelmiştir hep. İsterse tek maç ile şampiyon yapsın bizi yine sevemiyorum. Takım için oynamalı oyuncu, kendine değil. Son maçlarda bizi ipten almıştı haklısınız ama yine de benim sevdiğim tipte bir oyuncu değil.
    FM Gazetesi

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri